אזרחות תאילנדית
-
האם אני מתחתן עם בחורה תאית אני זכאי לאיזשהו מעמד בתאילנד האם אני זכאי לקבלת אזרחות או ויזה לזמן מסויים שאצטרך כל פעם לחדש. אשמח לקבל מידע מאנשים שיודעים -
אזרחות תאילנדית:Re -
ותעשה טובה.....תודיע לי מה עלה בחיפושייך..... כי עד כמה שאני ביררתי חוץ מויזה לשהות ארוכה, לא מקבלים יותר מדיי. כי אם כן כבר הייתי נשוי בתאילנד. תודה. אם יש`ך איימיל גם טוב,תמיד טוב להכיר אזרחים תאילנדים בפוטנציה -
ותעשה טובה.....:Reאז ככה לא מצאתי כלום בעיניין הזה. תנו לי פרטים בנוגע לעיניין ספציפית מה נראה לכם. אחרי חודשיים רק לצאת ולהיכנס כל פעם מחדש .היה נראה לי הגיוני שעם אני נשוי לתאית יש לי איזה זכות כלשהי בעיניין. אני הרי קצת שונה מתייר רגיל שבא לטיול. אני מעוניין בעתיד משותף -
אזרחות תאילנדית:Reלפי הידוע לי לא תקבל זכויות מעבר למה שמגיע לך במילא.אזרחות תאילנדית קשה מאוד לקבל ומקבלים אותה אך ורק זרים אשר הוכיחו איזו שהיא תרומה לעם התאילנדי. ויזה לשנה אפשר לקבל במידה ואתה פנסיונר. יהיה עליך להראות שיש לך הכנסה מסוימת ולהעביר לבנק בתאילנד סכום של כ -
ועוד משהודע כי אתה מתחתן לא רק עם הבחורה, אלא גם עם כל המשפחה שלה שלרוב נמצאת באיזה כפר נידח ולא ירחק היום שיתחילו להגיע רמזים בעינין תמיכה כספית בהם. -
אתה מדבר מנסיון מעשי ? -
לנו הפתרונות אולי?יש אדם נחמד בשם צרלי גולש בפורום תפוז ''ישראלים באסיה'' ובפורום זוגות מעורבים הנ''ל נשוי לתאית נא לבדוק איתו -
אזרחות תאילנדית:Reלאחר בדיקה של הנושא .כי זה נושא מענין .אומר לך כך .אל תלך על זה .זה גם מהכרות מקרוב של מספר ישראלים הנשואים לתאילנדיות. ואלה התוצאות לא מגיע לך שום מעמד .להפך אתה תצטרך לתמוך במשפחת האשה בהורים שלה.וצפה להפתעות ודרישות כספיות כל הזמן כל עוד אין לך ילדי -
ממש לאאבל מתוך הכרה טובה מאוד של הנושא. קרא את מה שכתב פה איל . מאוד מתאים לתשובה שלי למעט הנושא של החזקת רכוש. זר יכול להחזיק נכסים אבל איננו יכול לקנות אדמה או בית פרטי אלא אם הנכס יהיה בבעלות שלו ושל תאילנדי בחלוקה של 51 ו 49 אחוז לטובת התאילנדי . כנ''ל ל -
אזרחות תאילנדית:Reזה נראה כאילו האישה התאילנדית ומשפחתה מתחתנת עם בטוח לאומי:) -
תאילנדי יכול לקבל אזרחות ?חברה שלי (לא ישראלית) נשואה לתאילנדי יש להם ילדים והיא עושה ויזה פעם בשנה והיא לא צריכה לצאת לגבול או משהו פשוט חותמים על כמה מסמכים אז אני לא בטוחה שאתה צריך לצאת כל חודש.. ואם כבר אז כבר.. אם אני מתחתנת עם תאילנדי האם הוא יכול לגור בארץ??? -
לתאילנדי קשה לקבל אזרחותעצם העובדה שהוא התחתן איתך לא מעניקה לו אזרחות, וגם לא רשיון עבודה אוטומטי.