קובי אלבז PHOTOKOB!!!
-
אהלן, שבוע טוב וחג שמח!!! דבר ראשון אני אוהב את התמונות שלך פה בפורום ואל תגיד תודה לא בשביל זה אני כותב... ראיתי בתוכנית היום אותך מדבר על האגם בספיטי וואלי... אני רוצה ממך סט של תמונות של המקום תן בראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
שבוע טובהי, קודם כל תודה.. צירפתי לך קישור לתמונות מספיטי.. תסתכל גם בהודעות מהיום - סיימון שם סט תמונות נהדרות מספיטי. שבוע טוב קובי
ספיטי -
איזו תוכנית? -
עוד אחת מספיטי -
עוד אחת מספיטי:Re -
אח שלואם אפשר ממך במטותא (בהשראת הפסיכומטרי שאחריו אני יחזור להודו בע''ה) תמונות של האגם המדהים... היה לי הרבה תמונות משם והלך לי הדיסק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מקום זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
סיימון כפרות!!!!!!!!סיימון אחי!!! עשיתי לי את פסח!!!!!!!!!!111 התמונות שלך מדהימות אני כל כך אהבתי את המקום והתמונות שלי נהרסו... חג שמח תמשיך לצלם ואם יש עוד תמונות של האגם אז תוסיף -
יתרונות מצלמת סטילס (-: -
יתרונות מצלמת סטילס (-::Re -
תמונה יפה !!! -
המוצ`לרים, ערוץ טבע הדבריםהי שם גם פנינה, סיימון וגילי חסקין -
קבל אחת...האמת אלו תמונות מהביקור הראשון בהודו (שנת 2000) ולא את כולם סרקתי...אני אשתדל להוסיף עוד...:-) -
כרגיל אין מתחרים לתמונותהמדהימות שלכם, אתם פשוט הורסים לי את הבריאות אני בסרט כל פעם מחדש שאני רואה את התמונות שלכם!! אוף דיייייייייי אני רוצה שוב!!!!!!! חג שמח , חגית המיואשת.
-
אכן מקום יפה -
צב אחי!בע''ה בס''ד באיזה חודש בשנה היית שם? שאני הייתי, בפסגות שבתמונה ( הכי יפה מכולם) לא היה שלג.. -
וואו! -
אמצע יוני