אטרקציות :)
-
שלום לכולם
בתחילת פבורואר אנחנו מגיעים לסינגפור ומשם לתאילנד
רציתי לשאול לגבי מקומות חשובים וכייפים שחובה לבקר : האיים שנהיה בהם : ריילי ביץ,קוסומאוי,קופנגהן,האם שווה לנסוע ליום אחד לקופיפי ? וכמובן בנקוק
אשמח לדעת על מקומות שווים שאסור לפספס ואם מישהו יודע גם על סינגפור , יותר מאשמל לדעת
תודה רבה לכולם

-
היי ,מה נשמע
כנסי...אז ככה , לגבי האיים :
ריילי בי'ץ - יש לך את חצי האי ריילי ב'יץ ואת החוף היותר תיירותי ao-nang ששם יש קצת יותר "חיי לילה " ,מסעדות , חנויות ,סוכנויות וכו' .
מריילי בי'ץ דרך אגב הפלגה קצרצרה ל ao-nang - כ 15 דקות ב Long tail boat ומשם במזח אפשר להפליג לקופיפי . מקופיפי את יכולה להמשיך לפוקט ואז לתפוס טיסה לקוסמוי או פשוט על הדרך לבקר ב שמורת הטבע המדהימה - Khao sok -לא ידוע כל כך לתייר השכיח אך שמורה מדהימה שאת יכולה לבלות בה לפחות יומיים שלושה . ומשם להמשיך במיניבוס +מעבורת לקוסמוי/קופנגןן .
קוסמוי - אם את מעדיפה על מקום יחסית רועש שבו כל ה"אקשן " - חוף chaweng .עם זאת , יש גם את חוף lamai שהוא קצת יותר שקט . כמובן שבקוסמוי יש המון המון אטרקציות - את כבר תראי בכל סוכנות נסיעות ..פשוט תציצי ותראי איזה אטרקציות מעניינות אותך . יש כמה ידועות : 42 האיים -לשמורת הטבע הקרובה לקוסמוי ,טיול מסביב לאי הכולל עצירות בנקודות עניין , יום טיול שנירקול /צלילה לקו-טאו וכו' ..........
קופנגן - בעיקרון אם בא לכם להגיע לפול מון או לא. ... אם בא לכם פול מון אני מאמין שכבר הזמנתם כי האי דיי מפוצץ בתקופה זו ואם לא אז לא נורא , אתם יכולים להגיע לאחר הפול מון , אמנם האי ריק אבל יש מקומות מקסימים חוץ מ had-rin שהיא מעוז התיירים כמו Ko -ma שהיא בצפון האי וכמובן כל הרצועת חופים המערבית שאני ממש אוהב בקופנגן .
אם צריך עזרה נוספת ,תשאלי בכיף , אשמח לענות על כל מה שאני יכול .
שבוע מקסים.
-
אטרקציות
אתם מגיעים לבד או עם ילדים?
בסינגפור, קל מאוד להסתדר. במידה ואתם מגיעים עם ילדים, כדאי לקחת מלון בסנטוזה איילנד ובמידה ולא תיקחו מלון ברחוב אורצ׳רד.
לקופיפי, מומלץ להקדיש לפחות כ-3 ימים, ההגעה היא במעבורת מהריילי לקופיפי, לא כדאי להגיע רק ליום אחד.
-
אטרקציות
תודה לכם על התגובות
בעיקרון כבר הכל סגרנו מבחינת מלונות , שאלתי לגבי אטרקציות , מה הכי שווה לעשות , אנחנו נהיה בפול מון - ברור
התכוונתי ליותר דברים שרצוי לא לפספס באיים - מבחינת מלונות , טיסות הכל סגורלגבי סינגפור - אנחנו נוסעים לירח דבש לילה אחד נהיה במרינה ביי והשאר בקרלטון ששניהם ממוקמים באורצרד ? האם יש המלצות לדברים שאסור לפספס? מסעדות?אטרקציות?