ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנת מלון דרך האינטרנט

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    826
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

לאחר בדיקה נדמה כי ההפרש בין הזמנה דרך האינטרנט (לעומת סוכן נסיעות בארץ) הוא כמעט 50% דרך ASIA ROOMS ולכן השאלות : 1) האם זה יתכן ואין בזה רמאות כלשהי 2) האם מישהו הזמין דרך ASIA והאם הכל התנהל בסדר 3) מה קורה אם אני מזמינה דרך אינטרנט ואני מגיעה למלו
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • avi
        avi נערך לאחרונה על ידי

הזמנת מלון דרך האינטרנט:Re
        לי אין נסיון עם אסיה רום אלא עם חברה אחרת שנקראת ASIATRAVEL רצ''ב האתר שלהם נתקלתי במלון שלא תאם את מה שהובטח ביטלתי בדלפק המלון את ההזמנה טלפןנית עם אסיה טרוול, לא חוייבתי אפילו על הלילה הראשון!! אני נמנע מלקחת מלונות באתרים שגובים 75% מהתשלום מראש!!
        @
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אסייה אייר זה האתר הכי יקר להזמנת בתי מלון בתאילנד ובכלל, אני מאוד ממליץ לך קודם כל לבחור באיזה בית מלון אתה מעוניין, לאחר מכן הכנס לאתר של טרמינל 1 בישראל וללחוץ על בתי מלון ואז לבדוק מה המחיר של הבית מלון שאתה מעוניין ובדוק את המחיר אם המחיר יהיה זול יו
          • assaf_eli
            assaf_eli נערך לאחרונה על ידי

עוד שאלה באותו הקשר
            האם עדיף באמת להזמין מראש דרך האינטרנט או להגיע ולראות תודה מראש, חג שמח ושנה טובה ומוצלחת לכולם.
            • avi
              avi נערך לאחרונה על ידי

יובל - לא אסיה אייר אלא אסיה טרוול רצוי להיזהר מאתרים זולים ולקרוא היטב את תנאי הביטול!!! בעיקר באתרים שמבקשים תשלום מראש בגובה של 75-80% יש אתרים שדורשים מעל 10 ימי עבודה שזה מעל שבועיים הודעה מראש על ביטול במידה ולא מודיעים בהתאם אין החזר!! לשים לב
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון