חוקים של שיט- הד
-
מישהו יודע בזריזייה?.... -
יש על זה הסבר מאוד מפורטב-1001 טיפים...
כרגע אני לא יכולה לשים פה קישור אבל זה מופיע במערכת
1001 טיפים > נפאל > תרבות > חוקי המשחק של שיט-הד ו''יניב''
בהצלחה -
חוקים של שיט- הד:Re2- מאפס 3 - שקוף 7 - הבא בתור צריך לשים 7 או פחות 8 - ג`וקר 10 - סוגר חבילה את כל הקלפים הנ''ל פרט ל-7 אפשר לשים על כל קלף. סדרה של 4 קלפים בעלי אותו ערך (למשל 4 חמישיות) סוגרת חבילה. לעומת זאת, אם למשל יש בחבילה 3 חמישיות רצופות, אח''כ הקלף 3 -
חוקים של שיט- הד -
לא יאמן.. יפה לכם
אגב, מה בדבר חוקים של וויסט לטובת המטרקים באשר הם? חיוך... -
תיקון קטן לפי הגרסה שאנימכיר (ובעצם הנפוצה, לפי החצי שנה האחרונה)... 8 עוצר את הבא בתור. גם אותו אי אפשר לשים על 9 ומעלה. ג`וקר (אופציונלי - לא כולם משחקים איתו) מאפשר למי ששם אותו לתת את הערימה למי שמתחשק לו. קלף אכזרי במקצת
-
לא יאמן.. יפה לכם :):Reשיט הד ויניב נמצאים בפורום. למדתי את מה שביקשת אבל לא זוכר, מצטער... -
ושיט הד נאצי...שיטה שמשלבת את הגרסה האירופאית שאומרת שנסיך משנה כיוון. בכל טעות...שכחת שהנסיך הפך כיוון, שיחקת לאט מדי או שמת 8 ומעלה מעל 7. לקחת את כל הקלפים. נפוץ בשנה האחרונה... -
באותו טפי שאפרת נתנה -
לאט מדי?זה פשוט פשע מלחמה לשחק את המשחק הזה במהירות נורמלית -
חוקים של יניב - מישהו זוכר?בפעם האחרונה רציתי לשחק יניב - אבל אף אחד לא ידע ואני מה לעשות שכחתי.. -
אין סיכוי שיהיה לי סבלנותלכתוב את כל החוקים של וויסט כולל הוריאציות כולל להסביר מה זה down ו-up .... אבל שיחקתי עם תאי פעם ... אולי בא לו להרים את הכפפה..
-
אין סיכוי שיהיה לי סבלנות:Reשיחקתי בזה כמה פעמים בשנה האחרונה, ואפילו לימדתי כמה אנשים... אני פשוט לא רוצה לשכוח את המשחק היפה הזה.