תאילנד
-
היי,
אני וחבר שלי הזמנו כבר את הטיסות פנים בתאילנד מחברות- Bangkok airways,Air Asia
רצינו לדעת האם אפשר לעלות למטוס מזוודה קטנה ועד איזה קילו אפשר.
עוד שאלה-
אנחנו רוצים להזמין את הטיול ג'יפים טאנה בין התאריכים 25-27/2 האם אפשר לשלם רק מקדמה לזוג והשאר שם? כדי להבטיח לנו מקום.
הטיול יוצא כל יום?
תודה.
-
תאילנד2 החברות שהזמנתם מהם את הטיסות הן 2 חברות שונות מאוד, שנוחתות בשני נמלי תעופה שונים בבנקוק!
בנקוק איירוויז היא חברת תעופה רגילה כמו אלעל, מותר לקחת למטוס תיק יד עד 5 ק"ג, וכמובן תיק של אישה ו/או מחשב נישא.... ומזוודות בבטן המטוס עד 20 ק"ג
איר אסיה היא חברת LOW COST למטוס אפשר לקחת תיק יד עד 7 ק"ג, ומזוודות בבטן המטוס עולות כסף לפי המשקל/מספר המזוודות
-
תאילנדבנגקוק אירוויס אנחנו טסים בטיסת המשך לצ'אנג מאי.
אייר אסיה טיסה מצא'אנג מאי לפוקט.
ושוב בנגקוק אירוויס- מפוקט לקוסמוי ו-מקוסמוי לבנגקוק.
אי אפשר לעלות מזוודה קטנה עד 8 ק"ג כמו באלעל??? (טסים הלוך חזור באלעל)
-
תאילנדכשאת אומרת מזוודה קטנה את מתכוונת לטרולי?
מותר לך לעלות איתך למטוס תיק אחד: זה לא משנה איך התיק נראה, כמו מזוודה קטנה או כמו תיק התעמלות כזה, או תיק גב .....
מה שחשוב זה המשקל והמידות: בנקוק איירוויז כותבים באתר שלהם עד 5 ק"ג והמידות של התיק אמורות להיות לא יותר מ: 44X23X28 ס"מ
אצל איר אסיה זה 7 ק"ג.
-
תאילנדכל חברות התעופה של הטיסות הפנימיות מתירות תיק עליה למטוס של 7 ק״ג. באתר של בנגקוק אייר אומנם כתוב 5 ק״ג, אך הן מתירות 7 ק״ג. התיק שיאשרו לך באל על, יאשרו לך גם בחברת בנגקוק אייר.
-
למה רק טאנה/רד בריק?אני מופתע כל פעם מחדש שח'ברה ישראלים (אפשר להניח רובם בוגרי צבא) לא שוקלים אלטרנטיבות אחרות מ - 2 סוכנויות אלו שמזוהות כל כך עם לקוחות ישראליים. לא שיש לי מילה רעה על אותם סוכנויות ובטח שלא על לטייל עם ישראלים - אבל איפה חוש ההרפתקנות שלנו? למה לא לטייל לבד? למה לא עם סוכנויות אחרות שמציעות אותה חבילה אבל האוירה בטיול תהיה יותר בינלאומית כי בקבוצה תהיה מורכבת מבני לאום שונים?
מי שמגיע לצאנג מאי ימצא שלל של דלפקי מכירות שבהם ניתן לרכוש את כל הטיולים והסדנאות האפשריים באזור מהיום למחר. חלקם פתוח עד שעת חצות....
כמו כן, לחלק מהאטרקציות בטיול הגיפים הידוע אפשר להגיע לבד במרחק שעה נסיעה ברכב שכור ממרכז העיר
אפשר לנסוע באוטובוס לצאנג ראי ומשם לשכור רכב ליום-יומיים ולעשות טיול עצמאי לאזור משולש הזהב: העיירה מה-סאי במרחק לא רב ומשם מזרחה לאורך הנהג קונג...
אפשר לשכור נהג מונית... אפשר לשכור מדריך מקומי...
תמיד עדיף טיול עצמאי בקצב אישי ולהשאר במקומות על פי ההנאה שלך מאשר להיות בטיול מאורגן...
באזורים אלו ניתן להשיג חדרי מלון נקיים ונחמדים בעלות של 800-1500באט (לזוג!), השכרת רכב כ-800-1200 באט ליום, מחירי המזון מאוד זולים - אז למה לשלם כל כך הרבה לטיול "אינסטאנט"? למה לא להיות עצמאיים ולהנות מטיול הרבה יותר אותנטי?
-
אתה כל כך כל כך כל כך צודקוזה תופס לא רק לצפון
ככל שיוצאים ממסלול התיירים השחוק רואים הרבה יותר ובד"כ גם במחירים אטרקטיביים יותר.בהחלט מסוג הדברים שמחרפנים אותי...
-
מנסיוני האישיביולי האחרון הצטרפתי עם משפחתי לטיול עם חברת טאנה וזאת לאחר שעשיתי את רוב אטרקציות בטיול חד יומי עם אישתי בלבד לפני כמה שנים,
באופן כללי אם יש הרבה זמן ומחפשים את אווירת "החברה" שלפעמים מתאימים ולפעמים ממש לא אז טאנה או כל חברה אחרת יכולה לספק את הסחורה,
אישית הטיול שעשיתי עם אישתי לפני כמה שנים היה הרבה יותר ממצא ויעיל כי לא בזבזנו כל כך הרבה שעות בנסיעה ארוכה בג'יפ, אישית אני מעדיף לקחת נהג טוקטוק לטיול חד יומי או מונית לטיול ליומיים ולרכז את האטרקציות ולא סתם למשוך זמן.
אם עניין החברה משמעותי אין לי מילה רעה להגיד על טאנה או החברות האחרות.
-
אתה כל כך כל כך כל כך צודקאין לי מה להוסיף
-
מנסיוני האישיהאם בטיול בהרכב משפחתי עדיף לקחת טיול עם נהג ומדריך פרטי לשלושה ימים (כמובן שמסלול הטיול יותאם להעדפותינו) או לעשות טיולים יומיים עצמאיים כשהמרכז הוא צאנג מאי וחוזרים לישון שם כל לילה ?