שאלות אחרונות לפני הטיסה.
-
בוקר טוב.
אני וחברה שלי טסים הערב (30/1)
אז יש לי כמה שאלות של חידודים שאני צריך.
איך אני עושה את האפשרות של הטרנזיט של התיקים? אני צריך להתקשר לאל על או שבשדה התעופה עצמו?
בקשר לטיול של טאנה. (ג'יפים שלושה ימים)
ביום ראשון הקרוב אנחנו מתחילים את הטיול. עכשיו שמעתי על בעיה של אוכל שם ושהוא על הפנים... דאגתי מראש לאוכל מהארץ ככה לשבוע הראשון. השאלה היא. עד כמה זה בעייתי?
בקשר לכרטיס סים.
אם נגיד ולא הספקתי לקנות אותו בבנקוק בשדה תעופה. האם אפשר לקנות גם בצ'אנג מאי? וגם איזה דיל אני צריך לקחת אם אני רוצה ללא אינטרנט ורוצה לשלם פר שיחה.?
ד"א תודה רבה לכולם על העזרה עד עכשיו מאוד עזר לי הפורום. ואני בטוח שאני גם יעזר בזמן שאני אהיה שם.
-
שאלות אחרונות לפני הטיסה.להעברת התיקים עד לנחיתה ביעד הסופי אתה מבצע בעת הצ'ק אין בנתב''ג.
זה תלוי כמובן גם באיזה חברות אתה טס אל תאילנד ולא הצפון.
שמעת איפה שהאוכל על הפנים ? בתאילנד? גן עדן של אוכל. מי שאמר לך שעל הפנים כנראה היה מאותם אלו שכל הטיול הכי רחוק שהוא הגיע זה פתאי ומקדונלדס וארוחה בבית חב''ד. אם אין לך בעיית כשרות-אתה תהנה מכל ביס.
כרטיס סים אפשר לקנות גם בשדה''ת או לקבל חינם בחלק משדות התעופה (גם ככה זה עולה גרוש וחצי) רכישות חבילות שיחות/אינטרנט אפשר לרכוש בחנויות הסלולר בשדות התעופה או בסבן אילבן.
-
שאלות אחרונות לפני הטיסה.האוכל בטיול ג׳יפים, נחמד. כנראה מי שאמר לך שהוא על הפנים, התכוון לכך ששלושה ימים אוכלים כמעט את אותו האוכל: ירקות, צ׳יפס, שניצל, אורז, הרבה אננס ועוד.
מי שאינו אוכל עוף אוכל אורז וצ׳יפס ולמי שיש בעיית כשרות יכול להזמין אוכל מבית חב״ד, בתשלום קבוע של כ 1500 באט למשך כל שלושת ימי הטיול, הם אורזים יפה בצורה כזאת שנותר לך רק לחמם.
האוכל בבית חב״ד בצ׳אנג מאי, טעים מאוד.