למודאגי בנסקו
-
בנסקו הולכת לקבל היום ומחר כמה ס"מ בודדים, שבמצב הנוכחי זה משהו, אבל סוף שבוע הולך להגיע איזה דאמפ רציני של כ 50 ס"מ ( בתקווה שלא ישתנה)
קצת מרגיע, נקווה שיגיע עוד בהמשך
-
למודאגי בנסקויהודה מנסיון של שנים לא הייתי מתחייב לכלום רק אחרי, וסנטימטרים בודדים = כלום בפועל.
-
למודאגי בנסקולגבי ההתחייבות צודק בהחלט, כמו שכתבתי מקווה שישאר כמו בתחזית.
אבל תדע לך ששמתי לב שכשהתחזיות מתממשות, כמות השלג בפועל היא קצת יותר ממה שכתוב ב snow forecast
מקווה שכך יהיה.
חוץ מזה, תן "להנות" מהתקווה.
-
למודאגי בנסקולקוות זה טוב, לעת עתה האלפים הדרומיים ניראים מבטיחים. אבל בשבוע שבועיים הכול יכול להשתנות.
-
למודאגי בנסקושלום,
אמור להגיע לבנסקו לשבוע מה-20.2.
לראשונה בחיי סקי ועם בני שמתוכנן לעשות סנואבורד.
מישהו הטיל ספק בכמות השלג הצפויה.
מה עליי לעשות, איך להתארגן, לחשוב וכד'.
תודה
-
למודאגי בנסקובוקר טוב,
ראשית יש עוד כמעט חודש, וזה המון זמן כאשר מדברים על תחזית מטרולוגית. אם אתם נוסעים פעם ראשונה, הדרישות ממרחבי ההרים המושלגים צנועות, ולא תצטרכו יותר מכמה מסלולים עם שלג טבעי או מלאכותי. אם אתם מתוכננים לנסוע עם קבוצה מאורגנת, אפשר לדבר עם החברה המארגנת, ולשאול מה אם ...?! ואם אתם מתכננים נסיעה עצמאית, כדאי להמתין למועד קרוב יותר, ואז להחליט בהתאם למצב. ובינתיים ניתן לעקוב אחרי התחזיות, והדיווחים השוטפים של חברי הפורום.
-
למודאגי בנסקובאמת יש לך הרבה זמן ואני מאמין (ומקווה) שעד אז המצב ישתפר משמעותי, לפי התחזית כבר סוף השבוע הזה יתווספו כ 20 25 ס"מ.
אכן המצב לזמן הנוכחי (סוף ינואר) קיצוני, קשה לי להאמין שבשבועות הקרובים לא יגיע איזה דאמפ רציני.
אל תדאג, כמו שכתבו פה, כמתחיל סביר להניח שתשתמש בחלק מהאתר, החלק הגבוה של האתר במצב סביר ואני מאמין שיהיה יותר טוב.
-
למודאגי בנסקואין מה לדאוג... לא למתחילים ולא למתקדמים. חזרנו אתמול והתנאים היו יחסית טובים.. לא אופטימלים לגולשים מנוסים. אבל מזג האוויר היה מצויין. נהנו מאד מהגלישה וכמובן מהאפרה סקי.
למתחיל... לא תגלוש יותר מ 30% מהמסלולים באתר והם מלאים בשלג, הודות למערכת תותחי שלג מאד איכות.
בכל השבוע האחרון ירד שלג של כמה ס"מ בכל יום(3-10 ס"מ). ואתמול בלילה הבנתי שירדה כמות רצינית..והתחזית היא לעוד שלג, כך שהמצב עוד ישתפר.
לגבי מצב האופיסט, בימים האחרונים פתחו את המעלית לגובה 2400 מטר מה שאיפשר להגיע לאזורי אופ פיסט חמודים... אבל עדיין מעלית אחת היתה סגורה..
-
למודאגי בנסקואכן לפי המצלמות אפילו החלק התחתון הלבין ולפי התחזית המצב הולך ומשתפר, למרות התותחים (מזל שיש אותם) זה קצת יותר כיף לגלוש שהכול לבן מסביב וכמובן גם שהעיירה לבנה, אווירה זה חלק מהכיף בחופשת סקי.