כמה שאלות לגבי ניו יורק
-
1. עשיתי כרטיס AAA לקראת הטיול השאלה שלי איפה באמת זה נותן הנחה מתי באמת יוצא להשתמש בזה
2.אני מבקשת עזרה לגבי חישוב המס בהזמנה למלון הסכום שיוצא כפול מה? 14.75%ב 3.5 דולר ליום סתם
$1,545 מה יוצא הסכום שתכלס אני משלמת??????3. ולגבי הסעה משדה התעופה אני לא רוצה להסתבך זה פעם ראשונה שלי עדיף להזמין מראש הזעה או לקחת מונית
צהובה למנהטן מה האפשריות?
תודה מראש
-
כמה שאלות לגבי ניו יורקעשית AAA או ממסי? לא אותו דבר
כרטיס ממסי נותן:
הנחות בחלק מהאתרים באמצעות כרטיס SYC&S. במקומות הללו צריך להציג את הכרטיס
אפשרות להזמין מלון בתעריף AAA (אולי תתבקש להציד את כרטיס SYC&S)
אפשרות לקבל ייעוץ מסלול בסניפי AAA
אולי - אפשרות לקבל מפות חינם בסניפי AAA
-
כמה שאלות לגבי ניו יורקאם הסכום של המלון לפני הTAX הוא 1545$- את תשלמי 1773$ (לאחר הוספת 14.75% מיסים)+ 3.5$ כפול מספר הלילות שתשהי במלון
-
זה הכרטיסים שקיבלתיוכמובן הוצאתי רשיון נהיגה בין לאומי חינם

ותודה חן את מקסימה פטרת לי הרבה בעיות!!!
-
בכיף תהנו! -
זה הכרטיסים שקיבלתיאלה כרטיס חבר בממסי וכרטיס syc&s. הם מקנים לך את מה שפרט אנשיםטובים.
-
זה הכרטיסים שקיבלתילגבי אפשרות להזמין מלון בתעריף AAA
זה נכון כל עוד המלון לא מבקש את מספר הכרטיס AAA. בכרטיס שמקבלים בארץ אין מספר חבר שאיתו אפשר להזמין ולכן הזמנה לא יכולה להתבצע. אפשר לנסות להתקשר למלון ולבקש לעשות הזמנה ללא מספר הכרטיס אבל לא תמיד הם משתפים פעולה
-
זה הכרטיסים שקיבלתילא מדויק. ברוב המלונות, במקום מספר חבר AAA (שאין לישראלים), ניתן להקליד את קוד המועדון של ממסי (340) וזה יאפשר לכם לבצע הזמנה עם תעריפי AAA.
ואם כבר, שווה בכל מקרה לבדוק האם למלון אין מבצעים אחרים, שלפעמים נותנים הנחה גבוהה יותר, למשל על שהיה בת מספר לילות. לפעמים, למי שזה רלבנטי, הנחת Senior יכולה לתת הנחה טובה יותר. לפעמים יש קופונים שונים, או Promotional Code התקפים לתאריכים מסוימים.
-
קוד 340כפי שכתב צביקה אין כל בעיה לקבל הנחת AAA כשמקלידים קוד 340.
-
כמה שאלות לגבי ניו יורקהיי לגבי הסעה למנהטן
ישנם הרבה חברות שעושות שרות כזה בדרך כלל האופציה הזולה ביותר זה ואן שלוקח עד 8 אנשים, מזמינים אותו מראש דרך האתר.. מספר המזוודות מוגבל ל2 הוא נוח וזול הרבה יותר ממונית..אפשרי גם להזמין לאדם בודד זה כמובן יקר יותר....
הם מסיעים למקומות מרכזיים במנהטן וגם בסביבה הקרובה....
הינה הלינק
בהצלחה!
-
55$ המחיר הגיוני.????? ל3 אנשים עם מזוודותזה נורא זול
-
זה הכרטיסים שקיבלתיתודה על המידע
מאוד חבל שממסי לא יודעים לתת את המידע ואמרו לי שמלון שמבקש את מספר הכרטיס אי אפשר להזמין אליו. אחלה שירות
-
החברה הזו אמינה? -
55$ המחיר הגיוני.????? ל3 אנשים עם מזוודותאני נסעתי איתם כמה פעמים ולא הייתה לי בעייה
לאדם לבד זה מאד משתלם!
-
55$ המחיר הגיוני.????? ל3 אנשים עם מזוודותל 3 אנשים זה גם די משתלם ההבדל בין שרות כזה למונית הוא לא גדול אבל עדיין חוסך קצת ...
-
55$ המחיר הגיוני.????? ל3 אנשים עם מזוודותאני נסעתי מ JFK לוויליאמסבורג עם כרמל לימוזין (ציינת איפה הנחיתה? לא שמתי לב) והיה בסדר גמור (גם בחזור, בדיוק התחילה הסופת שלגים ולא התחשק לי להיגרר ב 3 רכבות..).
אחרי שאוספים את המזוודות צריך להתקשר אליהם ויגידו לך בדיוק איפה הנהג מחכה, את הטלפון (ללא תשלום) אפשר לעשות משירות הלקוחות של שדה התעופה שנמצא ממש שיוצאים מהאולם.
-
jfkבכרמל ל 6מזוודות הם רוצים 64$ השאלה היא כמה בחברתgo airlink מותר לעלות מזוודות לא מצאת כמות ושם זה55$ הקטע שכתבת שאני אותם קצת מעצבן הם לא אמורים לחכות לי עם שלט או משהוא כזה?
-
jfkלא מכירה את החברה השניה שכתבת, אבל הקטע של להתקשר באמת לא כזה מסובך ולא נורא, ושאומרים לאן ללכת אז באמת הנהג מחכה שם עם שלט

-
jfkהיי
ברגע שאתה עושה הזמנה כתוב בדיוק היכן בשדה לחכות בנוסף ניתן להתקשר ולודא..הנהגים בדרך כלל מחכים עם שלט במקום.
לגבי המזודות כתוב שכל נוסע זכאי ל 2 מזודות חינם 3 נוסעים= 6 מזודות ניתן לראות זאת בזמן ההזמנה במידה ויש מזוודה נוספת צריך לשאול כמה התוספת זה באמת לא כתוב ..בהצלחה

Luggage Number of Bags 012345678910 2 bags per passenger
(additional bag fee may apply on share ride vans only) -
כמה שאלות לגבי ניו יורקכרטיס AAA שעלה 200 ש"ח חסך לנו כ- 400 ש"ח לאורך טיול של חודש כך שנטו
יצא 200 ש"ח שזה לא ממש הרבה. לעומת זאת קיבלנו המון מפות וספרונים חינם
וללא הגבלה בתחנת AAA וזה כבר שוה יותר.
אם את עושה הזמנה מראש למלון שמקבל את הכרטיס יהיה לך הנחה אבל לגבי
מלונות שאת מוצאת בדרך מניסיוני חצי מהם טוענים שהתעריף שהם נותנים
ללא ההנחה זה מחיר מבצע שעליו הם לא נותנים הנחה. פה ושם היה גם מוזיאון
שנתן הנחה אבל זה לא מאוד נפוץ ומטבע הדברים פחות משמעותי מהנחה במלונות.