עזרה בתכנון טיול לארה"ב
-
אנחנו זוג הורים ושני ילדים (21, 13) מתכננים לטוס לארה"ב בקיץ הקרוב, ככל הנראה ביוני.
נכון לעכשיו הטיול הוא כ-3 שבועות והתוכנית היא להגיע בטיסה לניו יורק, לשהות שם במשך שבוע בערך, לאחר מכן לעלות על טיסה ללוס אנג'לס, ומשם לשכור רכב ולנדוד.
אשמח להצעות לאטרקציות, הערות והארות.
-
עזרה בתכנון טיול לארה"בהיי
אני הייתי שוקלת לעשות שבוע בניו יורק שבוע באורלנדו פלורידה ואז לוס אנגלס/וגאס....
בכל מקרה אם נשארים במערב שבועיים יש את סן פרנסיסקו אחת הערים היפות.
יש את הגרנד קניון ליד וגאס.
אם אתם הולכים לוגאס תראו את ההופעה LION KING בוגאס היא זולה יותר שם ואת WICKED במנהטן.
יש מתחם צ'לסי פיר שם יש את 300 זה באולינג אבל אחד המקומות המגניבים גם לאלו שלא חובבים באולינג יותר מדי .
-
עזרה בתכנון טיול לארה"בעל ניו יורק האתר מוצף בטיפים
תכנסי לטיפים ושם תגבילי לניו יורק
בלוס אנגלס אין הרבה מה לעשות
מצפה גריפית שדרת הכוכבים
יש גם את Disny Concert Hall יש משם נקודות תצפית טובות הסיור חינמי ותבקש מדבקה לחניה
בגדול הסיור מדבר בעיקר על המבנה
האם שווה לכם לבזבז יום על טיסה?
אם אתם שוכרים רכב הייתי מציעה שתסעו לאורך כביש 1 לסאן פרנסיסקו
על לאס וגאס תצטרכו לחשוב שוב אם זה הכיוון כי הילדה לא תוכל להיות איתכם בקזינו ואם לבן בן ה 21 אין עדין 21 הוא גם לא יוכל להיות שם-אבל על זה כדאי שמישהו שיותר מתמצא ממני ירחיב
לדעתי מסאן פרנסיסקו כדאי להמשיך לפארק יוסימיטי ומשם לחזור ללוס אנגלס ולוותר על וגאס
או מחשבה אחרת
להשאר בצד המזרחי
ניו יורק מפלי הניאגרה אלף האיים
ההרים הלבנות
המרחקים בהתחלה הם לא נתפסים
ויש לקחת את זה בחשבון שיש הרבה שעות של נסיעה ברכב לא משנה באיזה צד תבחרו המזרחי או המערבי
כדאי שיותר תתמקדי במה את רוצה לראות ואז נוכל לכוון אותך יותר טוב
דבר נוסף אורלנדו בפלורידה יש שם את הפארקים של עולם הים דיסני יוניברסל
יש גם בלוס אנגלס
(עולם הים בסאן דייגו)
אם את כן מחליטה על הפארקים גם אתם תהנו שם מאוד זה לא רק לילדים
ליאורה
-
עזרה בתכנון טיול לארה"בדבר ראשון אני הבן הגדול
.דבר שני, אנחנו פחות מחפשים את הפארקים כמו היוניברסל סטודיו וכו'.
בלוס אנגלס לא התכוונו לשהות יותר מדי, רק בתור נקודת התאקלמות לאחרי הטיסה מניו יורק.
אנחנו כן רוצים לעבור בכמה מקומות כמו היוסמיטי והגרנד קניון.
לדעתך מסן פרנציסקו זה יהיה יותר נגיש?
שאלה נוספת, בנוגע לקניות, יש דברים מסוימיים שעדיף לרכוש בניו יורק ולא בחוף המערבי? אני מתכוון בעיקר מבחינת אלקטרוניקה וציוד טיולים שאני רוה לרכוש שם
-
עזרה בתכנון טיול לארה"באני כאן לגבי ניו יורק

טיפ שיכול להתאים לכל הרכב :
ניו יורק-רכיבת אופניים מפיר 17 לברוקלין
האופציה הזו היא סוג של מופע ,שעליו רשמו הבנות מהבלוג :
ועכשיו.... לאטרקציה ב- ה` הידיעה של מנהטן!!! - The Ride
http://www.experiencetheride.com/
זה משהו מטורף. לגמרי. אוטובוס תיירים, מזן אחר לגמרי. יושבים בשלוש שורות מושבים ארוכות לאורך האוטובוס, כשהפנים לאחד הצדדים שכולו חלונות.

שני מדריכים, צחוקים בלי סוף, קצת טריוויה, הופעות של אנשים "אעלק" מזדמנים ברחוב, שלפתע פורצים בשירה, בריקוד או בראפ -

מנופפים לאנשים ברחוב (שמנופפים חזרה בנכונות מעוררת השתאות), צוחקים המון, שרים, לומדים קצת עובדות על ניו יורק ובעיקר משתדלים לא להתעלף מעוצמת החוויה האנתרופולוגית שכל העניין הזה מזמן " src="http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/emo6.gif" title="
" />בקיצור, כייף גדול. ממש.

הנסיעה מסתיימת בשירה קולנית של "ניו יורק ניו יורק", המילים על המסכים באוטובוס. אתם מוזמנים להצטרף גם...
http://www.youtube.com/watch?v=aqlJl1LfDP4
הנסיעה היא כשעה ורבע ועולה 70 דולר לאדם. דרך BroadwayBox.com אפשר להשיג הנחה של 10 דולר לאדם. זה לא זול אבל זה סוג של הצגה וכידוע ההצגות בעיר יקרות .
כדאי לרשום במה אתם מתעניינים והאם פעם ראשונה ?
-
עזרה בתכנון טיול לארה"בהיי.
אני ממליץ לכם להשאיר את ניו יורק דווקא לסוף, סתם מפני שהיא הכי קרובה לארץ וכך הטיסה חזרה תהייה הכי קצרה שאפשר, בנוסף את קצב הטיול בניו יורק תוכלו לקבוע על פי מידת עייפותכם לאחר שבועיים, שאין מה לעשות... יהיו די אינטנסיביים.
ממליץ לטוס לסן פרנסיסקו, לתייר בה במשך 3 ימים, לאחר מכן כביש מספר אחד דרומה עד מורו ביי 0זה החלק היפה והמעניין של הכביש)
משם לפארק יוסמיטי, נסיעה של 6 שעות בערך, יום וחצי בפארק אולי יומיים וחצי אם תרצו גם לעשות מסלול או שניים ברגל.
לאחר מכן ליסוע ללס ווגאס, תצטרכו לשקול אם דרך הפארקים קינגס וסקויה או לפחות רק פארק סקויה.
עוצרים ללינה בוגאס וממשיכים למחרת לפארק ציון משם לפארק ברייס, לאחר מכן נוסעים לעיירה פייג, לא מוותרים על יום שייט עם סירת מרוץ באגם פאוול, ביקור בקניון אנטילופ העליון והתחתון וביקור בפרסת הסוס.
משם לגרנד קניון, תבחרו אם לגדה הצפונית או הדרומית.
ביקור בוגאס ומשם לניו יורק.
בוגאס יש הרבה מה לראות כולל לילדים שלא יכולים להכנס לקזינו.
סן פרנסיסקו- יומיים וחצי או שלושה.
כביש 1- יומיים.
יוסמיטי כולל נסיעה - יומיים.
פארק קינגס וסקויה ונסיעה לווגאס - שלושה ימים.
פארק ציון ופארק ברייס - יומיים.
נסיעה לפייג וביקור בה יומיים עד יומיים וחצי.
נסיעה לוגאס דרך הגרנד קניון - יומיים.
מכאן נובע.... או שתאריכו קצת את הטיול או שתחליטו על מה מוותרים אחרי שתנברו באתר ותראו מה מדבר אליכם יותר.
בהצלחה!!!!