טיול לארהב
-
אנחנו רוצים לנסוע לשלושה שבועות לארהב היינו כבר בסן פרנסיסקו ובלוס אנגלס הפעם אנחנו רוצים יעד אחר אבל לא מוותרים על לאס וגאס ובסוף 5 לילות בניו יורק לציין שאנחנו לא טסים בשבת וגם לא נוסעים בשבת אשמח אם תעזרו לי בבחירת יעד נוסף אנחנו רוצים לטוס מאי יוני
-
טיול לארהבלא ממש ברור העדפות שלכם והאם אוהבים גם טיולי טבע?
אפשרי אזור סיאטל והסביבה + ונקבור וויקטוריה בקנדה ומשם טיסה ללאס ואגס. עדיף ביוני מבחינת מזג אויר.
-
טיול לארהברק לא טיולי טבע אנחנו יותר אוהבים בילויים וחופים וגם קניות
-
טיול לארהבאם כך מכיוון שאתם חובבי ערים - בנוסף לניו יורק
אפשרות 1- סיאטל + ונקובר (קנדה)+ ויקטוריה (קנדה) + לאס ואגס (אפשר גם במקום טיסה ישירות לואגס לטוס לסאן דייגו ומשם ברכב עד ואגס)
אפשרות 2 - אזור סיאטל+ונקובר+ויקטוריה וואגס ולשלב את ניו יורק ביחד עם בוסטון (נחיתה בבוסטון וברכב להגיע לניו יורק)
כמובן שהתכנון תלוי בכמה ימים אתם רוצים לבלות בכל עיר
-
טיול לארהבגם אורלנדו יכולה כמובן להתאים - לא ברור לי אם הרכב שלכם עם ילדים או בלי
-
טיול לארהבאנחנו בלי ילדים ואנחנו לא מתכוונים לקחת רכב יש לו בעיה בדרכים לא מוכרות , אנחנו מעדיפים טיסות או רכבות
-
טיול לארהבלא מנוסה בטיולים ללא רכב
באילוצים שלכם הייתי מוותר על אזור צפון מערב (למרות שיתכן ואפשרי בתחבורה ציבורית , אבל נראה לי יותר מורכב) וחושב על אפשרות הבאה:
בוסטון - וושינגטון הבירה - לאס ואגס (בגלל שאמרתם שחובה) - ניו יורק
או כל סדר אחר ביניהם - תלוי באפשרויות הטיסה מהארץ). מעבר בין בוסטון לוושינגטון בטיסה ומעבר בין וושינגטון לניו יורק אפשרי גם ברכבת.
-
טיול לארהבואם אני אתחיל את הטיול במיאמי או אורלנדו ומשם טיסה לואגס ובסוף ניו יורק? האם זה אפשרי? ומה המרחב מפורט לודויל למיאמי הכוונה משדה התעופה של פורט?
-
טיול לארהבמה מטרת הטיול באורלנדו/מיאמי - אם פארקי שעשועים אז מתאים - למרות שצריך לנחות באורלנדו ולקחת מלון סמוך מאוד לפארקים - אם לא יהיה קשה ללא רכב.
בכל מקרה יהיה לכם לא ממש נח בלי רכב.
אם המטרה לבלות בעיר - הייתי מוותר - לא מיאמי ממש אטרקטיבית ובוודאי שלא אורלנדו.