צפון תאילנד
-
בוקר טוב לחבריי הפורום. צריך את עזרתכם בנושא טיול בצפון תאילנד. הרכב משפחתי. זוג +(17/14/9) מגיעים לצנג מאי בתאריך 6/7/14 בשעה. 18:30 ועוזבים ב 12/7/14 ב 12:30 כך שיש לי 6 לילות ו 5ימים מלאים להעביר בצפון מעוניין לעשות טיול משפחתי ולמצות את הימים בצורה הכי טובה שאפשר מה אתם יכולים להציע יש לציין שאני לא מעוניין לעשות את הטיולים של טאנה או רד בריק משום שהם נראים שיטחיים מידי אני מתכוון יותר בכיוון כמו שלכוכב הצפון לכן אם יש מישהו שעשה מסלול טיול מעניין אני אשמח לשמוע איזה מסלול עדיף אפשרי גם טיול פרטי ומה כדאי לעשות ביתרת הימים שישארו בצורה הכי טובה כמו כן מלון טוב ואיכותי שאפשר להמליץ עליו בצנג מאי אני מאוד אודה לכל אחד ואחד שיכול לתפור לי את נושא השהות שלי בצפון מבחינת מלונות טיול(מסלול עדיף ממבחר במסלולם) ואטרקציות משלימות הרבה תודה גדי
-
צפון תאילנדבוקר טוב לחבריי הפורום. צריך את עזרתכם בנושא טיול בצפון תאילנד. הרכב משפחתי. זוג +(17/14/9) מגיעים לצנג מאי בתאריך 6/7/14 בשעה. 18:30 ועוזבים ב 12/7/14 ב 12:30 כך שיש לי 6 לילות ו 5ימים מלאים להעביר בצפון מעוניין לעשות טיול משפחתי ולמצות את הימים בצורה הכי טובה שאפשר מה אתם יכולים להציע יש לציין שאני לא מעוניין לעשות את הטיולים של טאנה או רד בריק משום שהם נראים שיטחיים מידי אני מתכוון יותר בכיוון כמו שלכוכב הצפון לכן אם יש מישהו שעשה מסלול טיול מעניין אני אשמח לשמוע איזה מסלול עדיף אפשרי גם טיול פרטי ומה כדאי לעשות ביתרת הימים שישארו בצורה הכי טובה כמו כן מלון טוב ואיכותי שאפשר להמליץ עליו בצנג מאי אני מאוד אודה לכל אחד ואחד שיכול לתפור לי את נושא השהות שלי בצפון מבחינת מלונות טיול(מסלול עדיף ממבחר במסלולם) ואטרקציות משלימות הרבה תודה גדי