הולידי אין בנגקוק ... מי מכיר?
-
אנחנו משפחה עם 3 ילדים ומתכננים להגיע בקיץ לבנגקוק.
יש לנו נסיון טוב עם מלונות הולידי אין באירופה ורצינו לדעת אם המוניטין נשמר גם בבנגקוק.
האם מישהו התאכסן במלונות של הולידי אין בבנגקוק?
הבנתי שיש להם כמה מלונות בבנגקוק, איזה הכי מומלץ מבחינת מיקום ותמורה?
תודה.
-
הולידי אין בנגקוק ... מי מכיר?אכן יש בבנגקוק מספר מלונות של רשת Holiday Inn וגם Holiday Inn Express.
לדעתי, המלונות לאורך סוקהומויט ובהמשכו לכיוון כיכר סיאם (אזור Chit Lom) הם עדיפים מבחינת מיקם לעומת זה שבאזור סילום.
המלון בסוקהומויט סוי 22 הוא החדש מכולם, וזה שב-Chit Lom הוא היוקרתי מכולם ובמיקום הטוב מכולם, ליד קניון ה-Central World אך מחירו בהתאם.
-
הולידי אין בנגקוק ... מי מכיר?אני חושבת שהמוניטין בהחלט נשמר בתאילנד.
אני מכירה את ההולידי אין בבנגקוק בפלונציט: http://www.booking.com/hotel/th/holiday-inn-bangkok.en-gb.ht ml?sid=0fb086c1f4e3c2408e5a8627765c0d71;dcid=1
ממליצה עליו בחום - מלון מעולה, באזור מעולה
-
הולידי אין בנגקוקמדובר באותו המלון. מלון מצוין

-
הולידי אין בנגקוקתודה.
אני מבין שההמלצות הן על המלון בסוקהמוויט 22.
האם ידוע לכם איך ההולידי אין אקספרס? נראה שהמיקום שלו אפילו יותר טוב (כיכר סיאם).
-
הולידי אין בנגקוקאני ישנתי לפני חצי שנה בהולידי אין סוקומביט (כנראה 22), המלון מצויין, בריכה ממש יפה, חדרים יוקרטיים, ארוחת בוקר מצויינת כמו אצלנו בארץ במלון 5 כוכבים ואם אני זוכר שילמתי בזמנו 100$ ללילה, המלון ממוקם לא רחוק מתחנת הרכבת העילית.
הולידי אין אקספקס - עוד חודש וחצי אני שם ואוכל לדווח, ראיתי אותו מבחוץ - המלון נראה ישן אבל המיקום קרוב יותר לקניונים - אני הולך עליו הפעם בגלל שהוא יותר זול (סביב 60$ ללילה)
-
הולידי אין בנגקוקכפי שציינתי, Holiday Inn בסוי 22 הוא החדיש מכולם.
אבל המלון שציינתי אני וגם עמליה נמצא ממש סמוך לתחנת הרכבת של Cidlom - תחנה אחת לפני סיאם. יש גם גשר עילי (הנקרא Sky walk) המחבר באופן רצוף עד לכיכר סיאם.
המלון בסוי 22 טוב מאד ויותר חדיש לא הרחק מהרכבת העילית.
ואילו המלון המדובר נמצא ב-Chid Lom / Ploenchit - הוא יוקרתי הרבה יותר, צמוד לקניון המפואר ה- Central World קרוב לכיכר סיאם כפי שכתבת.
מלון זה נגיש יותר לרכבת העילית, ממש יציאה ליד התחנה ב-Chit Lom.
בסופו של דבר, כפי שציפית, אכן כל המלונות הללו הם טובים