כסף בתאילנד
-
הייי שאלה

אנחנו לקראת הטיסה ואנחנו רוצים לקחת איתנו אחרי מלונות ואחרי טיסות פנים סכום של 20,000 ש"ח ... עכשיו הבנתי שתאילנד ממש התייקרה...או בגלל התקופה שאנחנו טסים בה...
ואיך אתם ממליצים לקחת איתנו את הכסף? להמיר אותו לדולר וכאשר אנחנו נוחתים להמיר אותו לבהט או כבר בארץ.. ממה שהבנתי ללכת לדואר ולהפוך את זה לטרוול צ'ק? בכל זאת זה מפחיד ומיותר להסתובב עם 20,000 ככה חופשי לא?
אשמח אם תעזרו לי בעניין
-
כסף בתאילנדא.תאילנד אכן התייקרה,
ב.מתי אתם טסים? לא ציינת,
ג.הכי טוב לדעתי לקחת 500-1000 דולר פלוס כרטיס אשראי בינלאומי למשיכות,
ד.בשום אופן לא להחליף כסף בישראל השער ממש גרוע! -
כסף בתאילנדאנחנו טסים עוד שבועים ב-26/1 ...יום ראשון בלילה
זאת אומרת אתה ממליץ לקחת איתנו 1000 דולר מישראל ובנוסף לזה ויזה?
אני חשבתי לעשות את הטרוול צ'ק איך זה הולך?
תודה רבה על התשובות

-
כסף בתאילנדטרוול צ'אק זה היסטוריה,אני לא חושב שעדיין מוכרים את המוצר העתיק הזה,בכל מקרה טרוול בזמנו היה מתאים יותר לטיולים ארוכים של חודשים רבים,קחי ויזה בינלאומית אפילו שתיים אם אפשר וזה הכי טוב,רצוי למשוך כל פעם סכום מכסימאלי של 20000 בהאט וכך לחסוך בעמלות.
-
כסף בתאילנדאת יכולה לעשות בסניף הדואר ויזה נטענת זה עד סכום של 10000 ש"ח ממה שזכור לי גם גובה העמלה ממש נמוך בויזה מהסוג הזה
-
כסף בתאילנד עדכון מהשטחאתמול שער הדולר בשדה התעופה היה 31.3. בעיר השער היה 32.4 וגם 32.6 לפני שנה השער היה בערך 10 אחוז פחות. כלומר היום מקבלים יותר על דולר. בנוסף השקל תוסף בשנה האחרונה וזה טוב לישראלי המטייל. לסיכום בשנה האחרונה יותר זול לישראלים בתאילנד. דש מנונג קאי
-
כסף בתאילנד עדכון מהשטחאתמול שער הדולר בשדה התעופה היה 31.3. בעיר השער היה 32.4 וגם 32.6 לפני שנה השער היה בערך 10 אחוז פחות. כלומר היום מקבלים יותר על דולר. בנוסף השקל תוסף בשנה האחרונה וזה טוב לישראלי המטייל. לסיכום בשנה האחרונה יותר זול לישראלים בתאילנד. דש מנונג קאי