ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

8 ימים באיים

פורום תאילנד
    2
    5
    1413
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זוהר888
      זוהר888 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

בשעה טובה סגרנו טיסות דרך רויאל גורדן ואנחנו ממריאים ב-15.4 ונחתים ב16.4 ב-15.30 וחוזרים ב-25 לאפריל כך שיש לנו 8 ימים מלאים לא הרבה אבל זה מה יש...

ההרכב הוא זוג בשנות ה-30 באים בלי הילדים.

היינו כבר בתאילנד פעמיים ב-2000 וב-2003 טעמנו פחות או יותר מהכול למעט קופיפי שלא יצא לנו.

והפעם בגלל אילוצי זמן נסתפק רק באיים והכיוון הוא פוקט וקופיפי ויום אחד בבנגקוק בסוף לשופינג, נשמח כמובן להמלצות על אופציות ושילובים נוספים.

הכיוון הוא בטן גב עם פינוקים בשילוב האטרקציות והטיולים שיש לאיים להציע ובסוף קצת שופינג, אנחנו כבר לא בני 21 אבל חשוב לנו שיהיו חיי לילה ולאן לצאת.

יש לנו כמה שאלות (מתנצל מראש על החפירה):

1.אנחנו רוצים להמשיך ישר לאיים הבנתי שיש טיסות אחה"צ והשאלה היא האם נספיק ואיזה חברות טסות מנמל התעופה המרכזי והאם אפשרי וכדאי לטוס מהנמל השני במידה ומוזיל משמעותית את הטיסה, ומה עלות זולה של טיסה לפוקט.

2. בניגוד לפעמים קודמות שלקחנו את הגסט האוס הכי זול הפעם אנחנו רוצים להתפנק (עד 100 דולר ללילה) נשמח לקבל המלצות על מלונות טובים בפוקט וקופיפי ועל טיולים ואטרקציות שאפשר לעשות שם.

3. האם כדאי לחזור לבנגקוק ב-23 ולהעביר שם  את הלילה אחרון (הטיסה שלנו ממריאה בלילה שבין ה-24 ל-25) ולמחרת לקום ולצאת לשיום שופינג ובערב להגיע לשדה או לחלופין להמריא ב-24 מפוקט ישר לשדה להשאיר את המזוודות בשמירת חפצים ולחזור לבנגקוק ובערב חזרה לשדה.

4.האם כדאי לסגור את המלונות ואת האטרקציות מראש ואם יש המלצה על סוכנים מסויימים לגבי האטרקציות.

5.מה התקציב שצריך להערך אליו לא כולל שופינג וטיסות בינ"ל שסגרנו.

ובהמשך האם כדאי לקחת את כול הכסף בדולרים או חלק וכרטיס אשראי.

6. סים מקומי אפשר הבנתי לקנות בשדה ,איפה קונים ואיזה חברה מומלצת.

7. כמה זמן לוקח השייט מקופיפי לפוקט ובאיזה שעות יוצאות המעבורות.

8. האם כדאי להחליף את פוקט בקראבי או ריילי ביץ במידה ואני לא טועה בצד.

תודה מראש לכול המסייעים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 72amalia
        72amalia נערך לאחרונה על ידי

8 ימים באיים

אז תשובות:

1.אנחנו רוצים להמשיך ישר לאיים הבנתי שיש טיסות אחה"צ והשאלה היא האם נספיק ואיזה חברות טסות מנמל התעופה המרכזי והאם אפשרי וכדאי לטוס מהנמל השני במידה ומוזיל משמעותית את הטיסה, ומה עלות זולה של טיסה לפוקט.

החברות שטסות מהשדה הבנילאומי הן THAI + BANGKOK AIRWAYS צריך לנכנס לאתרים שלהם ולבדוק מתי יש להם טיסות ביום שאתם מגיעים - אני הייתי לוקחת לפחות שעתיים הפרש כדיי להספיק ולהיות בטוחה.

לא שווה לעשות את הנסיעה לשדה השני זה יכול לקחת לכם שעה נסיעה ואני לא חושבת שיש לכם את הזמן הזה וזה  סתם טירטור. טיסה צריכה לעלות בסביבות 100$

2. בניגוד לפעמים קודמות שלקחנו את הגסט האוס הכי זול הפעם אנחנו רוצים להתפנק (עד 100 דולר ללילה) נשמח לקבל המלצות על מלונות טובים בפוקט וקופיפי ועל טיולים ואטרקציות שאפשר לעשות שם.

במחיר הזה לא תהיה לכם בעיה למצוא בתי מלון - אולי בקופיפי קצת יותר כי המבחר שם לא גדול של בתי מלון ברמה גבוהה

3. האם כדאי לחזור לבנגקוק ב-23 ולהעביר שם  את הלילה אחרון (הטיסה שלנו ממריאה בלילה שבין ה-24 ל-25) ולמחרת לקום ולצאת לשיום שופינג ובערב להגיע לשדה או לחלופין להמריא ב-24 מפוקט ישר לשדה להשאיר את המזוודות בשמירת חפצים ולחזור לבנגקוק ובערב חזרה לשדה.

לגמריי לחזור יום לפני, לישון שם לילה, לצאת לבלות אם אתם מעוניינים ולעשות שופינג בבוקר - גם ככה לדעתי האישית יום אחד זה ממש לא מספיק בבנקוק. לחזור בבוקר לנסוע לעיר ולחזור לטיסה זה מסע כומתא

4.האם כדאי לסגור את המלונות ואת האטרקציות מראש ואם יש המלצה על סוכנים מסויימים לגבי האטרקציות.

בוודאי שכדאי לסור מראש בתי מלון, מה אתה צריך להגיע ואז להסתובב לחפש איפה לישון? זה יבזבז לך המון זמן וכמעט בטוח שתשלם הרבה יותר .

אני הייתי ממליצה לך ליצור קשר עם המרכז למטייל תאילנד - יש להם מחירים מעולים לבתי מלון וגם לאטרקציות - אני נוסעת כמעט באותם תאריכים וקיבלתי מהם הצעה הרבה יותר נמוכה מהאינטרנט. (אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך בפרטי את הפרטים של הבחור שטיפל בי)

5.מה התקציב שצריך להערך אליו לא כולל שופינג וטיסות בינ"ל שסגרנו.

ובהמשך האם כדאי לקחת את כול הכסף בדולרים או חלק וכרטיס אשראי.

אם 100$ ללילה זה מלון אז עוד 100$-80$ לביזבוזים כולל קניות לדעתי, זה גם יכול להיות הרבה פחות הכל תלוי בכמה טיולים ואיפה אוכלים וכמה יוצאים בלילות

6. סים מקומי אפשר הבנתי לקנות בשדה ,איפה קונים ואיזה חברה מומלצת.

בשדה תעופה קומה 3 יש 3 חברות: TRUE AIS DTAC  אם יש לכם זמן הם גם יעשו בטלפון מה שצריך שזה יפעל

7. מה זמן לוקח השייט מקופיפי לפוקט ובאיזה שעות יוצאות המעבורות.

http://www.phiphi.phuket.com/schedule.htm

8. האם כדאי להחליף את פוקט בקראבי או ריילי ביץ במידה ואני לא טועה בצד.

זו שאלה שיהיו כאן הרבה תשובות מנוגדות אליה....  תלוי מה אתם רוצים. ריילי ביץ מבודד, מגיעים אליו רק עם סירה, גם שם וגם בקרבי אין הרבה מה בערבים, אין קניונים, זה יותר בשביל שקט שלווה וטיולים.

בפוקט יש עיר שיש בה קניונים, וחיי לילה תוססים והרבה חנויות וכו'.... 

• זוהר888

8 ימים באיים

היי עמליה קודם תודה,

המייל הפרטי שלי [email protected]

1. לגבי המעבורות צריך להזמיון מראש או ששם ביום ההפלגה.

2. לא חייב מלונות עם גסט אהוסים טובים באים בחשבון ואשמח להמלצות מניסיונך.

3. המלצה על מלון בבנגקוק ללילה האחרון בקרבת מרכזי הקניות ואזור הבילויים לא צריך מפואר כי רק נישן בו ונחזור להתקלח לפני הטיסה.

4. אטרקציות גם לסגור מראש או ששם במקום.

בתודה מראש

זוהר

• 72amalia
            72amalia נערך לאחרונה על ידי

8 ימים באיים

שלחתי לך במייל את הפרטים של הבחור שדיברתי איתו.

- ASIA HOTEL זה מלון נחמד ממוקם טוב, לא יקר ומתאים לדעתי ללילה אחד . קרוב מאד לקניונים ומרכזי הקניות

- בתקציב של 100 דולר ללילה אין צורך לישון בגסטהאוסים אפשר בהחלט לישון במלונות טובים

• זוהר888

קופנגן וקוסמאוי או פוקט וקופיפי

הדעות בפורום לגבי פוקט חלוקות ואנחנו מתלבטים בין האופציות
              ההרכב הוא זוג בשנות ה-30 באים בלי הילדים. היינו כבר בתאילנד פעמיים ב-2000 וב-2003 טעמנו פחות או יותר מהכול למעט קופיפי שלא יצא לנו. והפעם בגלל אילוצי זמן נסתפק רק באיים והכיוון הוא פוקט וקופיפי ויום אחד בבנגקוק בסוף לשופינג,  הכיוון הוא בטן גב עם פינוקים בשילוב האטרקציות והטיולים שיש לאיים להציע ובסוף קצת שופינג, אנחנו כבר לא בני 21 אבל חשוב לנו שיהיו חיי לילה ולאן לצאת.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון