מקו סמוי לקו צ׳אנג
-
שלום לכל חברי הפורום ..
אנחנו ( אני וחברה שלי) מתכננים לנסוע
לקו צאנג מקוסמוי .
מנסים לחסוך בטיסות ומתכננים לתפוס רכבת לילה לבנגקוק ומשם אוטובוס לטארט ..
האם האוטובוס מבנגקוק עובר דרך תחנת הרכבת ?
האם מישהו מכיר סוכנים אמינים ויחסית זולים שדרכם עשו חבילה של אוטובוס + מעבורת ? ואולי גם את הרכבת .
אשמח לקישור לזמני נסיעות האוטובוסים , כי זה מה שתוקע את הזמנת מלונות . התכנון להגיע לשם ב 18.1. תודה
-
מקו סמוי לקו צ׳אנגלא מובן כל כך מה אתה צריך? אוטובוס או רכבת לבנגקוק?
בכל אופן
1) יש חבילה של חברת "HOLIDAY" אשר מבצעת את המעבר מקוסמוי לתחנת רכבת ב"סוראט טאני" יוצא בשעה 12:00 איסוף מהמלון (הגעה בשעה 18:00).
הרכבת יוצאת בשעה 18:30.
עלות כוללת כ(1300-1500 בהאט)
אתר הרכבת:
http://www.railway.co.th/NewSite/
2)ויש את האוטובוס (גם חבילה כוללת הכל מקוסמוי לבנגקוק, איסוף מהמלון+מעבורת+אוטובוס).
ישנם כמה חברות (LOMPRAYA/HOLIDAY וכו...)
ישנם איסופים בשעות 06:30/10:30/12:00
הגעה לקוואסאן בבנגקוק 20:00/00:00 וכ'ו..
שוב זה תלוי בחברה, המומלצת היא LOMPRAYAH
עלות כ800-1600 בהאט.
אתר חברת LOMPRAYA:
בהצלחה!!
-
מקו סמוי לקו צ׳אנגעצה שלי - לא לקחת אוטובוס לטראט אלא אם כן זה אוטובוס לילה שיוצא בחצות מתחנת אקמאי בבנגקוק.
יש מיני ואנים שיוצאים מהויקטורי מוניומנט בבנגקוק כל שעה עגולה החל מ 5 בבוקר ומגיעים עד לרציף המעבורת.. יש אוטובוס שיוצא מהקאוסן ב 8 בבוקר אבל אני ממש לא ממליץ לעלות עליו כי אף פעם לא יוצאים בזמן
-
מקו סמוי לקו צ׳אנגיש דילים משולבים מקוסמוי במעבורת לסוראט טאני ומשם ממשיכים באוטובוס לבנגקוק - בהחלט נוח (יחסית ) לעשות זאת בנסיעת לילה . לגבי מחירים כדאי לבדוק בסוכנויות במקום .
אגב קח בחשבון שזו נסיעה מזה ארוכה ומעייפת - קריעת תחת - אולי בכ'ז כדאי לשקול מעבורת לסוראט טאני ומשם טיסה לבנגקוק .
לא יודע מה המסלול שלך - אני בצעתי כך :
דיל קוסמוי - הואה הין דרך סוראט טאני ( יצאתי אחה'צ הגעתי ב 2 בבוקר לסוראט טאני .( 800 במקום 1500 כי הוזמן ע'י מקומית ) ,
לאחר כמה ימים בוואה הין - וואן לפאטיה ( נדמה לי 400 באט ) ,
מפאטיה לקוצאנג בוואן - בשעות היום .