סין באפריל
-
יש לי אפשרות לנסוע לסין לשבועיים באפריל.הייתי בתאילנד בהודו ובנפאל ואהבתי מאוד... לאן כדאי לנסוע שם על מנת לראות נופים וכו... האם לנחות בביגין או בהונג קונג? מה מזג האויר? האם שבועיים מספיקים? -
סין באפריל:Reסין מהממת שלשום חזרנו. שבועיים זה מעט מאוד, אבל כמובן שיותר טוב מכלום. אפריל זו תקופה מצויינת. נסיעה טובה. -
סין באפריל:Reהי באיזה איזור טיילתם? אני אשמח לשמוע על הטיול שלכם -
סין באפריל:Reתוכלי לפרט, מה מומלץ לטיול של שבועיים, האם לנחות בביגין? -
סין באפריל:Reעדיף הונג קונג, אם אתם בענייני נופים - יאנגשו (אחת מפנינות היופי בסין) הרבה יותר קרובה ונגישה משם. אם אתה בענייני ערים, היסטוריה וכו`, אז בייג`ינג תתאים הרבה יותר. -
סין באפריל:Reבכל מיקרה ביאנגשו מומלצת בחום המדריכה מלודי, קיבלנו את ההמלצה כאן באתר וזה היה מוצלח ביותר, וכמובן לא לוותר על הארוחה אצלה בבית שהיא מציעה!!!!!!!!! -
סין באפריל:Reהתחלנו בבייג`ין, משם לשיאן, משם לצ`אנקדו, משם לקונמינג, משם לדאלי, משם ליג`אנג, משם ליאנגשו ובסוף להונגקונג. -
סין באפריל:Reלא הייתי מוותרת כמובן על בייגי`ן, אבל בשבועיים קצת קשה לטייל בסין. אני הייתי בבייג`ין 5 ימים ואפשר אפילו יותר. אם אין לך בעיית תקציב אולי כדאי משם לטוס לחבל יונאן, אולי לליג`אנג שמאוד אהבתי, ומשם לגווילין וישר להמשיך ליאנגשו. אני אישית אהבתי בעיקר את שני -
כמה זמן טיילתם בסין?ואם תוכלי לתת הערכה כמה עלה לכם. פשוט בסוף מרץ אנחנו נוסעים לשם לשלושה שבועות. ומאחר וחזרתם לא מזמן אני אשמח להתעדכן על מחירים. כמו כן איפה ישנתם בהונג קונג? תודה -
סין באפריל:Reבאופן עצמאי, מה את רוצה לדעת? בכייף תקבלי פרטים -
כמה זמן טיילתם בסין?:Reבסין היינו 3 שבועות, ועוד 5 ימים בהונגקונג. בהונגקונג ישנו במלון בתחילת נתן רואד בקאולון מלון די יקר. נקרא קאולון הוטל, בסביבות 120$ ללילה. אבל יש המון גסט אהוזים. -
וכמה יצא התקציב ל-3 שבועותאם זה בסדר שאני שואלת? -
וכמה יצא התקציב ל-3 שבועות:Reאנחנו זוג בני 45, ולא ממש חסכנו, הזמנתי מהארץ בתי מלון לרוב המקומות, פרט לליג`אנג שהזמנתי מלון מדהים דרך האינטרנט, וליאנגשו שהמדריכה אירגנה לנו. היו לנו גם 6 טיסות פנים שהזמנתי מהארץ. מלון ממוצע עלה לנו כ-70$ כולל ארוחת בוקר. אם מתאים לך סדר גודל כזה של מ -
אירית-הי הייתי רוצה בבקשההי אירית אני בת 45 והייתי מעוניינת לקבל ממך פירוט של שמות המלונות באיזורים בהם שהית יתכן ויתאים לי ואשמח לדעת דרך איזו חברת נסיעות הזמנת את המלונות וטיסות פנים-תודה מראש אני מתכננת לטוס לסין במאי או יוני עדיין לא החלטתי (היו אמורים להצטרף אלי אך ביטל -
ל-3 שבועות -
אירית-הי הייתי רוצה בבקשה:Reהיי שולי , תני לי את המייל שלך ואשלח לך את הכל בשמחה. -
אירית-