לכל המצלמים
-
השימוש במצלמות על הקסדה הולך ונעשה יותר ויותר נפוץ. נשמח לראות עוד סרטונים למי שיש, ומעוניין לחלוק איתנו אותם. קטעים משעשעים או פספוסים יתקבלו בחיוך ובברכה

-
יאלה אדוארדו, שלוף את הצילום מה"בורדר קרוס".. -
לאור בקשות הקהל... BOARDER CROSSזה שאני צריך גם את הפאדיחות שלי להעלות לכאן, לא מוצא חן בעיניי. אז הסיפור מאחורי הסרטון:
מסלול הברודר קרוס, הוא מסלול תחרות בזוגות. יש מסלול כחול למתחילים ואדום למתקדמים יותר. המסלול הוא מסלול של כ-3 ק"מ אורכו, עם פניות, עליות וירידות, בו נבחנים הכישורים של הגולש לגלוש על סכיני המגלשיים. בגלל המהירות הגבוהה יחסית שניתן לפתח, אני הצלחתי לסיים אותו רק בפעם השלישית. בפעמיים הראשונות נפלתי. מצולמת הפעם השנייה: המדריך הזניק אותי ואת רמי, רמי לקח FOR ממני ובדגל השלישי אני מתקרב אליו עקיפה, אלא שהוא בעקומה נסגר (וסגר אותי) ואני עליתי על דופן הפאדרי של המסלול ונפלתי (הראות לא הייתה משהו, אולי הייתי יכול להימנע מהנפילה, אך לא כך הסיפור). נקברתי תחת הפאדר ולקח לי קצת זמן לקום ובינתיים ניסים וטובי עקפו אותי. יאמר לזכותי כי לקראת סוף המסלול כמעט וסגרתי עליהם. לא ערכתי את החומר הגולמי ואפשר לשמוע נשימות וקריאות צהלה... תהנו
-
לינק שעובד -
לכל המצלמים -
לכל המצלמיםערב טוב,
עונת הגלישה בעיצומה. יותר גולשים וגולשות חוזרים מהמדרונות. חלקם ימתינו עד העונה הבאה, חלקם עד לגיחה הנוספת הקרובה, ואחרים עוד טרם היציאה. ודאי יש סרטונים משעשעים, חוויות מפחידות ועוד שלל הרפתקאות בלבן.
בואו שתפו גם אותנו באודותיכם.
-
לכל המצלמים