השכרת רכב ליום
-
שלום,
אשמל לקבל תשובה בהקדם. אני , אשתי ובני בן ה-4 נשהה בניו יורק כ-10 ימים. וברצוני לברר על טיול של יום אחד שיכלול את הרשי, האמיש, פילדלפיה ואולי עוד אטרקציה בסביבה. (אנו נקדיש לוושינגטון 3 ימים בנפרד). כמה יעלה לשכור רכב ליום אחד?
האם ניתן להגיע ליעדים אלו באוטובוס או רכבת?
אני רוצה לוודא שיום אחד יספיק לנו עבור מקומות אלו שמניתי
תודה
-
השכרת רכב ליוםלדעתי יום אחד לא מספיק.
וכמו כן אתה חייב רכב לסיבוב שכזה. באוטובוס זה יהיה סיוט.
ואם אתה מגיע לוושינגטון בנפרד, אז למה לא לעשות את חלק מהדברים שרצית, כמסלול עד לוושינגטון ?
-
השכרת רכב ליוםשלום
ראה כמות השעות שנדרש לסיבוב שאתה מדבר עליו,ונראה שכולל ביקורים ביעדים, ועומסי תנועה שלא מחושבים בגוגל במדויק - נראה שזה לא ישים,לפחות על פי הדיעה הפרטית שלי.
מוני
-
השכרת רכב ליוםורק הערה לגבהי מחיר הרכב - הזמנתי היום רכב ליום אחד בניו יורק אז אני מעודכן יחסית.
אם מדובר על רכב חזרה בערב לאותו מלון (כלומר ללא מזוודות), אז רכב משפחתי רגיל יספיק. הזמנתי עכשיו רכב כגון טויוטה קורולה תמורת 80 דולר אחרי הנחות כולל מיכל דלק ונהג נוסף.
אם ההנחתות שלך פחות טובות משלי אז תגיע ל-100 דולר בערך.
זה רק הרכב.
יש עלות לא זניחה של כבישי אגרה (כמה עשרות דולרים למסלול שלך), עוד מיכל דלק (כי מסלול כזה זה יותר ממיכל אחד אחד), וחניה בעיר.
-
השכרת רכב ליוםאני מעונין לשכור רכב בניו יורק ולהחזיר אותו בניו יורק.
לוושיינגטון אסע ברכבת או אוטובוס ומשם חזרה לישראל דרך JFK
ראיתי שיש סוכנויות נסיעות של ישראלים שמציעים את הטיול הזה ליום אחד.
עדיף אם כבר לקחת טיול מאורגן על פני השכרת רכב ?
-
השכרת רכב ליוםעוד לפני סוגיית הרכב או טיול מאורגן או רכבת.
היעדים שציינת הם בדרך לוושינגטון.
הלינה שלך בניו יורק
הטיסה שך מניו יורק.
מה ההגיון לצאת לטיול יום אחד ולחזור, ואז לנסוע שוב לוושינגטון, ושוב לחזור כדי לטוס?
קודם כל - אם אפשר להזיז טיסות אז עדיך לטוס מוושינגטון. גם אם לא, ניתן לשקול לקחת טיסה פנימית מוושינגטון לניו יורק.
אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל כרטיס רכבת בקו ניו יורק וושינגטון זה עניין של 50 דולר בערך.
כרטיס אוטובוס הוא מהותית יותר זול, אבל לילד בן 4 4-5 שעות נסיעה באוטובוס עשויות להיות קשות.
שלא לדבר על בזבוז הזמן הגדול בנסיעה.
אז אולי בכל זאת תשכור רכב, תעשה טיול יום (או יומיים) ותסיים בוושינגטון?
ולגבי דחיסת יעדים וטיול מאורגן.
בכל מקרה לא הייתי לוקח ילד בן 4 לטיול מאורגן כזה. לא נראה לי שיתאים לו. עם ילד בגיל כזה לדעתי טיול משפחתי עם רכב בקצת שלכם הרבה יותר נוח. אפשר להשאר יותר במקום אחד, ולקצר מקום אחר. אפשר לעצור לארוחה איפה שנראה לכם שיתאים לו, ולא איפה שהמדריך מקבל תשלום וכו'.
פילדלפיה זה עיר גדולה. תלוי כמובן מה תראו בה, אבל זה לא מקום לבוא לשעה. אני מניח שלפות 4 שעות.
הניסעה מניו יורק לפילדלפיה זה שעתיים-שלוש. כך גם החזרה.
כלומר טיול יומי לפילדלפיה זה כמעט יום שלם - לפחות 9 שעות.
איימיש והרשי רחוקים יותר
-
השכרת רכב ליוםהי,
אכן אני מתכוון לקחת טיסה פנימית מוושינגטון לניו יורק ביום של הטיסה חזרה לישראל.
האם אתה ממליץ לקחת רכב מניו יורק לטייל יומיים ולמסור אותו בוושינגטון? הרי בכל מקרה לא אצטרך רכב בוושינגטון. מה הכי מומלץ וחסכוני יותר לדעתך? ועל איזה מסלול הייתם ממליצים בדיוק?
האם לצאת בבוקר מניו יורק לכיוון פילדלפיה (האם שווה לבקר בה) ומשם להמשיך לכיוון הרשי והאמיש, אולי בולטימור. ללון באחד מן המקומות (אשמח שתרשמו היכן כדאי ללון) , למחרת להמשיך לטייל עד שנגיע לוושינגטון ושם למסור את הרכב.
יומיים זה מספיק או כדאי להאריך?
-
השכרת רכב ליוםאולי תעשה לנו שוב סדר ותפרט לוחות זמנים מדוייקים יותר - תאריכים, זמני טיסות וכו'? וגם אילו שדות תעופה
בושינגטון עמה לא חייבים רכב אם מטיילים במרכז העיר. אבל לא בהכרח רכב מפריע.
רכב גם יכול לעזור לכם להגיע לשדה התעופה ביום האחרון (במקום מונית)
מצד שני - אפשר להתמקם במלון לא רחוק משדה התעופה רונלד ריידן נשיונל, וליד תחנת רכבת ואז לא צריך מוניות בכלל.
אפשר גם להתמקם מחוץ לעיר ולהכנס כל בוקר בנסיעה ולחפש חניה (פקקים גדולים, חניה יקרה).
אגב - על איזה ימים בשבוע מדובר? כי יש הבדל בין אמצע לסוף שבוע
ועוד שאלה - למה לוושינגון 3 ימים, לניו יורק 10, ולטיול בפנסילבניה רק יום או יומיים?
בהחלט יתכן שבן ה-4 יהנה יותר מהטיול בפנסילבניה
-
השכרת רכב ליוםאוקי, אז כך...
השהות שלנו היא בין התאריכים 30.04-14.05. כאשר נחיתה והמראה בניו יורק.
התכנון שלי הוא להיות 9 ימים +- בניו יורק, לאחר מכן טיול של 5 ימים שיכלול 3 ימים אחרונים בוושינגטון. אמרו לי שזה יקר וקצת מסורבל לשכור רכב וכדאי להגיע לווישינגטון בתחבורה ציבורית. מצד שני בשבועיים ימים אני כן רוצה להספיק לראות דברים כאשר העיקר זה לחרוש את ניו יורק ועוד מספר ימים להספיק אתרים נוספים.
אשמח שתכוון אותי מה המסלול המומלץ גם עבור הילד וגם מבחינת מחירים ועלויות.
תודה
-
השכרת רכב ליוםתקשיב,
לדעתי השכרת רכב זה פתרון מצויין ! באם יש לך ממש 5 יממות מלאות של השכרה, אז זה מחיר שבועי.
זה יהיה קרוב למה שתשתלם על רכבת.
באוויס, הם לא לוקחים דמי החזר באם לוקחים באחד מנמלי התעופה של ניו יורק ומחזירים בנמלי התעופה של וושינגטון.
אני לקחתי באלאמו , אבל בהזמנה דרך האתר שלהם (סיפור ארוך) והם לקחו סהכ 100$ דמי החזר + TAX.
אני שמרתי על הרכב גם בוושינגטון. למרות העלות הגבוהה יחסית במלון בו שהיתי (כ 40$ ליום.. אבל כניסה ויציאה חופשי) . הרגשתי שזה היה שווה.
אמנם לא השתמשנו ברכב להגיע לאטרקציות, אלא במוניות (זה ממש זול), אבל כן בכדי להגיע לארלינגטון, וכן בכדי לדוגמא לנסוע לאכול בצ'יזקייק פקטורי בוורמונט (צמוד לוושינגטון) באיזו עיירה חמודה.
כמו כן, ניצלנו את הדרך מניו יורק לעבור בוושינגטון וגם בקניון בניוארק, דלוואר (אין TAX שם). לא עברנו בהרשי כי חשבנו שהסיבוב הגדול לשם לא שווה את זה.
לסיכום , תבדוק בחברות ההשכרה כמה יעלה איסוף במנהטן והחזר בשדה התעופה בוושינגטון, כאשר הדגש הוא על תשלום דמי ההחזר.
נראה לי שזו האופציה הכי נכונה מאשר מה שאתה תכננת.
בוושינגטון ממליץ על embassy suites convention center. בסופי שבוע בדרכ יש מחירים טובים (לפחות ככה היה אצלנו).
אגב, מי שאמר לך שמסורבל לשכור רכב בניו יורק, כנראה לא שכר רכב מימיו.
תהליך מהיר וקצר. ואם יש לך קצת כושר התמצאות בשילוב GPS, לא בעיה לצאת ממנהטן החוצה לניו ג'רסי לכיוון פילדלפיה.
-
השכרת רכב ליוםאנשים טובים
אשמח לקבל תגובה
-
השכרת רכב ליוםקודם כל - כל מה שאמר מאי איסט נכון
בוא נתחיל מכיוון אחר - זה טיול ראשון עם הילד? זה הילד הראשון?
מה מושך אתכם? למה דווקא ארה"ב? למה המקומות הללו?
הסיבה שאני שואל היא שניו יורק וושינגטון הם לא בהכרח יעדים קלאסיים לגיל הזה. בטח לא בסוף החורף.
כי אפשר למשל להוריד ימים בניו יורק כדי לעשות טיול יותר טוב בפנסילבניה.
אפשר לוותר לגמרי על וושינגטון
אפשר הרבה דברים
השאלה היא מה אתם אוהבים / רוצים / מחפשים
עד כמה הטיול הוא בשבילכם ועד כמה הוא בשביל ומסביב לילד?
-
השכרת רכב ליוםבוקר טוב,
הטיול הוא קודם כל לחוות את ניו יורק, אמנם היינו בפלורידה , אך לא בניו יורק, הטיול הוא בשבילנו ובשביל לחוות טיול כמשפחה , זה לא הילד הראשון אך הבכור. במסגרת השבועיים שלנו, קודם כל ניו יורק, אח"כ מספר ימים לחוות את ארה"ב. הבנתי שעדיף לכיוון פנסילבניה ווושינגטון ע"פ בוסטון. לכן כפי שציינתי אנו נהיה בניו יורק ולאחר מכן, הבנתי שעם ילד הכי נוח לשכור רכב ולהמשיך לטייל, מאשר טיול מאורגן או תחבורה ציבורית (רכבת/אוטובוס) . מה שאני מבקש ממך, אם תוכל לציין עבורי מסלול מניו יורק לכיוון וושינגטון, מספר יעדים וזמן מומלץ בכל יעד, כאשר את הרכב אמסור בוושינגטון
תודה
-
השכרת רכב ליוםעל פניו, נראה לי הרבה יותר זול וגם נוח לחזור מוושינגטון לטיסה שלכם לארץ ברכב ולא בטיסה. זה בסה"כ 4 שעות נסיעה וודאי שזה יותר זול משלושה או שניים וחצי כרטיסי טיסה. הטיסה גם לא תחסוך לכם יותר מדי זמן.
לטעמי -
חמישה ימים ניו יורק זה די והותר עם ילד בן ארבע. זה לא מצב שאתם יכולים להנות בו ממוזיאונים "כבדים" ליותר מדי שעות או מהצגות וכד'. לחרוש את מנהטן אפשר גם בארבעה ימים, וחמישה זה כבר לדעתי ממש נינוח.
אחרי חמישה ימים הייתי שוכרת רכב לשאר הטיול ונוסעת קודם כל לוושינגטון די.סי. ועושה את זה דרך איזור האמיש (שהוא לא כזה להיט ואפשר לטעמי האישי למצות אותו ביום הנסיעה, כולל עצירות בעיירות האמיש לספיגת אווירה). הגעה לדי.סי. עם רכב מאפשר לכם ללון בזול יותר מחוץ לעיר (למשל באחת השכונות באיזור אלכסנדריה). אנחנו עשינו את זה בפורמט של משפחה ולקחנו כל יום את הרכב לתוך די.סי. בלי בעיה. יש חניונים בתשלום סביר $12-$20 ליום, שם השארנו את הרכב (כל יום באיזור אחר של העיר) וחזרנו אליו בסוף השיטוטים. לי אישית, עם ילדים, רכב קרוב זה נוח יותר.
יכול להיות שעם ילד בן ארבע גם שלושה ימים יספיקו לכם בדי.סי., שוב בכפוף לכמה "שעות מוזיאונים" אתם יכולים להחזיק עם הילד. לשיטוט במול ולראות את הבית הלבן והאנדרטאות, יומיים זה בהחלט מספיק. אפשר גם לשלב שייט בנהר למבט על העיר מהמים. יש גם גן חיות נחמד וחינמי בעיר.
משם הייתי נוסעת לכיוון ניו יורק עם עצירה של יום או יומיים בפילדלפיה. הייתי גם שוקלת במקרה שלכם עצירה של יום או יומיים בבולטימור לביקר באקווריום הלאומי. בסוף הסיבוב של פילדלפיה, הייתי מכוונת לנסיעה ישירות לשדה התעופה בניו יורק והחזרת רכב שם.
שבועיים זה מספיק זמן לחוות את האיזור בניחותא. חשוב גם להשאיר קצת גמישות למקרה של מזג אוויר פחות נוח. לדעתי, אל תזמינו לינות בלי אפשרות ביטול, גם תוך כדי מהלך הלינה. יכול להיות שתתאהבו במקום מסוים ותרצו להשאר עוד יום-יומיים, או שלהיפך, תרצו לעוף משם מה שיותר מהר ולהמשיך הלאה. תמיד אפשר להוסיף איזורים לימים ספייר, כמו איזור עמק ההדסון צפונית לניו יורק. אפשר גם להרחיב קצת בפנסילנבניה ולהגיע עד גטיסברג (עם היסטוריה אמריקאית מעניינת אתכם) ולהכנס לוושינגטון דרך פארק היסטורי הארפרס פרי. אם מזג האוויר יפה וחם מהרגיל, אפשר גם לנסות לשלב יומיים בפארק לאומי שננדואה במסלול, בשביל קצת טבע.
-
השכרת רכב ליוםאתם מכירים את הילד ויודעים איך הוא יסחוב. האם אפשר לעשות טיול ארוך או לא, מתי להגיע בערב למלון וכו'.
אני מנסה לא להעמיס ולא לעשות ימי נסיעות ארוכים עם הילדים שלי. אבל זה אני.
בשרשור הקודם שלך רשמתי לך חופן אטרקציות באיזור. משהו מהן מעניינות אתכם? משהו לא?
בהנחה שאתם ישנים במנהטן, ושוכרים רכב בבוקר העזיבה, אני מניח שלא תתחילו לנסוע לפני 8 בבוקר. צריך הרי להתארגן על צ'ק אאוט (כולל אריזה וכו'), להגיע לחברת ההשכרה, לשכור את הרכב, לחזור למלון ולהעמיס וכו'.
נסיעה לאיזור פילדלפיה תקח לכם לפחות שעתיים אם לא 3. נסיעה לאיימיש יותר, ולהרשי עוד יותר. כלומר השעה כבר סדר גודל של 11 בבוקר.
הרשי זה עניין של כשעתיים במרכז המבקרים
איימיש לא הייתי אבל אני מניח ששוב משהו דומה
פילדלפיה זה תלוי בכם. אפשר לבלות בעיר שעות, ואפשר פחות.
אם תבחרו לבקר באוניית המערכה אז זה לבד כשעתיים אני מניח
הנה הצעה ליומיים טיול שנסובים סביב הילד:
אם רוצים לפנק את הילד אפשר לנסוע ל sesame place. פארק שעשועים מבוסס על רחוב סומסום האמריקאי. לא הייתי, אבל אני בטוח שהוא יהנה. שימו לב - לא מאד זול וגוזל הרבה שעות.
במקרה כזה בשעות אחר הצהריים הייתי נוסע לכיוון מחוז לנקסטר בפנסילבניה (כשעתיים נסיעה). ומתמקם לי במלון. בערב אפשר לעשות משהו מקומי. אולי ללכת לבאולינג. יכול להיות חוויה משפחתית מהנה
בבוקר אפשר לבקש ב-3 מקומות באיזור:
מפעל הפרצל - חצי שעה
רכבת הקיטור - שעתיים
האיימשיים (אין לי לינק) - תלוי מה תעשו
בשעות הצהריים ממשיכים למרכז המבקרים של הרשי (שעתיים) ומשם לוושינגון
שימו לב כמובן לימי השבוע. לא כל דבר יש כל יום.
והמסלול כולו:
לדעתי הטיול שלכם (ניו יורק וושינגטון) הוא מאד עירוני ולכן אטרקציות מחוץ לעיר יכולות להיול נחמדות. לכן הורדתי את פילדלפיה ובולטימור שבדרך. אבל אפשר כן לשלב אותן.
אפשר גם לבנות את הטיול למבוגרים ולא לילד. זה תלוי יותר בכם.
-
השכרת רכב ליוםאז עדיף להוריד את הביקור בפילדלפיה? אין משהו חובה או מסעיר לראות שם?
אשמח שתציין מסלול שמיועד למבוגרים ואז אחליט
האם מה שרשמה ISRAELIMOM לגבי זה שכדאי ביום הטיסה ליסוע לJFK בניו יורק ולהחזיר שם את הרכב מאשר לקחת טיסה פנימית עדיף?
האמת שאני מחפש שילוב של ערים יחד עם אזורי טבע כפריים מענינים בשילוב פארקים ואטרקציות לילד
תודה
-
השכרת רכב ליוםאני פחות טוב בתכנון טיולים למבוגרים באיזור...
יש הרבה שכל בדברי ענת (israelmom).
אבל שוב - אתה צריך להתחיל ברצונות שלכם, ובה שהילד יכול לסבול.
אם אתם רוצים לחרוש את ניו יורק ל-10 ימים, ואתם חושבים שהילד יחזיק מעמד - אז סבבה.
אם אתם מסתפקים ב-5 ימים ועושים טיול אוטו - גם סבבה.
גם נסיעות ארוכות (שמאיפפינות טיול אוטו) יכולות להיות קשות לילד. אז אני לא יודע מה עדיף.
יצט לי לנסוע מוושינגטון לניו יורק לצורך טיסה (נסיעה ישר לשדה התעופה). זה בהחלט אפשרי.
מבחינת עלויות - כמו שכתבתי נסיעה כזו עולה לפחות 150 דולר (אוטו + דלק + אגרה), ואולי קרוב ל-200. זה אם שוכרים את הרכב במיוחד לצורך הנסיעה. אם זה חלק מהשכרה ארוכה יותר אז מחיר הרכב עשוי להשתנות.
טיסה זה עניין של בערך 300 דולר. תלוי איזה דיל תתפסו, ומאיזה שדה (משפיע על מחיר המונית לשדה). כך שהפרש המחיר הוא לא קטן, אבל גם לא ענק