פבואר בבנגקוק.
-
שלום לכולם,
ב 31.1.14 בצהריים אני נוחת בתאילנד וע"פ התוכנית נוסע לקאווסאן. הבנתי שהולך להיות בלגאן רציני בבנגקוק בתאריכים האלה (הפגנות פוליטיות וחסימת כבישים). סה"כ הטיול שלי הוא לשלושה שבועות ותכננתי להתחיל ולסיים בבנגקוק. האם בכלל אצליח להגיע לקאווסאן?
אולי עדיף לי לרדת ישר לדרום? תכננתי להגיע לקו סאמוי אחרי יום מנוחה בקאווסאן. האם יש הסעה+מעבורת לקו סאמוי כמו שיש מהקאווסאן גם בשדה תעופה?
יש מישהו שמתכנן להיות בפבואר בתאילנד ויכול לשתף אותי בתחזיות.
תודה מראש לעונים ולחברי הפורום הנאמנים.
-
פבואר בבנגקוק.לאחר הנחיתה בבנגקוק אתה יכול לקחת טיסת המשך לקוסמוי. אתה מגיע ללילה אחד לקוואסן ובמידה ויהיו הפגנות בתאריך שאתה מתכנן להגיע הכבישים יהיו חסומים ויהיו פקקים.
לקוסמוי מגיעים בטיסה ואין צורך במעבורת. ההגעה לקופנגאן היא במעבורת מקוסמוי.
-
פבואר בבנגקוק.תודה,
זה לא הטיול הראשון שלי לתאילנד (למעשה זה השמיני). אני יודע שאפשר להגיע לקו סאמוי בטיסה. כך עשיתי בטיול הראשון, אבל מאז המחירים התייקרו מאוד והטיסות לקו סאמוי יקרות במיוחד.
בד"כ הייתי לוקח מהקאווסאן, אם אני לא טועה מהסוכנות של המטייל, נסיעה באוטובוס+ רחפת לקו סאמוי. אני גם די אוהב את איזור הקאווסאן. יש לו קסם מיוחד ולכן לא בא לי לוותר עליו, אבל אולי לא תהיה ברירה.
שאלה לשוהים בתאילנד וגם אליכם ב"מטייל"- איך המצב כרגע? יש הפגנות או הפגנות מתוכננות? מתי אמורות להיות הבחירות?
תודה.
-
פבואר בבנגקוק.ב-13 לחודש זה מתכננים המפגינים לחסום צירים מרכזיים בבנגקוק ולשבש לחלוטין את שגרת החיים התקינה נכון לעכשיו. המפגינים לא מציינים מועד לסיום.
לא ניתן לדעת מה יקרה, מה תהינה ההשלכות מבחינת התערבות הצבא, להיכן זה יתפתח ומתי זה יסתיים. לכן כל תחזית תהיה בגדר ניחוש פרוע בלבד.
-
פבואר בבנגקוק.תודה רבה,
אם יהיו התפתחויות- תעדכן.