ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יונייטד, דלתא או בריטיש?

פורום צפון אמריקה
    5
    8
    4767
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורן
      אורן נערך לאחרונה על ידי

עם בריטיש טסתי לא אחת אבל לא לארה״ב. עם דלתא אף פעם לא טסתי. עם יונייטד רק במתכונת הקודמת - קונטיננטל Smile

ההבדל כ- 100$ בין החברות.

המסלול ת״א - לאס וגאס - ניו-יורק - ת״א.

השעות נוחות פחות או יותר מצאתי בכל החברות.

אז איזו חברה יותר מומלצת?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

יונייטד, דלתא או בריטיש?

עם דלתא לא טסתי בשנים האחרונות וכן לא אגיב.

עם יונייטד טסתי לפני שנה.  היה נוח מאד בטיסה הבינלאומית וסטנדרטי בטיסת הפנים.  יתרון נוסף עבורי היו שעות הטיסות, ובמיוחד לארה"ב. אינני נוהג לישון במטוס וליונייטד יש טיסת יום לארה"ב, כך שנחתתי ביעד הסופי (במערב ארה"ב, לאחר החלפת מטוס בניוארק) בשעות הערב, ויכולתי ללכת לישון לאחר זמן לא רב.

עם בריטיש אירוויז טסתי בעבר וגם לארה"ב, אם כי בשנים האחרונות לא טסתי איתם לשם.  לדעתי מדובר בחברה טובה.  על היתרו אינני משתגע, אבל בטרמינל החדש טרם הייתי, כך שיתכן והמצב טוב יותר מבעבר.

שיקול קטן נוסף הוא האם אתה מתעתד לשכור רכב ולאיזו תקופה.  השכירה בניוארק זולה מב- JFK.  מובן שאם לא שוכרים רכב או אם תקופת השכירה היא קצרה, אין לכך משמעות.

• אורן
          אורן נערך לאחרונה על ידי

תודה
          • may east
            may east נערך לאחרונה על ידי

יונייטד, דלתא או בריטיש?

אני הייתי מתכנן לפי שעות השינה.

אם מדובר בטיסת בוקר של בריטיש - ביג NONO. זה אומר שכל הטיסות שלך יהיו טיסות יום. סיוט. עדיף מבחינתי דלתא או יונייטד (ושדרג לתיירים פרימיוןם)

אם מדובר בטיסת אחהצ  של בריטיש - יותר טוב, כי את הקטע של לונדון-וגאס תעשה בשעות לילה, יותר קל לישון. ואז יתכן וזה עדיף, כי את ההגירה תעשה בוגאס שיש פחות לחץ מניו יורק.

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

יונייטד, דלתא או בריטיש?

טיסות בוקר לעומת טיסות לילה הן ענין של העדפה התלויה בעיקר ביכולת של הנוסע לישון בטיסה (ולרובינו הכוונה במושב מחלקת התירים).

מי שמסוגל לישון בטיסה יעדיף את טיסות הלילה, שכן הוא "מרוויח" יום בנסיעה לארה"ב.

מי שלא ישן בטיסות יעדיף טיסת יום כי יגיע בשעת אחה"צ או ערב ליעדו הסופי ולא יצטרך להחזיק מעמד זמן רב לפני ההליכה לישון.  עבור אותו אדם, טיסת לילה היא מאד בעיתית, ובמיוחד אם מדובר בנסיעה לחוף המזרחי (כלומר, שאין המשך למערב ארה"ב), שכן הנחיתה היא בשעת בוקר מוקדמת, ויש יום שלם בו צריך להחזיק ממד עד לשעת הלינה.  יש מי שמסוגל ביום כזה לנהוג ולטייל ויש מי שלא.

• FlyingOut
                FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

יונייטד, דלתא או בריטיש?

התגובות הקודמות עסקו בעיקר בשעות הטיסה, וזה אכן פקטור חשוב, אך אני רוצה להעיר מעט בשני פקטורים נוספים.

1. המוצר

מבין שלושת החברות בריטיש (בשיתוף עם אמריקן) מציעה את המוצרים הטובים ביותר מעל האוקיינוס האטלנטי. בריטיש עצמה מפעילה את ה-A380 בקו הישיר ללוס-אנג'לס (ומשם עם אמריקן לוגאס). לחילופין, אפשר לטוס עם אמריקן - או בקוד של בריטיש או בקוד של אמריקן - עם ה-77W החדש מלונדון לניו-יורק (ומשם הלאה), לדאלאס (והלאה) או ללוס-אנג'לס. בריטיש מפעילה לארץ A321 עם קוניפיגרציה מצוינת במחלקת עסקים, וסה"כ נוח גם בתיירים. המעבר בלונדון (T5) הוא נוח מאוד בעיניי, אלא אם נדרשת החלפה לטיסה של אמריקן שממריאה מטרמינל T3 ואז זה קצת כאב ראש. קונקשיין בניו-יורק, גם ב-JFK וגם ב-EWR, יכול להיות די מבאס.

גם דלתא ויונייטד מפעילות מוצרים די טובים לארה"ב, אם כי נחותים ביחס לאלו שצויינו לעיל, ובכל מקרה ידרש לפחות קונקשיין אחד בדרך לוגאס. 

באופן כללי השירות בשלושת החברות האלו די דומה. באופן אישי אני מרוצה מהשירות שאני מקבל בטיסות הארוכות של בריטיש - והייתי ממליץ מאוד להוסיף תשלום, אפילו רק בשדה התעופה במעמד הצ'ק-אין, כדי לשדרג למחלקת Traveler Plus.

יתרון קטן נוסף של אופציה BA-AA היא שלא נכנסים לארה"ב בניו-יורק, שם לרוב ביקורת הגבולות לוקחת הרבה יותר מדי זמן. דאלאס, בעיניי, הוא השער הכי נוח. 

2. צבירת מיילים

המסלול דרך לונדון לא יאריך בהרבה את מרחק הטיסה הכללי. אבל, טיסות של ברית OneWorld (בריטיש, בין השאר) ניתן לקרדט למועדון של אמריקן שהמיילים שלו כיום הם היקרים ביותר בשוק. גם צבירת אוויוס במועדון של בריטיש זו אופציה לא רעה. לו"ז טיסות כזה יכול להביא את הנוסע די קרוב לסטטוס הראשון של המועדון - ברונזה. המיילים של יונייטד גם הם די שווים אבל ערכם ירד משמעותית לאחרונה בגלל שינויים אגרסיביים שנעשו בטבלאות המימוש של המועדון. המיילים של דלתא, לעומת זאת, נחשבים לבעלי ערך נמוך מאוד. 

לו"ז טיסות כמבוקש יצבור בערך 15K מיילים וזה די משמעותי. מיילים של אמריקן, למשל, מוערכים סביב 1.8 סנט למייל, כך שמדובר על מיילים בשווי כללי שמתקרב ל-300$ וזה משהו שכדאי לקחת בחשבון. אגב, ניתן לצבור מיילים למועדון של אמריקן גם מטיסות אלעל.

• Eran Carmon
                  Eran Carmon נערך לאחרונה על ידי

יונייטד, דלתא או בריטיש?

השיקולים שלי הם בד"כ שיקולי נוחיות בנוסף לחברה ולטעמי עדיף טיסה דרך אירופה שנוחתת בלאס ואגס. אני מעדיף לישון בלילה במלון כשניתן ולא לבלות בטיסה גם באם מדובר בתוספת עלות מבחינת ימי חופשה/לינה

אני מכורטס לחודש מאי הקרוב בכרטיס של AA שכולל טיסות של אל על ובריטיש. המינוס מבחינתי בבריטש  ואל על שלא ניתן להזמין מושב ישיבה אלא 24 שעות לפני הטיסה

המסלול שלי: ת"א - ואגס, סאן פרנסיסקו - בוסטון וניו יורק - ת"א.

יוצא עם אל על ב-10 בבוקר ללונדון ומשם טיסת המשך עם בריטיש לוגאס.

מסאן פרנסיסקו טיסת פנים של AA לבוסטון ובהמשך טיסת AA מ-JFK ללונדון וטיסת בריטש לארץ. הכרטיס נרכש זמן רב מראש ועלותו 1250$

הוספתי טיסת פנים מואגס לסאן פרנסיסקו עם וורגין בעלות של 99$ לנוסע.

לא משנה באיזו חברה תבחר, טעות לא תעשה

ערן

• אורן
                    אורן נערך לאחרונה על ידי

תודה לכל המגיבים!

החלטתי לבסוף ללכת על בריטיש הן בשל כך שיש טיסה ישירה מהיתרו ללאס וגאס והן בשל כך שיש לי חברות במועדון הנוסע המתמיד שלהם. מה גם שכאשר ״שיחקתי״ עם תאריכי החיפוש באוגוסט מצאתי תאריכים זולים בכ- 200$ לעומת החברות האמריקאיות.

המסלול הוא כדלקמן:

ת״א - לונדון - לאס וגאס - ניו-יורק - ת״א.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון