הזמנת מלון דרך האינטרנט
-
לאחר בדיקה נדמה כי ההפרש בין הזמנה דרך האינטרנט (לעומת סוכן נסיעות בארץ) הוא כמעט 50% דרך ASIA ROOMS ולכן השאלות : 1) האם זה יתכן ואין בזה רמאות כלשהי 2) האם מישהו הזמין דרך ASIA והאם הכל התנהל בסדר 3) מה קורה אם אני מזמינה דרך אינטרנט ואני מגיעה למלו -
הזמנת מלון דרך האינטרנט:Reלי אין נסיון עם אסיה רום אלא עם חברה אחרת שנקראת ASIATRAVEL רצ''ב האתר שלהם נתקלתי במלון שלא תאם את מה שהובטח ביטלתי בדלפק המלון את ההזמנה טלפןנית עם אסיה טרוול, לא חוייבתי אפילו על הלילה הראשון!! אני נמנע מלקחת מלונות באתרים שגובים 75% מהתשלום מראש!!
@ -
הזמנת מלון דרך האינטרנט:Reאסייה אייר זה האתר הכי יקר להזמנת בתי מלון בתאילנד ובכלל, אני מאוד ממליץ לך קודם כל לבחור באיזה בית מלון אתה מעוניין, לאחר מכן הכנס לאתר של טרמינל 1 בישראל וללחוץ על בתי מלון ואז לבדוק מה המחיר של הבית מלון שאתה מעוניין ובדוק את המחיר אם המחיר יהיה זול יו -
עוד שאלה באותו הקשרהאם עדיף באמת להזמין מראש דרך האינטרנט או להגיע ולראות תודה מראש, חג שמח ושנה טובה ומוצלחת לכולם. -
הזמנת מלון דרך האינטרנט:Reיובל - לא אסיה אייר אלא אסיה טרוול רצוי להיזהר מאתרים זולים ולקרוא היטב את תנאי הביטול!!! בעיקר באתרים שמבקשים תשלום מראש בגובה של 75-80% יש אתרים שדורשים מעל 10 ימי עבודה שזה מעל שבועיים הודעה מראש על ביטול במידה ולא מודיעים בהתאם אין החזר!! לשים לב