פאטיה -- הפתרון לבנגקוק??
-
תכננתי להגיע לבנגקוק לקניות ולמסזים (רגילים),
הבנתי שלבנגקוק אני לא מגיע, האם פאטיה זה אופציה חליפית טובה?
האם יש טיסה מבנגקוק לפאטיה ללא יציאה מהשדה?
מה המלצתכם?
תודה...
-
פאטיה -- הפתרון לבנגקוק??מבחינת קניות פאטיה עדיין אינה בנגקוק אך לא חסר
בה קניונים ומרכזי קניות, מבחינת מסאז'ים פאטיה
בהחלט תחליף ראוי פלוס.
אין טיסה מבנגקוק לפאטיה אך יש מוניות במחיא של 1000-1200
בהאט או אוטובוס במחיר של 134 בהאט ללא צורך לצאת משדה התעופה,
הזמן מונית שעה אוטובוס שעה וחצי.
-
פאטיה -- הפתרון לבנגקוק??תודה, לפאטיה יש שם של.... האם יש שם גם בילויים רגילים? פאבים? רחובות תוססים כמו הקוואסן? לגבי קניות, אני מחפש בגדים פשוטים כמו ב MBK, יש שם משהו כזה? בנוסף אשמח לקבל המלצה על מלון סביר באזור הבילויים, מלון שאמור להיות נקי, נח ובטוח.
תודה מראש לעונים!
-
פאטיה -- הפתרון לבנגקוק??גם לישראל יצא שם של מדינת טרור..אז מה? יש טרוריסטים כל היום בת"א חיפה וירושלים?
בפטאיה יש את כל מה שכתבת + הבילויים שציינת ......
מלון נחמד ביותר הוא זה:
-
פאטיה -- הפתרון לבנגקוק??תשמע, גם באורלנדו יש דברים חוץ מהדיסנלנד. אז היית נוסע לאורלנדו אם אין לך שום כוונה להכנס לדיסנילנד? כנראה שלא. אותו דבר לדעתי בפטאיה. יש שם עוד דברים חוץ מזי#$#% וזו#$%#% אבל רוב התיירות לעיר מתבססת על תעשית הסקס על כל גווניה. זו לא דעה.זו עובדה.
אך מצד שני אתה תמצא שם עוד דברים מעבר לזה, שווקים,וקניונים (לא משתווה בכלל לבנגקוק) ומסעדות, וחיי לילה גם רגועים וסולידים. ומסעדות.ואפילו חוף ים (לדעתי חוף מעפן ולא ראוי לרחצה אלא אם כן מתרחקים מאוד מהעיר לחופים מרוחקים)
אישית אני בדעה שאם לא חובבים את סוג חיי הלילה של פטאיה, הביקור בעיר מיותר.