לינה בקרואטיה
-
הגעתי לשלב הלינות.
בסלובניה קל יחסית, יש המון המלצות בטיפים, כבר יש לי כמה הצעות טובות ואני בדרך לסגור.
בקרואטיה לעומת זאת מסובך.
יש מעט מאוד המלצות בטיפים.
החיפושים ב HomeAway וב BOOKING מעלים דירות יקרות רצח ( משהו כמו 150 ומעלה יורו ללילה ל 3 אנשים ).
יש המלצות או על מקומות ( אופטיה ( או הסביבה) ואגמי פליטביצה ( 2 לילות ) או על אתרים לחיפוש מקומות לינה בעלות סבירה?
תודה מראש..
-
לינה בקרואטיהאיילת,לא היינו אבל הבן(בזוג) ואחותי(בזוג) היו.
תלוי מתי כמובן..
בפלטיוויצה במיוחד,לא היתה שום בעיה גם ללא הזמנה מראש...
ברגע שחנו בחניה צצו מולם כמה דודות נחמדות,בעלות דירות הראשונה שנראתה להם הלכו אחריה והיה מעולה..אני אחפש בבית את כרטיס ביקור שלה.התאהבתי בעיירת Slunj,רק מהתמונות של אחותי.
אם יצא לנו לטייל בקרואטיה ארצה ללון בה. וזה מבוקינג
קרוב לפליטוויצה חפשי גם בעיירה korenica
אמה*לגבי טיפים ללינה...
סביר להניח שלאזור קרואטיה יהיו פחות טיפים מהיער השחור או אפילו סלובניה,זה לא אומר שיש פחות אפשרויות לינה...וגם על כל המומלצות, יש כנראה כמות כפולה מזה שעדיין לא ביקרו/לנו בהם או לא חזרו לספר אליהן.
אני אבדוק עם אחותי כי הלינות שלהם היו טובות,אבל המחירים עולים בהתמדה...
-
לינה בקרואטיהאיילת, באיזור פליטוויצה יש המון כפרים קטנים עם צימרים. לי לא נשארו כתובות כי היינו לפני 6.5 שנים. אז לא הייתי מודעת לחשיבות שמירת הכתובות, חינקים וכו'. זוכרת שחיפשתי plitvice accomodation וזה הביא אותי לאתרים רבים. אולי בטיפים אין אבל באמת לא הייתה בעיה למצוא. אל תשכחי כי אופטיה היא מין עיירת נופש ידועה באיזור, אז נוהרים אליה איטלקים גרמנים ואוסטרים וזה מקפיץ את המחירים בבתי מלון בעיירה. אבל אם תחפשי בפרברים או כפרים זה בטוח יהיה זול יותר.
-
לינה בקרואטיהאמה ברור לי שיש , אני מחפשת אתרים בהם ניתן לחפש.
בסוף חודש יולי עם ילדים מעדיפה להזמין מראש.
האמת שכרגע ניתקעתי באופטיה ( עם מחבר מאוד קטן הצלחתי לשלוח 2-3 מיילים סה"כ ) עןד לא בדקתי האיזור שמורת פליטוויצה .
אשמח לטיפים אם תמצאי עבורי -
לינה בקרואטיהליד פליטוויצה מומלץ בחום האוס טינה היינו שם בטיול שלנו ורק מילים טובות יש לי
באיזור אופטיה המלצה חד משמעית שלי תחפשי (למרות שזה קשה) רק דירות עם מזגן.
גם הצימר שלנו מומלץ בחום (תחפשי לינק בסיפור שלנו)
תחפשי את אשכולות החפירה שלי טרום הנסיעה יש שם הרבה מאוד צימרים שדגמתי
-
לינה בקרואטיהבקשר לפליטוויזה-תבדקי כאן:
http://www.tzplitvice.hr/index.php?mod=mod_d2_smjestaj&t ipSmjestaj=1
אנחנו לנו די מזמן (2006) בכפר Rastovca שנמצא ממש מול כניסה 1 לשמורה. הצימר עצמו ( שהגענו אליו בלי הזמנה מראש) היה די פשוט, כך שאין לי המלצה ספציפית, אבל הכבר עצמו נחמד ומטופח.
-
לינה בקרואטיהצימר באזור פלטוייציה - אני לא יכול להמליץ על הצימר שלי, כי הוא היה בינוני. המיקום היה טוב - 10 ד' נסיעה מהמפלים. כל השאר בינוני. כנראה שאחרי אוסטריה יש ציפייה לקבל יותר. הציון היום הוא 9.3. לדעתי גבוה מידי. הציון שאני נתתי היא נמוך יותר. דרך אגב, המחיר - 80 יורו ללילה.
http://www.booking.com/hotel/hr/apartma-ana.en.html
אופטיה - ישבתי יומיים שלמים לחפש מלון/צימר נורמלי. בסוף התיאשתי. הזמנתי צימר באזור המערות בסלובניה ומשם נסענו יום אחד לרוביני ופורץ. לטעמי ובהסתמך על סיפורי המטיילים, יום באזור הזה היה מספיק.
צימר באזור המערות בסלובניה מאוד מומלץ - יש המון המלצות באתר למטייל.
הציון היום בבוקינג 8.8. לטעמי נמוך מידי. המחיר ששילמתי 80 יורו ללילה. קיבלנו חדר עם מטבח ועוד חדרון קטן. ליד הצימר יש מגרש כדורגל (הלוואי בארץ כאלו מגרשים), 2 טרמפולינות, מגרש משחקים ומסעדה של בעלת המקום. הצימר נמצא 5 ד' נסיעה מהמערות, שעה ורבע נסיעה מפורץ, שעתיים מרוביני ושעתיים מונציה.
-
לינה בקרואטיהאיילת הי,
אנחנו ישנו באופטיה וליד פליטוויצה.
מצרפת לך את הטיול שלנו . יש שם תאורים וקישורים....
הודעה 68 - דירה באופטיה , אני לא התלהבתי אבל יש מזגן....והמלצה על מסעדה מעולה
הודעה 82 - דירה ליד פליטוויצה - מומלצת מאוד . אנחנו הזמנו דרך בוקינג אבל אם מזמינים ישירות המחיר נמוך יותר.
הודעה 87-88 - המלצה על מסעדה מעולה ליד פליטוויצה.
לורה
-
לינה בקרואטיהאיילת,בינתיים קצת חיפשתי בקלסר שלי.מצאתי חוברת שקיבלו מאתר תיירותי
יש בה המון אפשרויות לינה.
הבן שלי היה כאן .נדמה לי לפי שמות משפחה כל העיירה משפחה אחת גדולה

יש עוד כמה בתים עם אותו שם משפחה.
באתר למטייל,מצאתי דרך גוגל,בלוג והמלצה על הפנסיון מ 2012.
הבן בחר אותה כאמור בגלל זריזותה להגיע לחניה
,ולא היה נעים להגיד "לא" הפנסיון היה טוב,ארוחת בוקר טובה.היו לילה אחד.(2 אנשים)בהצלחה,
אמה
-
לינה בקרואטיהכאן לנו על בלד.היה מאוד טוב.מתחם של שני בנינים של 2 אחים.
המחירים מאז טיפסו מאוד. היו אופניים לאורחים והמקום מאוד נעים.
אמה
-
לינה בקרואטיה