ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחשבות על טיול במזרח

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    3
    1351
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • fellow
      fellow נערך לאחרונה על ידי

היי
      טיילתי לפני חצי שנה בערך בנפאל במשך חודש. הייתה לטיול השפעה רצינית עליי ואני במחשבות על הטיול הבא במזרח, משהו ארוך יותר. כרגע אני נוטה לבורמה, לאוס, קמבודיה ומלזיה. קראתי בפורום מידע מהזמן האחרון ואני אשמח מאוד לשמוע ממי שהיה שם כמה דברים: 
      * מתי מזג האוויר שם הכי נוח לטיול? (הסתכלתי בהמלצות שבאתר אבל לא ראיתי התייחסות לגבי בורמה)
      * האם בטוח שם לבחורה לטייל לבד? זה מאוד חשוב לי לדעת. הבנתי שלפחות בבורמה אין הרבה מטיילים וזה די מרתיע אותי כמי שמתכננת לצאת לטיול לבד (כלומר, אין לי שאיפה לטייל לבד, אלא שאני לא עם בן זוג/ חברה)
      * האם ישנן אופציות לינה ברמה טובה באזור? הכוונה לא למלונות יוקרה או משהו כזה (אני לא מעוניינת גם בזה), אלא למשהו ברמה שהיא נניח מעל מה שמחפשים תרמילאים אחרי צבא. בעיקר שיהיה נקי ונעים לשהייה. 
      * מה מצב תשתיות התחבורה במדינות האלו? האם נסיעות בכבישים (רכבות/ אוטובוסים) בטוחות? כמה יש לחשוש מהעניין? 
      המון המון תודה על כל תגובה.
      fellow 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יוסי ל
        יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

מחשבות על טיול במזרח

כמה נקודות לאיפוס . מלזיה אין כניסה לישראלים אלא אם יש לך דרכון אחר. בורמה עונות נובמבר עד מרץ. בחורה לבד אפשרי. לא חסרים מטיילים. אפשרויות לינה מגוונות לכל כיס. אתמול מישהו כתב כאן סכום טיול עם עלויות לינה. תשתיות תחבורה מחורבנות אבל משתפר עם הזמן. בורמה בחירה מצויינת.

• fellow
          fellow נערך לאחרונה על ידי

מחשבות על טיול במזרח

תודה רבה

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון