חופשה באפריל
-
שלום לכולם,
אנחנו זוג בני 20 פלוס (ועוד קצת פלוס) שטסים פעם ראשונה לתיאלנד. אנחנו טסים ל-19 יום במהלך חודש אפריל.
1. הזמנו טיסה דרך דוחה- האם מישהו עשה את זה בעבר, מה הפרוצדורה, האם נתקלתם בבעיות?
2. בן זוגי רוצה לעשות קורס עיסוי בצפון, קראתי שיש גם קורסים של בישול ותכשיטנות- יש משהו מומלץ?
3. התכנון הוא המסלול הרגיל של נחיתה לבנקוק משם לצפון, לאיים ולבנקוק. כמה זמן מומלץ להעביר בכל מקום? (כאשר רק 3-5 ימים נעשה בצפון קורסים, ובדרום אני מחפשת איים פחות מתויירים לא כל כך רוצים כל הפולמוס והבלאגן)
אודה לכל עצה ועזרה,
אנה.
-
חופשה באפריל1. לא עשיתי זאת בעצמי, אולם חברים ומכרים רבים עשו זאת והעלו שבחים רבים על החברה הקטארית.
2. אני לא מכיר קורס תכשיטנות. אני יכול להמליץ בחום רב על קורס בישול שהינו נחמד וממצה.
3. מכיוון שאין בידכם זמן רב, אני ממליץ לכם להתמקד באזור מסויים של דרום תאילנד (מערבי או מזרחי) ולהימנע ממעברים ארוכים. לדוגמא: האיים קו סאמוי וקו פנגן בדרום מזרח תאילנד.
נכון, קראתי שאתם מחפשים איים שקטים יותר, אולם באיים המתויירים, סאמוי ופנגן, יש גם חופים שקטים ולא המוניים. דוגמא: חוף Lamai בסאמוי וחוף Haad Yao בפנגן.דוגמא למסלול:
צפון - 6 ימים.סאמוי - 6 ימים.
פנגן - 4 ימים.
בנגקוק - 3 ימים.
4. שימו לב שבתאריכים 16.4 - 13.4 יחגג בתאילנד חג Songkran, ראש השנה התאילנדי. בתקופת החג יורגש עומס רב על בתי המלון. יש להיערך לכך באמצעות הזמנות מראש. -
חופשה באפרילתודה רבה על התשובה!
אתה יכול בבקשה להמליץ על מקום לקורסים לבישול? ולעיסוי?
לגבי החג, לפי התאריכים זה יפול על ימים בהם נהיה באיים אתה יודע אם יהיו חגיגות מיוחדות או שדווקא בגלל החג כדי להיות בבנקוק בחגיגות?
תודה
-
חופשה באפרילתקחי בחשבון שבדרך חזרה הבידוק הישראלי הוא סופר קפדני לכולם,
( המזוודות עוברות בדוחה ואי אפשר לדעת מי הכניס מה בפנים)
פותחים והופכים לכולם את כל המזוודות,
-
חופשה באפריללדעתי עדיף בהרבה להיות בתקופה של החג באיים ולא בבנקוק