ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס לרכבת בומביי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    1795
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רוןקור
      רוןקור נערך לאחרונה על ידי

צריך עזרה בבקשה!

אני וחברים מחפשים נואשות דרך להזמין כרטיסים לרכבת מבומביי לגואה ב10.2

אנחנו נוחתים ב0830 בבוקר ומצאתי רכבת מתאימה (יוצאת ב1140 מתחנת רכבת קרובה לשדה התעופה ומגיעה לגואה ב2330 בלילה. - רכבת 16345)

הבעיה היא הזמנת הכרטיס, אני יודע שכדי להרשם לאתר הרכבת ההודי צריך מספר טלפון (הודי) כדי שהוא יאשר את שם המשתמש.

למישהו יש דרך אחרת/יצירתית איך להזמין כרטיסים???

עוד שאלה -האם זה נכון שהרכבת מפוצצת עד כדי כך שצריך לקנות כרטיסים כמה ימים לפני?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranamitai
        ranamitai נערך לאחרונה על ידי

כרטיס לרכבת בומביי

צר לי לאכזב אותך - אבל הסיכויים שלכם להשיג כרטיסים לרכבת הנ"ל הם אפסייםsad.  הרכבות מבומבי לגואה מאד עמוסות וגם בהתראה של שבוע כמעט בלתי אפשרי להשיג כרטיס - כך שגם הזמנה של כרטיס דרך סוכן לא תעזור. ומה כן אפשר - או לטוס (מבומבי לגואה) או לקחת אוטובוס (אני לא מכיר את האופרציה של האוטובוסים אבל אם תשאל במודיעין של שדה התעופה יוכלו לסייע לך.   ולגבי הזמנת כרטיסים בעתיד - יש מספר אפשרויות - כשתהיו כבר בהודו עצמה: אפשרות אחת היא לגשת למשרדי ההזמנה של הרכבת ולהזמין שם ישירות את הכרטיס. אם עושים זאת מספר ימים מראש והרכבות לא עמוסות הם ידעו להשיג לכם את הכרטיס וכמו כן בחלק מהתחנות יש הקצאות מיוחדות לתיירים ברכבות מסויימות ואז אפשר להשיג כרטיס בהתראה קצרה (-אבל האופציה הזו לא קיימת בכל מקום ובכל רכבת!)   האפשרות הנוספת היא לגשת לכל סוכנות מקומי ולהזמין אצלם את הכרטיס. הם עושים זאת תמורת עמלה קטנה ויודעים לעשות את העבודה!.    האופציה של הזמנת כרטיס באופן עצמאי דרך הרשת היא בילבול מוח ובוודאי שלא יעילה בתראה קצרה - אני הייתי מציע לוותר עליהsad

• פנינה מרקו
          פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

קבלו את הצעתו של רן לגבי הטיסה

הטיסות מבומביי לגואה לא יקרות כל כך, לפעמים יש מבצעים ואם תזמינו באינטרנט מראש זה יכול להיות זול מאוד. נסו.

• .galit.
            .galit. נערך לאחרונה על ידי

כרטיס לרכבת בומביי

מצטרפת להמלצה לחפש אצל סוכן. הם גובים שכר נמוך, חוסכים לך כאב ראש ויכולים למצוא "כרטיסי חירום" או ברשימות המתנה שלך אין גישה אליהם.

• משפחמטיילת
              משפחמטיילת נערך לאחרונה על ידי

הגזמת עם הקושי להשיג כרטיסים

בהודו יש הקצאת 24 שעות אחרונות שנקראת Tatkal. ברכבת הזו יש 64 כרטיסים כאלה מדי יום שנמכרים למחלקת 3AC ועוד 8 למחלקת 2AC רק 24 שעות לפני. כלומר אם אתה נוחת ביום רביעי הכרטיסים יימכרו ביום שלישי החל מעשר בבוקר. מעבר לכך לרכבת יש הקצאת תיירים - עד כמה שפענחתי בערך 4 למחלקה 3AC ו-2 למחלקה 2AC. בשבוע הקרוב בשלושה ימים אפשר למצוא כרטיסים בהקצאת התיירים, שהיתרון שלה על הטטקאל זה שהיא פשוט במחיר הרגיל.

אז אפשר להשיג כרטיסים וזה יהיה זול יותר. הבעיה שלך היא להשיג את הכרטיסים לפני שאתה מגיע להודו. את זה יכול לעשות סוכן הודי - אם תמצא מישהו שאתה סומך עליו ושיסכים לקנות לך מראש. אגב, הסיכון שלך הוא לא מאוד דרמטי כי כרטיס טטקאל כזה הוא בערך 70 ש"ח, כך שגם אם תמצא סוכן ותשלם לו מראש באינטרנט (ואין שום דרך אחרת שהוא יסכים להזמין עבורך) תסכן בערך 85 ש"ח עם העמלה שלו (לכרטיס בודד). בטטקאל ניתן להזמין במקבצים של ארבעה - כלומר כל ארבעה כרטיסים אמורים לקבל מושבים צמודים.

בקיצור, רכבת זה לא בלתי אפשרי - מטוס יותר קל, אבל הרבה יותר יקר. אישית הייתי נשאר לילה אחד בבומביי ותופס רכבת טובה יותר ואולי (רק אולי) נהנה גם ממומבאי בדרך. אבל אני כבר הייתי בהודו.

• פנינה מרקו
                פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

טיסה

בדקתי לך באתר makemytrip ויש טיסה ב-11.2 ב-50 דולר. זה כל כך נורא? - 3100 רופי.....

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון