גנבו לי את הדרכון!! דחוף!!!
-
נתתי את הדרכון לסוכנות בפאי שתוציא לי ויזה ללאוס הדרכון והויזה היו אמורים להיות מוכנים אתמול אבל הם אמרו לי לחזור היום, עכשיו אחרי יום שלם של תבוא עוד שעה אמרו לי בסוכנות שהם איבדו את הדרכון והם לא יודעים מה לעשות ושיהיה לי יום טוב!! מה לעשות??????????? -
גנבו לי את הדרכון!! דחוף!!!:Reתרים טלפון דחוף לשגרירות ואם זה באיה סרווריס אז די צפוי היחס שלהם -
גנבו לי את הדרכון!! דחוף!!!:Reדחוף קח משהו מהסוכנות למסטרה המקומית או שתבוא עם שוטר לשם.. אתה חייב אישור מהמשטרה שנתת להם את הדרכון והם אשמים... בכל מקרה תפנה לשגרירות ישראל בבנגקוק, אלא אם יש להם נציגות בצ`אנגמאי שידריכו אותך מה הלאה.. אבל עכשיו תדאג להשיג טופס מהמשטרה בנושא...כלו -
גנבו לי את הדרכון!! דחוף!!!:Reנסי להפעיל על הסוכנות לחץ נוסף גשי למשטרה המקומית ודווחי על אובדן הדרכון - שימלאו טפסים (קחי עותק כמובן) ושיבואו איתך לסוכנות הנסיעות על מנת לחקור - אולי יצא מזה משהו. במידה ולא, עלייך להגיע לשגרירות בבנגקוק עם אישור מהמשטרה על אובדן\גניבה. במקרה הטוב -
אחרי איומיםשל משטרה הם עשו טלפונים ואמרו שמאוד יכול להיות שהדרכון במשרד שלהם בצ`אנג מאי ואחרי שממש התעצבנתי מנהל הסוכנות אמר שהוא יקח אותי לצ`אנג מאי באוטו שלו בחינם מחר בבוקר כמה זה נשמע אמין? לוותר על משטרה בנתיים? ותודה על העזרה -
על תוותר על כלום עד שהדרכוןבידיים שלך! אם ''פתאום'' הם מצאו אותו...לי זה ניראה כמו נסיון לגנוב אותו (מחיר דרכון ישראלי =הרבה כסף ). אל תוותר להם! -
אל=עלמי תכנן את ה-א צמוד ל-ע במקלדת:( -
מקוה שיסתייםבטוב -
לא לוותר ולאמץ את העצות כאןלא הייתי מחכה למחר...24 שעות זה המון זמן -
זה המקום להזכיר לכולםשלא חייבים לתת לסוכנויות לעשות ויזות אני די הרבה כותבת שאפשר לעשות את זה לבד וככה הכל יותר זורם ובטוח. את אותו הכסף שמשלמים למשרדים כעמלת שירות אפשר להשקיע במונית ולהגיע ביום ובשעות הקבלה של השגרירות, להגיע עם הכסף והתמונות ולעשות ויזה לבד בלי הטובו -
זמחזק את ידי :Reכשכפית בנןשא הנ''ל לא הייתי נותן דרכון שיסע לבד לציאנג מאי - שזה בעצם לבנגקוק, ומי יודע כמה ידים ואיזה הוא עובר ומנסיון עפ איה סרוויססס הוא רמאי גדול כל מה שהוא אומר אינו עומד במבחן!! ברגע שקורה פנצ`ר הוא האחרון לסייע אני לא הייתי מאמין לו לאף מילה -
פשוט מנסים לגנוב לו אתהדרכון.אני לא אתפלא אם משהו מנסה אפילו לזייף אותו ודולה מימנו פרטים.כל העניין הזה של ''אבד'' לי הדרכון מסריח מקילומטרים...... -
הכל הסתיים בשלום!!כתבתי הודעה חדשה למעלה עם פירוט