פיתוח תמונות בבנגקוק
-
מישהו פיתח תמונות בבנגקוק? איפה?איכות?מחיר? -
פיתוח תמונות בבנגקוק:Reהיי שירלי יש מול הקשר הישראלי חנויות צילום שמציעות דילים שונים של פיתוח בהתאם לכמות האיכות היא כמו בארץ תבררי כשתהיי שם מבחינת מחיר זה יותר זול מבארץ תבלי -
יש תשובות מהעבר אבל אשמחלחדשות מלאחרונה... -
יש תשובות מהעבר אבל אשמח:Reסורי לא הייתי בבנקוק כבר יותר משנה...... -
פיתוח תמונות בבנגקוק:Reכמו שכתבתי פה בעבר: אני אמנם לא בעד פרסום מקומות, אבל אנייכול להמליץ על חנות שאני מפתח רק בה תמונות כבר 6 שנים, אחרי שניסיתי את כל החנויות בקוואסן עם השנים. ברוב המקומות האיכות מצויינת אבל פה ושם יש תקלות. בחנות הזו פיתחתי את כל התמונות שלי מכל הטיולים -
מסכימה לחלוטיןראיתי את ההודעה שלך ובדיוק רציתי לכתוב המלצה על החנות הזו בדיוק. על פיתוח מפילם הם לוקחים יותר מאשר על פיתוח מדיגיטלי, אבל אפשר להתמקח איתם מעט בגבול הסביר, כי הם קצת יותר יקרים משאר החנויות בקוואסן, אבל ממש בקצת. אנחנו הסברנו שאנחנו רוצים רק אותם, ובא -
יופי של המלצה.............! -
לא מסכים כללהאיכות בארץ אדירה אדירהההההההההה והמחיר ???? ממשש לא זול בתאילנד ואפילו יותר יקר בחלק מהמקרים - אני פיתחתי בארץ קרוב ל 600 תמונות דיגיטליות בגודל של 13*18 ( הסטנדרט זה 10*15) ועלה לי 85 אדורות לתמונה !!!!!! בניגוד למה שאמרו 69 אדורות לתמונה בארץ לגודל ר -
יש בארץ גם ב64 אג` -
פיתוח תמונות בבנגקוק:Reאיכותי מאוד וגם זול 4 באט לתמונה עשיתי את זה ברחוב הקוואסון. בחנות צילום מול הקשר חברה שלי עשתה וזה ממש לא יצא איכותי... בהצלחה