חודש בנמיביה
-
שלום לכולם,
רציתי לדעת אם טיול של כחודש בנמיביה זוהי תקופת זמן ארוכה מדי או לא מספקת?
חשבתי לטייל בחודש ספטמבר, הבנתי שזו תקופה טובה להיות בנמיביה מבחינת מזג אוויר.
תודה
-
חודש בנמיביהחודש זה פרק זמן מכובד.
השאלה העיקרית היא סגנון הטיול - רכב שכור או תחבורה ציבורית.טרמפים?
אם הטיול ברכב שכור - אפשר להספיק המון בחודש, ואפילו לגלוש קצת מסביב (אולי למפלי ויקטוריה) - למרות שיש מספיק לעשות במדינה המדהימה הזאת.
אם בתחבורה ציבורית - אפשר להספיק לא מעט בחודש, אבל כדאי לקחת בחשבון שהמרחקים לא קצרים, ושהתחבורה הציבורית יחסית דלילה.
-
חודש בנמיביהתודה על התגובה.
נראה לי שנשכור רכב, אפשר להסתפק ברכב רגיל או שחובה 4X4?
לנסוע למפלי ויקטוריה זו עצה נהדרת, האם כדי לשלב גם את בוצוואנה על הדרך? דלתת האוקוונגו? הכל אפשרי עם רכב?
-
חודש בנמיביהלא חייבים רכב 4X4. למרבית המקומות תוכלו לגשת עם רכב רגיל. כולל אפילו להכנס לשמורת הספארי אטושה.
אפשר לשלב גם את האוקוונגו - מגיעים לעיר MAUN, וממנה יוצאים לסיור של יטמיים בדלתא של האוקוונגו במקורו, מין קאיאק מגולף מגזע עץ אחד.
קחו בחשבון שהמרחקים גדולים, וסיבוב של ויקטוריה פולס והאוקוונגו דלתא (וחזרה לטיסה...) יגזול לכם לא מעט זמן. אפשרות אחרת היא לטוס למפלים בסיום הטיול שלכם.
מה שלא תחליטו - תזכרו שעלולה להיות לכם בעיה עם הויזה (אלא אם כן יש לכם דרכון זר שלא מחייב ויזה לנמיביה.)
ויזה לנמיביה יש להוציא מראש, ואני לא בטוח שניתן בארץ להוציא ויזה לכניסה רב פעמית. להוציא ויזה חדשה בבוטסואנה עלול לקחת זמן רב.
-
חודש בנמיביהטיול של 26 יום שמתחיל ביוהנסבורג לנמיביה אל מדבר הנמיב, דמרה-לנד, שבט ההימבה בקוקולנד, שמורת אטושה, האוקוונגו מהצד של נמיביה, מפלי ויקטוריה וחזרה ליוהנסבורג.
יכול להיות שיהיו משיבים קבועים בפורום שיהיו להם הערות, יתכן אפילו נכונות, אולם המסלול נבחר כך כדי לחסוך בהרבה הוצאות שלא כאן המקום לפרט.