ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תאילנד 2014

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    1522
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מישלוש
      מישלוש נערך לאחרונה על ידי

חברים יקרים פרסמתי הודעה לגבי שותפים לתאילנד (שותפה) בגדול אני מחפשת שותפה אנרגטית ובעלת קלילות שתהיה מוכנה לעשות כייף חיים בילויים מסאג'ים טרקים,וכמובן גם להיות מתחשבת מישהי שתהיה בראש שלי !!! אפשר להכיר קצת בארץ ולתכנן יחד. אני בחורה עם שמחת חיים ,יש לי כבר ניסיון בתאילנד הייתי ב2010 חודשיים. ואני מתההההה לחזורררר מי שתהיה איתי בטוח תהנה Smile Smile Smile התכנון זה ב25.2 עד ה31.3 ... בקיצר מי שרציני שייצור קשר חשוב  לי לסגור בהקדם. כנסו לפייסבוק "מיכל סגל זמרת יוצרת "

IMG_2122.JPG
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • steam
        steam נערך לאחרונה על ידי

תאילנד 2014

לדעתי לא חובה לחפש שותפים .את פוגשת המון אנשים מעניינים בדרך! זה כל היופי לטייל לבד!

• מישלוש

תאילנד 2014

בחורות לא מטיילות לבד בתאילנד זה לא כמו גברים ,גם מבחינת לינה בחדרים זה באסה אתה גם משלם אותו סכום בין אם אתה לבד או בין אם אתה עם בת זוג /בן זוג. לא כייף! כשאני הייתי עם בת דודה שלי בתאילנד הייתה איתנו מישהי בטיולים שהייתה לבד אני יכולה לומר לך שלא היה לי כייף להיות לבד בחדר וגם אף אד לא תמיד יכל לנגן לפי החליל שלה וזו באסה נקודה!!!! לי חברה דפקה ברז זה העניין פה ...

• מישלוש

תאילנד 2014

לא היה לה כייף ( תיקון)

• .galit.
              .galit. נערך לאחרונה על ידי

תאילנד 2014

כיף או לא כיף זה עניין אישי וזה אידיוטי להגיד שטיול סולו מוצלח יותר או פחות מטיול עם אדם נוסף או בקבוצה או לחשוב שדרך אחת יותר טובה מהאחרת, אבל גם הטענה שנשים לא יכולות לטייל לבד בתאילנד היא טענה, איך לומר, מגוחכת וחסרת כל ביסוס.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון