סוללה ל GoPro
-
ניראה לי שכדאי לקחת סוללה נוספת ל GoPro ויש מגוון די גדול של סוללות ב ebay, לי יש Black 3 plus, אשמח להמלצות.
-
סוללה ל GoProהוסללה לא תחזיק מעמד יום שלם, בערך שעת צילום לסוללה
את הסוללה הרזרבית להחזיק בכיס פנימי (שלא תמות מקור), ובסוף כל יום לטעון את שתי הסוללות.
-
סוללה ל GoProכן זה מה שחשבתי, האם יש המלצה לסוג סוללה, יש 1180, 1050.1300, ו 1600 mA האם יש משמעות לסוללה מקורית ?
-
טיפ שונהאני מצלם עם הגופרו מספר שנים ואף פעם לא נשארתי בלי סוללה.
איך?
בגופרו אני מצלם רק קטעי ווידאו (לא סטילס) והגדרתי את המצלמה במאפיין של ONE PUSH TO START/ONE PUSH TO STOP.
כלומר: המצלמה כבויה, לוחץ לחיצה אחת ואז בו זמנית נדלקת ומתחילה לצלם בוידאו, לחיצה נוספת מפסיקה את המצלמה ונכבת.
הבעיה של רוב המשתמשים היא כי לא משתמשים במאפיין הזה, והמצלמה נשארת דולקת דקות/שעות ארוכות ב-STAND BY וזה מה שצורך את הסוללה.
רכבתי טיולי אופניים של 8 שעות או ימי גלישה גם ארוכים כאלה ואף פעם לא נקלעתי למצב של אין סוללה
-
סוללה ל GoProתלך על הסוללה המקורית
אבל אם אתה בוחר במשהו אחר אז הסוללות של "הוסאבי" הן המומלצות ביותר -
סוללה ל GoProאז למה לא ישר על הווסבי ? ויש גם חברה קנדית ועוד חברה שראיתי, ניראה שהמחירים של GoPro מוגזמים לגמרי
-
סוללה ל GoProלצערי הכול בארץ מוגזם ולא שווה את המחיר...
אם יש לך דרך להביא מחול דרך חברים זה הפיתרון הכי טוב
אני תמיד מעדיף לקנות את המקור של החברה ולא הזיוף.
אבל כמו שאמרתי הסוללות של "ואסאבי" הם הכי אמינות שאנשים משתמשים במידה ולא במקור -
טיפ שונהאדוארדו, אני משתמש בפיצ'ר הזה .
הבעיה היא שבטמפרטורות קיצוניות הסוללה לא מחזיקה מעמד. בשנה שעברה מצאתי את עצמי באמצע פברואר במינוס 17 במאיירהופן. זה בקושי החזיק שעתיים . לעומת זאת שנה קודמת באותו אתר באמצע מרץ בפלוס 2 צילמתי יותר מ-4 שעות על אותה סוללה.
-
טיפ נוסףב-HERO3 (ויתכן שגם ב-3 פלוס ) ה-WI-FI נשאר דולק למרות הלחיצה על כפתור הכיבוי הראשי .
צריך לדאוג לכבות את ה-WI-FI , אחרת זה ממשיך לשדר והסוללה נגמרת.
-
סוללה ל GoProהיי, רכשתי מצלמה HERO 3+ Black לאחרונה,
נוסע עוד שבוע וחצי לסקי והייתי רוצה גם סוללה נוספת - או שתיים..אפשר חלופית..
לא אספיק לרכוש ולשלוח מeBay וכו' - האם יש מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר סביר?
אפילו ממישהו שרכש ולא זקוק אולי במקרה?
-
סוללה ל GoProזמן הסוללות המוגבל הוא עבורי החיסרון הכי רציני ב- gopro.
ללא שום ספק תלך על wasabi
אני קניתי אותן ב- amazon ואני מאוד מרוצה
בנוסף, כדאי גם להגדיר למצלמה להיכבות אחרי X זמן ללא שימוש
סוללה ב- $10
2 סוללות ומטען קיר ב- $24
2 סוללות, מטען קיר ומטען רכב ב- $33
כנס לאמזון ותרשום "gopro wasabi" בחלון החיפוש.