טיסה/מעבורת לקוסמוי
-
שלום לכולם,
אנחנו טסים לתאילנד בחודש יולי והמסלול שלנו ככה: נוסעים לצפון עם הנחיתה, נוסעים לקוסמוי ומשם חזרה לבנגקוק.
כרגע אנחנו מחפשים טיסות פנים והטיסה מצ'אנג מאי לקוסמוי מאוד ייקרה.
הבנו שדרך האתר של air-asia הטיסה משם היא לעיר קרובה ומשם במעבורת לקוסמוי.
הבדלי המחירים מאוד גבוהים:
טיסה עם עצירה בבנגקוק - 200$
לעומת טיסה ומעבורת - 60 $
השאלה היא האם הדרך עם המעבורת מאוד מסורבלת?
כמה זמן היא נמשכת?
והאם הזמנה דרך air asia כולל הכל (טיסה לדרום+ אוטובוס+ מעבורת לקוסמוי)?
אם יש לכם דרך יותר נוחה/ זולה להגיע לקוסמוי אשמח לשמוע

-
טיסה/מעבורת לקוסמויהחישוב שלך מוטעה או חסר. כי על מנת להגיע "לעיר קרובה" (סורטאני או נאקון סי תאמרט) את/ה צריכ/ה להגיע מצ'אנג מאי לבנגקוק תחילה.וזה אומר עוד טיסה. כי אין טיסה מצ'אנג מאי ל"עיר קרובה". חוץ מזה שבערך 4 פעמים בשבוע נשאלת השאלה הזאת בדיוק ואפשר לגלול טיפה אחורה בדפים ולגלות ולעקוב אחר התשובות שניתנו בדיוק לאותה שאלה.
וכן, הטיסה באיר אסיה כולל טיסה מבנגקוק ל"עיר קרובה" אוטובוס+מעבורת.
סיפור של 6-7 שעות. בסופו של דבר איך שלא הופכים את זה, הגעה מצ'אנג מאי לקוסומי בדרך האויר היא יקרה, ולא משנה מתי מזמינים ולאיזה תאריכים, המחיר המינמלי יהיה בסביבות ה6000-6500 באט לאדם.
-
טיסה/מעבורת לקוסמויזיקו אז השאלה תשאל 5 פעמים בשבוע מה מפריע לך?
יש אנשים שנכנסים בפעם הראשונה לפורום אז הם לא יודעים על השאלות
שנשאלו כאן,
בשבילם "עיר קרובה" בשבילך זה סתם זילזול בשואלים.
-
טיסה/מעבורת לקוסמוישמעון עמר, זה ממש לא מפריע לי אך לדעתי שואל השאלה יוכל להפיק תועלת רבה יותר אם ידפדף אחורה בדפים (פעולה שתקח לו בין 20 שניות לדקה וחצי) ויעיין בדיונים שנסובו בדיוק סביב עניין זה. שם יוכל ודאי למצוא תשובות לשאלותיו.
אני רואה גם שהשכמת קום היום בבוקר, מה קרה ? הרעשים מהמסגד העירו אותך ?בשבילך אלו רעשים מזלזלים-בשביל אחרים אלו תפילות !
-
טיסה/מעבורת לקוסמויזיקו היקר השעה המצוינת שבה שלחתי את ההודעה היא לפי שעון ישראל,אז השעה לפי תאילנד היא 5 שעות קדימה. ואני בסמוי,וגם אני מתפלל בבוקר אבל אני לא מעיר אלפי אנשים.
-
טיסה/מעבורת לקוסמויאין ספק שטיסה ישירה לקוסמוי היא הנוחה ביותר אבל גם יקרה ביותר , פועל יוצא כל אפשרויות ההגעה האחרות זולות יותר ונוחות פחות , לטעמי לגמרי לא מסורבלות .
- הגעה לבנגקוק - טיסה מציאנג מאי לבנגקוק -יש חברות כמו למשל איר אסיה הטסות לשדה הישן ( דון מואנג-DMK ) ויש הטסות לשדה החדש בו נחתת BKK .- משני השדות יש טיסות ל SURAT TANI או יותר נכון לשדה התעופה המרוחק מעט מהעיר .
כלומר תצטרך לבחור עם איזו חברה אתה ממשיך ( הבדלי מחירים בכרטיס ) ובהתאם לרכוש את הטיסה ( כדאי ביחד ) .
רוצה להוזיל ? - אפשר גם אוטובוס לילה /רכבת לילה - תחסוך לינה וכסף .... לא מומלץ כי יש עוד דרך ארוכה מה גם שבדרך זו תצטרך להגיע עצמאית לש'ת ( לא קשה ) .
אישית - אפשרי אבל לא מומלץ .
הגעת לבנגקוק לש'ת שבחרת - עם כרטיס ל SURAT TANI ( לא רכשת כרטיס ניתן לרכוש במקום אבל זה יקר יותר ) .
טיסה של כשעה וקצת ומגיעים לש'ת בסוראט טאני - משם יש דוכנים המוכרים כרטיס משולב לאוטובוס ומעבורת - אתה מציין היעד ומופנה לאוטובוס המתאים - נסיעה של כשעה (לא זוכר בדיוק ) למזח ומשם במעבורת - אם הים לא סוער זה שיוט רילקס נוח , כסאות טיסה , טלויזיה , מזנון , סיפון עליון - בקיצור אתה נח !!
אני רוצה להדגיש שהמעבר למעבורת מתוקתק היטב והזמנים מתוזמנים בד'כ .
הגעה לקוסמוי - בד'כ יחכו הסעות לחופים העיקריים ( אני הגעתי בערב וחיכו רק מוניות ספיישל ) .