ירח דבש
-
שלום לכולם ...
פעם ראשונה שלי בפורומים כאלה או אחרים,
, מקווה לקבל עזרה ..
אני ובעלי התחתנו ואנחנו רוצים לצאת לירח דבש בארה"ב לחודש בסוף אפריל עד סוף מאי.
בעיקרון התכנון שלנו הוא ניו יורק לטייל ולהתארח אצל קרובי משפחה ולאס ווגס שגם שם אנחנו מתארחים אצל חבר קרוב.
בנוסף אנחנו רוצים להוסיף עוד יעד שיהיה בטן גב משהו טרופי איי להרגיש גם קצת בטן גב של ירח דבש ....
רציתי לקבל המלצות על מקומות להוספת היעד...מסלול ?
ולמרות שקיבלנו כבר המון אופציות על מקומות של קניות ואתרים בניו יורק נשמח לקבל עוד.
תודה רבה מראש

-
ירח דבשקודם כל נתחיל - ויזה יש לכם? לא יודע בני כמה אתם? אבל לפני שתתכננו ושלא תתאכזבו קודם כל תוציאו ויזה וכמה שיותר מהר.
בשביל להמליץ לכם צריך לדעת מה העדפות שלכם? האם נופים וטבע? ערים? קניות? טיולים רגלים?
אפשרות אחת שיכולה להתאים לירח דבש:
5-7 ימים ניו יורק
7ימים קרוז לקאריביים (מפלורידה)
14 ימים אזור חוף מערבי (כולל לאס ואגס)
המלצה שלא קשורה ישירות למקומות: אל תתכננו את הטיול לפי בני המשפחה בלבד. שהייה אצל בני משפחה אמנם יכולה להוזיל אך יכולה גם להכביד - ובכל זאת זה ירח דבש - אני מניח שגם חלק מהשיקול הוא כלכלי
-
ירח דבשאפשר לצאת לקרוז בקאריביים גם מניו יורק, לא חייבים להגיע לפלורידה.
-
ירח דבשתודה רבה,
כמובן שיש לנו ויזה.
אנחנו בני 27-29
בעיקרון אנחנו נוסעים לניו יורק ווגאס לקניות והופעות וככה להגיש את האווירה שם.
גם בניו יורק זה לא פעם ראשונה שלנו..
מה שכן רצינו להוסיף יעד של בטן גב, חשבנו על קרוז והרבה לא המליצו...
יש המלצות על שם של קרוז?
אין לנו בעיה גם לטוס טיסה קצרה לאנשיהו....
-
ירח דבשאנחנו היינו בקרוז והיה מצוין.
אמנם היינו עם הילדים, אבל לירח דבש, לדעתי זה הדבר האולטימטיבי.
אנחנו היינו בשייט של קרניבל לקריבים המערביים, לפני 3 שנים.
לא כתבתם מתי אתם נוסעים.
בקרוב אנחנו יוצאים לקרוז ל-9 לילות של רויאל קריביאן, לברמודה ולקריבים, שיוצא מהנמל בניו ג'רסי.
תסתכלו באתר http://www.cruisedirect.com/, שמרכז לדעתי את כל הקרוזים, תחפשו לפי נמל היציאה
Cape Liberty Cruise Port (Bayonne), New Jersey
אם תמצאו קרוז שמתאים לכם, תוכלו לחסוך בטיסות.
ממליצה, בכל אופן להכנס לאתרים של חברות השייט השונות וכן לאתרים שעוסקים בביקורות על קרוזים, לחפש תמונות וסרטונים ואז תחליטו אם זה מתאים לכם.
http://www.royalcaribbean.com/home.do
לא יודעת מי אמר לכם שלא כדאי, אבל זה שלמישהו זה לא התאים זה לא אומר שזה לא יתאים לכם. לראיה, מיליוני האנשים שיוצאים כל שנה לקרוזים ורבים מהם שחוזרים שוב ושוב גם לעשרות קרוזים.
-
ירח דבשלפני כ4 שנים וכן לפני 3 שנים, נסענו אני וחברה (פחות או יותר בגילאים שלכם) לטיול דומה.. התחלנו בנחיתה בסן פרנסיסקו, שם שהינו כ-4 ימים, לאחר מכן נסענו שלושה ימים בכביש 1 עד לוס אנג'לס (במקרה שלכם אפשר לשלב למספר ימים בדרך את וגאס, דרך יוסמיטי, גרנד קניון וכו'.. יש לכם מרווח זמן נהדר כך שתוכלו לשחק עם הימים בכיף) ומלוס אנג'לס לקחנו טיסה למקסיקו לשבוע... בטן גב טוטאלי בקנקון.. אני לא חושבת שמבחינת ה"בטן גב" יש יעד יותר אידיאלי מזה....חול לבן, מים טורקיז, פאבים ומועדנים של פלאיה מאיה בערבים, ריזורטים "הכל כלול" מפוארים... מה זוג בירח הדבר צריך יותר?

מקנקון טסנו לניו יורק לעוד מספר ימים ומשם לארץ.
כמובן שלא חייב לעשות את המסלול מהסדר הזה אך בכל אופן אני ממליצה לכם לקחת טיסה לקנקון מלוס אנג'לס ולא מוגאס מבחינת מחיר הטיסה- השדה בלוס אנג'לס יותר גדול ועיקרי ובהתאם מחיר הטיסה זול יותר מהשדות הקטנים (כמו זה שבוגאס.. כמובן ש"קטן" זאת מילה יחסית P:)
תהנו!
-
ירח דבשאומנם הייתי בקרוז לקריביים עם עוד שתי חברות ולא בירח דבש אבל נראה לי שלגילאים שלנו (27+) זה קצת משעמם... מצאנו את עצמנו בערבים קצת מטפסות על הקירות (או על דפנות האונייה לקטנוניים
) -
ירח דבשאם אתם כבר מגיעים למערב ארה"ב, למה לא הוואי?
-
ירח דבשCado San Lucas

אחד המקומות היפים במקסיקו ורק שעתיים וחצי טיסה מ - L.A .
http://m.youtube.com/watch?v=4moNPCLwSpo&desktop_uri=%2F watch%3Fv%3D4moNPCLwSpo
-
ירח דבשאופססססס....Cado ?????

cabo san lucas
-
ירח דבשתודה רבה לכולם אתם מאוד עוזרים לנו