טיול 3 שבועות בספטמבר
-
היי
אני וזוגתי רוצים לטוס בסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר ל-3 שבועות.
הרעיון הוא לשכור רכב ולעבור ממקום למקום, לשהות 2-3 ימים, להמשיך, לעצור באיזורי עניין וכן הלאה.
אנחנו לא יודעים היכן נוחתים או מאין נמריא חזרה.
מאיפה מתחילים לתכנן בכלל???
יש חברות בארץ שיכולות לעזור לנו בבניית מסלול וכל השאר?
תודה,
יניב.
-
טיול 3 שבועות בספטמבראפשר בהחלט לתכנן את הטיול לבד, בעזרת האתר הזה ועוד אתרים רבים אחרים. דבר ראשון שצריך לדאוג לו זה ויזה, אם עוד אין לכם כדאי לפעול בנושא הזה בהקדם.
מעבר לכך, תספרו לנו קצת מי אתם, מה אתם רוצים לראות, האם הייתם כבר בארה"ב או לא וכו', ונוכל לנסות לעזור כאן.
כדאי מאוד לקרא סיפורי טיול מהפורום והמאתר ולראות מה מוצא חן בעיניכם. אפשר גם לחפש תמונות בגוגל ולהתרשם ממה מעניין אותכם לראות.
כמה סיכומים לקבלת תחושה:
צפון מערב ארה"ב של ליאורה ובעלה
טיול בקרוון שישה שבועות, שומרי שבת
שיקגו + חוף מזרחי (סיגל והמשפחה)
-
טיול 3 שבועות בספטמבראני יכול להציע את המדריך שלי לתכנון טיול.
מתחילים בשלושה דברים - לקרוא, ולקרוא הרבה (סיפורים פה בפורום, ספרים וכו'), לעשות רשימת פנטזיות (אל תדאגו, בסוף תקצצו את רובה), ולהבין לעצמכם מה אתם רוצים.
מה אתם רוצים כלומר - טבע? אטרקציות? ערים גדולות? דיסנילנד?
קמים כל בוקר ב-7 ויוצאים לטייל או מתפנקים במיטה עד 9?
כל ערב הולכים לקרוע את העיר במסיבות ובילויים, או חוזרים ב-9 לקורנפלקס בחדר ובהיה בטלביזיה?
מסוגלים לנהוג 5-7 שעות ביום?
תקציב גבוהה והרבה כיף, או תקציב מוגבל שדורש הרבה פשרות?
-
טיול 3 שבועות בספטמברתודה על התשובות.
זוג בגילאי ה- 34, זורמים וקלילים, לא מפחדים ממקומות חדשים (-:
אני מאוד הייתי רוצה לעשות טיול חוף אל חוף אבל 3 שבועות כנראה אינו מספיק לכן נסתפק במשהו קצר יותר, אבל שכן כולל נסיעה בין ערים ומקומות כי זו הדרך לדעתי לטייל, עם זאת לא צריך להגזים בשעות הנהיגה בכל יום.
ויזה יש לנו.
התחלנו כבר לקרוא חומרים באתר ונרצה לשלב בין טבע, ערים קטנות כגדולות ועוד.
פחות מלהיבות אותנו אטרקציות כגון דיסני וחבריו.
הייתם ממליצים לעשות את החוף המזרחי או המערבי בתקופה של חודש ספטמבר?
לנחות בצד המערבי ואז להתקדם ללאס וגאס או אולי באמצע ארה"ב ואז לכיוון ניו יורק?
כל כך הרבה אפשרויות...
-
טיול 3 שבועות בספטמברשני איזורים יחסית פופולאריים הם צפון מזרח ארה"ב, ודרום מערב
שניהם מציעים שילוב טוב יחסית של ערים גדולות, טבע, ואטרקציות נוספות, כולם במרחק נסיעה סביר
איזורים אחרים צפויים לגרור מרחקי נסיעה ארוכים, שזה בעייתי יותר.
ספטמבר זה אחלה מזג אויר ברוב ארה"ב.
סיבוב 3 שבועות צפון מזרח יכול לכלול:
ניו יורק, וושינגטון, פילדלפיה, איימיש, הרשי, מפלי הניאגרה, טורונטו, בוסטון, ואתרי הטבע של ניו אנגלנד
סיבוב בדרום מערב יכול לכלול:
לוס אנג'לס (כולל דיסנילנד ויוניברסל), סן דייגו (כולל סי וורלד), לאס וגאס, סן פרנסיסקו, יוסמיטי, שומורות הטסע לאורך כביש 1, אתרי הטבע של יוטה (ברייס, ציון ועוד) וכו'.
שני המסלולים שהזכרתי מאד מתאימים ל-3 שבועות.
חושב גם להבין מתי בספטמבר, כי אם מדובר על סוף ספטמבר ותחילת אוקטובר יש שלכת מדהימה בצפון מזרח. תחילת ספטמבר עשוי להיות מוקדם מדי.