ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לגואה בזוג

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    7
    3290
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Amit3256348
      Amit3256348 נערך לאחרונה על ידי

רוצים לסוע לקראת נובמבר, פעם ראשונה בהודו, רוצים רק חודש בגואה והסביבה, לא רוצים להתכלב אבל גם לא מפונקים, בוא נגיד שאנחנו רוצים ללון ולחיות ברמה טיפה יותר גבוהה מתרמילאים, האם 1500$ יספיקו לנו כולל הכל (אחרי טיסות העברות והכל)? תודה מראש..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .galit.
        .galit. נערך לאחרונה על ידי

טיול לגואה בזוג

מה זה אומר "טיפה יותר מתרמילאים"? גסטהאוסים ברמה גבוהה? מלונות ברמה נמוכה? מלונות סבבה-אבל-לא-פאר?

בעקרון נובמבר זה עוד לא שיא העונה, אז המחירים אמורים להיות סבירים (ואולי לעלות ככל שיתקרב דצמבר), אבל מה שהיה נכון לפני שנתיים-שלוש לא בהכרח נכון היום. הדבר הכי טוב שאתם יכולים לעשות, לדעתי, זה לבדוק באתרי מלונות (בוקינג ודומיו) מה פרופורציות המחירים במלונות בסדרי הגודל שאתם מחפשים, ובהתאם לבדוק אם זה מתאים לתקציב שלכם. בסוף 2009 הוצאתי להערכתי מעט פחות מ500$ לחודש. בהנחה שאתם מטיילים בזוג (ולכן חלק מההוצאות מתחלקות), 750$ נשמע לי סביר לטיול קצת-יותר-מתרמילאי (אבל לא הרבה יותר) אבל זה תלוי כמובן גם בשאלה מה אתם מתכננים. מן הסתם ביום שכל מה שעושים בו זה לרבוץ על החוף, לאכול ולשתות יהיה כרוך בהוצאות נמוכות יותר מאשר יום שבו תשכרו אופנוע, תסעו לעיירה סמוכה, תעשו סיבוב בשוק ותקנחו את הערב במסיבה.

שתי המלצות: א, אם אתם לא יכולים למתוח מעט את התקציב ולא רוצים להקפיד יותר על ההוצאות, תבדקו את האפשרות למצוא כרטיס זול יותר. ב, אם אתם "בסביבה", אל תוותרו על האמפי הנהדרת שנמצאת במרחק נסיעת לילה מגואה. חפשו עליה פרטים בפורום, יש הרבה.

• Amit3256348

טיול לגואה בזוג

לטייל ברמה קצת יותר גבוהה זה אומר שירותים ומקלחת מערביים בחדר, ומיטות סבירות בלי פשפשים, אפשר לקרוא לזה הוסטלים ברמה גבוהה, לא לחוצים על מלונות או מגורי פאר, טיילנו מסביב לעולם וישנו בהוסטלים (דרום אמריקה תאילנד אירופה) אז אנחנו כן מנוסים אבל יודעים שבהודו הכל קצת אחרת, לכן בחרנו בגואה כי אנחנו יודעים שזה השילוב האולטימטיבי של מערב ומזרח.. לגבי אופי הטיול עצמו, אנחנו רוצים לעשות 5 ימים עד שבוע בהאמפי ו3 שבועות בגואה, כן רוצים להשכיר אופנוע ולטייל בגואה, משהו כמו 3-4 חופים ב3 שבועות שנשהה שם, אוכלים אוכל מערבי, אוהבים לצאת בערב לשתות, אולי איזה סדנאת יוגה ואיזה אטרקציה פה ושם.. יכולים למתוח את התקציב ל1000 דולר לאדם אחרי טיסה להודו עם הלוך חזור מגואה, האם זה מציאותי? אשמח גם לקבל המלצות למסלול, משהו כללי שנוכל לזרום איתו.. תודה מראש Wink

• משפחמטיילת
            משפחמטיילת נערך לאחרונה על ידי

טיול לגואה בזוג

מחירון מעודכן ללפני חודשיים:

חדר נקי לזוג, שירותים ומקלחת (מים חמים, בזולים אין מים חמים) בחדר, אבל לא על החוף ממש אלא 150 מטרים ממנו בערך - 1200 רופי בערך. חדר אותו הדבר אבל מפנק (מיטות יותר נוחות, מבנה יותר חדש וכדומה בערך כפול. חדר מפנק על החוף בערך פי שלוש.

ארוחה לזוג במסעדה טובה - 800-1000 רופי בלי אלכוהול. ארוחת בוקר לזוג -400 רופי.

עיגלתי את כל המספרים כלפי מעלה.

אם תזמינו מראש תשלמו יותר, אני מציע להמר על זה שתמצאו חדרים, בנובמבר לא צריכה להיות בעיה.

הנתונים מפאלולם.

• .galit.
              .galit. נערך לאחרונה על ידי

טיול לגואה בזוג

לא ידעתי שהמנעות מפשפשיות נחשבת לרמה גבוהה. 😕

בכל אופן, 1000$ לאדם לטיול של חודש נשמע לי הגיוני למדי. לא שאני יודעת איזה אטרקציות יש בגואה - זה יותר מקום של חופשה, היא לא ממש יעד אולטימטיבי ל"טיול" (ולדעתי היא גם לא כזו שילוב של מזרח ומערב - היא בעיקר מקום של חופים וגם נוצרית בעיקרה, אז אולי זה לא בדיוק מה שאתם מחפשים)(מבלי לגרוע כמובן מהקסם של המקום).

• Amit3256348

טיול לגואה בזוג

יש לי המון חברים שטיילו בהודו בסכומים מצחיקים אבל ישנו בפשפשיות ועשו צרכים בפול פגיעה, אני לא יודע מה הרמה הממוצעת כי לא הייתי אבל לדעתי גסט האוס עם שירותים מערביים מקלחת ובלי פשפשים נחשב טיפה מעל למטייל הממוצע, לגבי שילוב של מזרח ומערב, לא פעם נאמר שגואה זה לא בדיוק הודו ושהיא הרבה יותר מערבית ביחס לשאר הודו, אנחנו לא מחפשים חופשה באי קריבי ממוסחר לחלוטין אחרת היינו טסים לתאילנד או מקסיקו, כן רוצים לספוג את האווירה של הודו אך להנות מתנאים קצת יותר קלים בגלל חוסר הזמן והניסיון שלנו. וכשאני אומר אטרקציה אני מתכוון לסוע לאיזה אי ליד או ללכת לשמורת טבע בסביבה, לא לעשות אבובים.. (ההודעה מופנית לגלית) אשמח לעוד עזרה וסיוע בהרכבת מסלול דרכי הגעה וכו׳.. תודה לכולם

• Amit3256348

טיול לגואה בזוג

למשפחמטיילת לפי החשבון את אומרת שזה בסביבות ה1500 רופי לאדם ליום ועוד עיגלת למעלה? זה אומר סביבות ה2500₪ לחודש למחיה יום יומית ועוד 1000₪ לכל המסביב, אם ככה אני חושב ש1000$ לאדם צריכים להספיק לנו בדיוק למטרה לא?

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון