ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול במקסיקו או בפרו

פורום מרכז אמריקה
    3
    7
    2166
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • meravha12
      meravha12 נערך לאחרונה על ידי

אנו זוג פנסיונרים המעוניינים לטייל כ-10 ימים במקסיקו או בפרו   (באיזור קוסקו כבר ביקרנו)  בפברואר. נשמח מאוד לקבל רעיונות למסלולים וגם פרטים לגבי סוכן נסיעות מקומי מומלץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

טיול במקסיקו או בפרו

10 ימים זה לא הרבה זמן ולכן גם אפשר לבחור במגוון רחב של אפשרויות בשתי המדינות , השאלה מה מעניין אתכם יותר לעשות /לראות.? לפי זה אפשר אולי לחשוב איזה אזור מתאים בכל מדינה....

• meravha12

טיול במקסיקו או בפרו

גדליהו תודה רבה.

אנו מעוניינים לטייל באופן עצמאי ולכן מחפשים מדינה שנעים וקל לטייל בה. אנו אוהבים לספוג תרבות, אנשים, אתרים היסטוריים וכמובן נופים. אנו פתוחים לשמוע גם על יעדים אחרים (טיילנו כבר בקוסטה ריקה וקולומביה)

• גדליהו מהגרעין

טיול במקסיקו או בפרו

למרות שאני מנהל של הפורום הזה, אני חייב להודות שפרו היא מדינה שמאוד מאוד אהבתי. אבל אמרתם שאת קוסקו עשיתם והשאלה מה הייתם בוחרים שם עכשיו לעשות נסקה- איקה- לימה או אזור הוארז? אם הוארז הייתי מחפש את ההקבלה האזור סן קריסטובל במכסיקו ואם מגיעים בטיסה ממכסיקו סיטי אז שאר הימים אפשר לבקר בערים הקולוניאליות באזור מכסיקו סיטי.

גווטמאלה היא נדינה מדהימה- שמבחינתי היא ופרו הן בצמרת העדפותיי- אבל אני לא יודע אם קל לטייל בה ( למרות שיש שאטלים באזורים התיירותיים שמפשטים את העניין)

ב-10 ימים אפשר גם להתרשם יפה מניקרגואה, היסטוריה במובן מאיה אין להם, אבל יש הרבה יופי בערים הקולוניאלית והיא יכולה להיות חלופה נהדרת ל-10 ימים ( אולי מעין קוסטה ריקה ראשונית ופחות מתקדמת....)

מקווה שזה עוזר לכם קצת ללבטים ולא מוסיף להם...

• runyon
              runyon נערך לאחרונה על ידי

טיול במקסיקו או בפרו

ל-10 ימים הייתי מעדיף את מקסיקו וביחוד את אזור יוקטן-סן קריסטובל-וואקה (תצטרכו לוותר על חלק). כך גם לא תצטרכו להסתגל  לגובה. לטיול ארוך יותר הייתי מעדיף את פרו ועוד יותר את בוליביה.

• meravha12

טיול במקסיקו או בפרו

תודה רבה. האם תוכל להרחיב לגבי גאוטאמלה - היכן כדאי לבקר שם? מסלול מומלץ? מדינה ידידותית למטייל?

• גדליהו מהגרעין

טיול במקסיקו או בפרו

אני לא יודע איך אתם מגדירים ידידותית למטייל- כשאני הייתי המקומיים לא נשפכו מחביבות לתיירים. יחסית למדינות בעולם שטיילתי היה לי הרבה  פחות סיוע ממקומיים ( ויש לי ספרדית בסיסית לתקשר). האם ידידותית זה מבחינת שירותים- למי שישלם יהיה יותר שירותים, אבל מדובר ברמה הכללית במדינת עולם 3 לא מהמתקדמות ביותר.

לגבי מסלול של 10 ימים אפשר לעשות 4 ימים של סמוק שמפיי וביקור בטיקל, אם אפשר לחזור בטיסה עדיף מאשר לגמור יום נוסף בכבישים ואת הנשאר לחלק בין ימים של לפני ואחרי טיסה באנטיגואה+ אגם אטיטלן  לשאר הימים.... או:

יום 1- לינה באנטיגואה

2- בוקר ביקור באנטיגואה, ובצהריים שאטל ללנקין

3- ביקור בסמוק שמפיי

4- שאטל לפלורס, ביקור בישוב

5- ביקור בטיקל

6 טיסה הכי מוקדמת שאפשר לגווטמאלה סיטי ויציאה לפנחצ'ל

7-9 אגם אטיטלן. לפי היום השבוע- ביקור בשוק צ'יצ'י ובכפרים ההרריים או בכפרי האגם

10- חזרה לאנטיגואה ללפני טיסה.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון