סלובקיה
-
בטיול לסלובקיה ביוני. אנחנו רוצים לבקר בשתי מערות בלבד מי מבין הבאות הכי הכי כדאי : Demänovská jaskyňa slobody , DOMICA , Jasovská jaskyňa, Dobsinska Ladova jaskyna ,
כמו כן מי מהן היא מערת נטיפים ומי מערת קרח. אנחנו רוצים לבקר באחת מכל סוג.השמות נלקחו מהאתר http://www.ssj.sk/en
תודה
רחל
-
סלובקיהשלום,
אנחנו ביקרנו ב Dobsinska מערת הקרח ובמערת הנטיפים הגדולה בסלובקיה Demänovská Cave of Liberty ממליצה על שתי המערות. תכננו לבקר בDomica אבל פספסנו בכמה דקות.
מצורף סיכום הטיול שלנו עם קישורים לאתרים:
-
סלובקיהתודה תודה
-
סלובקיהשימו
שבמערת הנטיפים Demänovská Cave of Liberty הסיור הקצר ביותר הוא שעה ואין הדרכה באנגלית - אצלנו הילדים השתעממו במהירות, וגם אני הייתי שמחה לחתוך החוצה...תכננו לבקר גם במערת DOMICA אך היא לא השתלבה במסלול בטטרה (שוכנת על גבול הונגריה)..מדובר במערת נטיפים גדולה שבספרים מתוארת כיפה ביותר בסלובקיה. ניתן לקחת סיור בן שעה הכולל שיט בנהר תת קרקעי במערה- נראה מומלץ, אם אתם באזור
http://www.slovakia.com/caves/domica-cave/
-
סלובקיהאכן בתכנון מערת domica ונראה מה עוד
-
סלובקיהלמערת domice יש עוד כניסה מעבר לגבול ההונגרי. כניסה הנקראת aggetelek.אני נכנסתי בה. הכל ענין של טעם אישי. מערת החופש בסלובקיה הרבה יותר מרשימה.לא חסר מערות בסלובקיה. הן פתרון מעולה ליום גשם שוטף וכאלה לא חסרים.בקרתי גם במערת גומבסקה שנמצאת בדרום סלובקיה. היתה תשובה נהדרת ליום של גשם שוטף.
רנצי
-
סלובקיהאהלן,
אם אתם כבר באזור הטטרה, תוכלו לחרוג קצת מהדרך ולראות דובים!!
אביעד
-
סלובקיההיי אביעד.
הקישור שצרפת לא מוביל לשום מקום. נפתח דף שגיאה.
גם כשהעתקתי את כל הקישור לשורת הכתובת לא נפתח כלום
תוכל לנסות שוב להוסיף את הקישור?
תודה
רחל
-
סלובקיהאהלן,
תקישו בגוגל :"ספארי דובים בסלובקיה"
-
סלובקיהההודעה והקישור פרסומת לאתר בארץ.
אל תחכי למענה ממנו.
-
סלובקיהיונית זה כלל לא נכון.
זו לא פרסומת, אלא הצעה לגיטימית לשילוב תצפית דובים במהלך טיול מקסים בסלובקיה
אני אענה לכל פניה
-
סלובקיהמטרתו של פורום טיולים היא לחלוק מידע בציבור
אתה בוחר שלא לחלוק אותו-אלא להשתמש בהודעות פורומים (שונים ובהיצף ואף נקראת לסדר על ידי הנהלת האתר פעם קודמת)- כדי לקדם עסק בתחום הטיולים.
אם אתה מעוניין לחלוק מידע עם רחל שמתעניינת בדובים בסלובקיה- אתה מוזמן וברצון לחלוק מניסיונך, חוויותיך, איפה ניתן להזמין, האם מדובר בטיול למבוגרים או ילדים, באיזה עונות שנה וכן הלאה.
כל עוד אתה משתמש בפורומים רק כדי לקדם את טיולי הספארי בחברה בבעלותך- הפרסומים ימחקו.
-
סלובקיהיונית, שוב, זו אינה פרסומת.
אין אף אחד בארץ שמארגן טיולים מסוג זה אז למה לא לעדכן שישנה אפשרות כזו?
מטיילים רבים מצרפים קישורים לנותני שירות שנעזרו בהם אז מה הבעיה עם זה?
-
סלובקיהשוב-
יש חוקים להנהלת למטייל.
יש לך בחתימה את הפרסום של האתר שלך-זה מה שמותר.
מעבר לכך- אם יש לך ידע בנושא הספארי, וטוב שיש- אתה מוזמן לחלוק אותו עם כלל הגולשים.
-
סלובקיהמחיפוש באינטרנט- (לא הייתי ולא יודעת על המיקום,טיב,אורך המסלול,התאמה וכל היתר)
מצאתי אחד על הדרך
מקווה שזה יסייע לך להתגלגל הלאה ולבדוק התאמה עבורכם.