טיסה לבודפשט עם wizzair
-
שלום לכולם הזמנתי טיסה לבודפשט לסוף אפריל אך כל הטיסות שלהם יוצאות בשעה 21:25 ומגיעות לשם ב 23:45 זאת אומרת שלמלון אני אגיע רק ב 1 בלילה דבר שיוצר בעיה מבחינת הצ'ק אין במלון אם אזמין את המלון לאותו יום שאני מגיע למלון (כי עבר חצות) אצטרך לחכות 12 שעות לקבל את החדר ואם אזמין את המלון ביום של הטיסה זה יוצא ששילמתי הרבה כסף ליום שלא הייתי.
מה עדיף לעשות? אשמח אם אנשים שטסו בשעות כאלה יענו לי תודה רבה!
-
טיסה לבודפשט עם wizzairהיי,
עשינו את זה לא מזמן ולנו לא היתה שאלה בכלל…האם עצם השינה במלון מ1 בלילה עד 9 בבוקר ואולי גם אכילת ארוחת בוקר לא אמורים להחשב ליום? זה שהטיסה שלי(ושלך) היתה מאוחרת זו בעיה שלי ולא של המלון. מה שכן, הודעתי להם מראש שנגיע בערך ב1 בלילה, קיבלתי מהם אישור ואכן החדרים היו מוכנים לתפארת
-
טיסה לבודפשט עם wizzairזאת אומרת שהזמנת את המלון לאותו יום של הטיסה? ואיך אפשר להודיע להם על הגעה ב 1?(מלון sofitel chain bridge) ודבר אחרון את העברות למלון עשיתם עם העברות של וויז או שיש שיטה יותר טובה וזולה?
-
טיסה לבודפשט עם wizzairמלון סופיטל הוא מצויין
(תנסו לבקש חדר משקיף לדנובה)
אתם לא היחידים שתגיעו בשעה מאוחרת
המלון ערוך לקבלת אורחים גם בשעת לילה.
רק חשוב לציין את שעת הגעתכם המאוחרת מראש.
לא הגיוני לא לישון כל הלילה כדי לחסוך לילה במלון.
תקומו רעננים למחרת ליום מלא.
אפשר להזמין הסעה באחת משתי החברות שהומלצו בפורום,
המחיר בסביבות 18-20 יורו לכיוון.
AirportShuttle plus או AirportShuttleמונית משדה התעופה תעלה כ25 יורו, לכל כיוון.
-
טיסה לבודפשט עם wizzairתודה רבה! עזרת לי מאוד!
-
טיסה לבודפשט עם wizzairכן ליום הטיסה. שלחתי להם מייל שמודיע על הגעה מאוחרת, קיבלתי מהם תשובה ששמרתי אותה למקרה של בעיה, אם תצוץ.
לקחנו מונית מהחברה
http://www.budapestairporttransfer.hu/prices.html
המונית הוזמנה מראש וחיכו לנו בשדה עם שלט שעליו שמנו.
בהצלחה ונסיעה טובה!
-
טיסה לבודפשט עם wizzairגם אני הזמנתי מלון ליום ההגעה, הזמנתי דרך בוקינג ורשמתי באופציות שהיו לי ״הגעה מאוחרת״.
-
טיסה לבודפשט עם wizzairגם אנחנו מתוכננים להיות בבודפשט בעוד כחודש .הזמנו את מלון קמפינסקי למרות שסופיטל שגם הוא מעולה היה זול יותר במעט. ההזמנה נעשתה דרך גוליבר שהיו זולים יותר בהפרש גדול משאר אתרי ההזמנות. תמיד כדאי להשוות . תודה לכל המכניסים בלוגים טיפים ורשמים לאתר בזכותכם תיכנון החופשה מושלם. בלהה
-
טיסה לבודפשט עם wizzairבחורף שעבר נחתנו באותה שעה. בהלוך הזמנו שירות budapestairporttransfer, בתכלס זו הייתה מונית רכילה שנהגה המתין לנו עם שלט ביציאה מהמכס. הוביל אותנו החוצה ויצא בעצמו להביא את המונית וזה היה בסדר גמור מבחינתנו. לצין שהמחיר היה הוגן, הנהג היה אדיב ונחמד, אפילו עשה לנו תור היכרות עם העיר. לבקשתנו לקח לצ'יינג שפתוח 24/7. לדירה הגענו אחרי חצות ולא העלינו על דעתינו להישאר כמה שעות בשדה התעופה, המחיר לליחה נוסף בהחלט היה מינורי ביחס לעלות הכוללת של הטיול. רשמתי טיפים מסודרים כאן באתר על חברת ההסעות ועל חברת מוניות נוספת שעשינו שימוש בשירותיה בבודפשט.
-
טיסה לבודפשט עם wizzairהזמנתי הערב הסעה מהחברה המדוברת לשבוע הבא.
רשמים - בעוד כעשרה ימים.