בסוף יהיה מסלול... בורמה
-
קודם כל , תודה שוב לכל המשיבים.
שתי התלבטויות (מקווה שאחרונות)
אם צריך לבחור בין לטייל באזור ),
(אזור הגבול עם תאילנד) Kyaing Tong
או באזור Kayin מה מומלץ? היכן מענין יותר?
אני מטייל עם הבת שלי , שמטיילת כבר מספר חודשים במזרח.
מאחר ואין לנו את הזמן שיש למוצילר מצוי , ללא אילוצי טיסות מוזמנות וכו, האם עדיף במקרה של בורמה לטייל עצמאית לחלוטין או לחילופין לארגן מדריכים+הסעות במקומות שונים?
תודה מראש
-
בסוף יהיה מסלול... בורמהאנחנו טיילנו בבורמה עצמאית.אין אפשרות להזמין טיסות דרך האינטרנט וצריך להכנס לסוכנות שתזמין לך הטיסות.
המקומות שבהם השתמשנו במדריכים היו במנדליי,שלה הקדשנו יום ארוך ולכן לקחנו מדריך שתמורת $15 טייל איתנו כל היום בכל האתרים שבהם רצינו לבקר.התניידנו בפיקאפ ובסייקלו.
בקלאו עשינו את הטרק לאינלה לייק עם מדריך.לא נראה לי שאפשר לעשות לבד.
בכל שאר המקומות טיילנו עצמאית ללא מדריך-זה מיותר.
ב-2012 םירסמתי טיפים מפורטים לכל המקומות שבהם טיילנו.
-
בסוף יהיה מסלול... בורמהתודה. האם את הטיסות והמלונות הזמנתם תוך כדי הטיול או מראש דרך סוכנות?
-
בסוף יהיה מסלול... בורמהאת המלונות(הכוונה לרוב בגסטהאוזים) השתדלנו להזמין מראש כי היה לנו מסלול "סגור" וידענו היכן נהיה מתי.חלק מהמלונות הצלחנו להזמין מהארץ באמצעות מייל וחלק ביקשנו מהמדריך במנדליי שיזמין בשבילנו מכיון שהם אומנם פירסמו מיילים אבל זה לא כל כך עובד שם(כוונתי לשנת 2012,אולי מאז התפתחו.את הטיסות הזמנו תוך כדי טיול.לפעמים טיסה אחת ולפעמים 2 טיסות שונות.
הזמנת הטיסות שם די פרימיטיבית.הסוכנות מתקשרת לכל חב' התעופה שטסות ליעד ומבררת את הטיסות הפנויות ומחיריהן.אתה מקבל כרטיס ידני E TICKET עדיין לא הגיע אליהם.