נפאל במאי-יוני + נפאל מסין
-
למומחי הפורום היקרים! אני מתכוון לצאת לטיול קצר בנפאל (שבועיים) בסביבות מאי/יוני, במטרה לעשות כמה טרקים קצרים. שלוש שאלות לי אליכם: 1. איך מזג האוויר? מקריאת הפורום והטיפים הבנתי שזו לא העונה בה''א הידיעה, אבל האם המצב סביר? 2. בגדול, מהו הטרק הממוצע -
נפאל במאי-יוני + נפאל מסין:Reשלום לך ! שמע .. הייתי בנפאל חודשיים ועשיתי שני טרקים אדירים ועוד מלא שטויות .... אם אתה מגיע לשבועיים אין לך מספיק זמן לעשות את האנפורנה או את האוורסט בייס קמפ\גוקיו .... אבל בהחט תוכל לעשות את ה``גוזיינקונד`` - האגמים הקפואים .... אליו יוצאים מקטמנדו -
נפאל במאי-יוני + נפאל מסין:Reאם מזג אויר טוב תוכל גם לעשות רפטינג!! -
נפאל במאי-יוני + נפאל מסין:Reנכון שמזג האויר תמיד יכול להשתגע ופתאום להיות טוב ביוני, כנגד כל הסיכויים, ושמעתי על אירופאים שטיילו בעונה הזו למרות שכל ההמלצות אומרות שעדיף להתרחק (בגלל גשמי מבול ובגלל שהעננים מסתירים את כל הנוף) - אבל העונות הטובות הן מרץ-אמצע מאי ואוקטובר-נובמבר. -
אז.........................אז מה ההמלצה? לוותר על נפאל (ולקוות להזדמנות חוזרת בשנים הבאות)? יש מישהו שיצא לו לטייל ולטרק בנפאל במאי-יוני? ומה בנוגע לדרכי ההגעה האפשריות מנפאל לסין ובדרך ההפוכה? -
אז.........................:Reשמע . לא יודע עד כמה אתה אוהב טרקים . אבל אם אתה מגיע רק לשבועיים בכוונה לטרק בנפאל וממש תאהב את זה ,, יהיה לך חבל שזה רק שבועיים ... הגעה מסין לנפאל וחזרה אין לי מושג... אני הגעתי בטיסה מבנגקוק . שוב .. אם תגיע ותשקיע הרבה כסף רק לשבועיים לא בעונה