בק דור, טרקים ולונלי מעצבן
-
שלום, אני מתכננת טיול לסין, בערך ל3 חודשים. כבר כמה זמן שאני עוקבת אחרי ההודעות פה בפורום והם עוזרות לי מאוד, בעיקר כדי להבין כמה הלונלי פלנט זה מדריך לא משהו.... לא ממש מצויין שם הרבה טרקים- חוץ מדילוג הנמר המפורסם. לכן אני אשמח לקבל הצעות לטרקים בסין -
בק דור, טרקים ולונלי מעצבן:Reאומנם זה לא תשובה לשאלתך,אבל מהיכן משיגים ויזה ל-3 חודשים ? רק מהארץ ? ידוע לך אם אפשר להאריך ויזה כזו ולכמה זמן ? -
בק דור, טרקים ולונלי מעצבן:Reהבנתי שבארץ אפשר להוציא ויזת תייר לחודש, ובסין ניתן להאריך אותה בדר''כ בלי בעיה ל3 חודשים בערים הגדולות כמו בייגין הונג קונג ומקאו -
טרקים בסיןצרפתי לך קישור לכתבה יפה על טרקים בסין . לדעתי כתבה מעולה , ונותנת המון מידע . יש עוד כתבות על טרקים שונים בסין . כדאי מאוד להכנס לסיפורי גולשים (בעמוד הראשי כאן באתר--> צד ימין--> סיפורי גולשים--> אסיה) . כמו כן תכנסי ל- 1001 טיפים . יש המון ט
טרקים בסין - מתוך סיפורי גולשים -
בק דור, טרקים ולונלי מעצבן:קודם כל לסין אין חוף מערבי
המערב מרתק, בחירה מצוינת.
וברצינות -- 3 חודשים זה לא מעט זמן. לא תהיה לך שום בעיה לקבל פרטים מדויקים על מסלול הבק-דור (לא שיש מסלול אחד, יש מספר דרכים לעשות את זה), גם ממטיילים וגם בגסט-האוסים. אם תגיעי מסצ`ואן תשאלי ב Si -
בק דור, טרקים ולונלי מעצבן:Reהכתבה פה באתר על טרקים בסין מצוינת. אני אישית יכול להמליץ על הטרק בדצ`ין - טרק מדהים. אני גם ממליץ לך לחרוש על האתר CHINABACKPACKER.COM. תלמדי שם על הרבה מקומות שלא כתוב עליהם יותר מידי בלונלי ויש שם המון מידע על טרקים. לגבי הBACK DOOR. אם את בכיוון מי
דצ`ין
www.chinabackpacker.com -
כמה טיפיםדבר ראשון לגבי הארכת וויזה: אל תנסו להאריך וויזה בעיר גדולה מדי כמו ביג`ין או שנחאי זה עלול לקחת שבוע ויותר עדיף בעיר כמו שיאן או משהו בסיגנון. אם רוצים לזרז תהליכים, לבצע כמה שיותר מהר כדאי להציג כרטיס רכבת לתאריך קרוב והם ישתדלו לקצר את משך הזמן עד ל -
שי לא איכזבבזמן שהלכתי לאתר את התמונות שלי מידין פארק שי כבר פירסם את האתר לעליו דיברתי והנה התמונה מיאדין שהוא אכן פארק יפיפה. -
בק דור...לגבי הבק דור- בעיקרון זאת ה''דלת האחורית ליונאן''. דרך שעוברת מסיצ`ואן ליונאן (או להפך) דרך עיירות וכפרים טיבטיים. אל תוותרי- אחד המקומות הכי האוטנטיים שיש (אומרים שאפילו יותר מטיבט עצמה). את יכולה להתחיל את המסלול מצ`אנגדו או מזונגדיאן. בכל מקרה זה הולך -
אוך שכחתי כמובן גם את דצ`ין -
יאדיןהטרק של היומיים הוא הסטנדרטי אבל אפשר לעשות טרק של שבוע ביאדין , זה דורש ציוד ואיזה שהם מפות. -
בק דור, טרקים ולונלי מעצבן:Reבהונג קונג ומקאו זאת לא הארכת ויזה, אלא הנפקת ויזה חדשה.