ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פסח בתאילנד

פורום תאילנד
    2
    2
    1846
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • זוהר888
      זוהר888 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

יש לנו 7 ימים באיים ומתלבטים בין קוסמוי וקופנגן לפוקט וקופיפי, והינו בתאילנד כבר פעמיים לפני עשור.

היכן נוכל להנות יותר מחופים מדהימים עם טיולים בשילוב חיי לילה אטרקציות ולא רק לרבוץ בחוף כול היום.

השאלה שחוקה ואני יודע שיש דעות רבות לכאן ולכאן וזו הסיבה שבגללה אשמח לקבל הרבה חוות דעת שיעזרו לקבל החלטה.

נ.ב  בקופיפי לא היינו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתן ששון
        איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

פסח בתאילנד

בפוקט  החוף המרכזי-פטונג- הוא הרבה יותר תוסס מכל חוף אחר בתאילנד.

ברם ,יש הרבה שמסתייגים ממנו בגלל כמויות התיירים הפוקדות את המקום.יש שם קניות מסעדות ובילויים משעה 7 בערב עד 5 בבוקר.

יש עוד חופים שקטים בפוקט והם רחוקים כ 15 דקות נסיעה מפטונג,קארון וקאטה.אני אישית לא ישנתי בהם מעולם כי אני לא אוהב שקט ושלווה.אוהב יותר את האופי של פטונג.אבל זה אני.

בקופיפי יש חוף מקסים,ויש מספר ברים שפתוחים עד 2 בלילה,נחמד אבל זה לא מתקרב לפוקט מהבחינה הזו.האי,למען האמת קצת משעמם ואחרי יומיים יש הרגשה של מיצוי.

בקוסמוי,יותר "איזי" מפוקט החופים מצויינים,אבל אין את ה"עומס" שיש בפוקט,ההרגשה היא יותר רגועה,הבילויים הליליים מתחילים מאוד מאוחר,לפני 23:00 המקומות עדיין ריקים.

בפוקט יש טיולי שייט היפים ביותר לדעתי,אבל גם בקוסמוי יש טיולי שייט נהדרים.

מזג האוויר נוטה להיות טוב יותר באזור קוסמוי באפריל.

האמת שמצאתי את עצמי רובץ לא פעם בקוסמוי במשך היום בחוף הים הרבה יותר מאשר רבצתי בפוקט ולו רק משום שהמרכז ה"קניות קניונים מסעדות מסאג'ים" -בפוקט הרבה יותר נגיש וקרוב לחוף מאשר בקוסמוי.

עצתי,אם לא הייתם בפוקט לכו לפוקט.

אם לא הייתם בקוסמוי לכו לקוסמוי.

אם לא הייתם בשניהם-לכו לפוקט.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון