4 חיילים מחפשים יעד
-
שלום לכולם , סוף החודש אני וחבריי מסיימים קורס קצינים ומחפשים יעד להעביר בו את הרגילה בכיף . כבר ביררנו לגבי מדריד - אבל הטיסות מבזבזות לנו 24 שעות של חופש אז החלטנו ללכת לכיוון אחר . אם מישהו יכול להמליץ על יעד חם באירופה עם מסיבות , פאבים טובים , נופים שאפשר לטייל , בקיצור טיול לצעירים שבאים לעשות חיים לפני החזרה לתפקיד . כל המלצה תתקבל בברכה .
-
-
4 חיילים מחפשים יעדמה לגבי רומניה ?
-
4 חיילים מחפשים יעד - קלוז', רומניההחופשה של דודו בשלישית..
אני לא מכירה את רומניה,
יש טיסות זולות לקלוז', בוקרשט וליעדים אחרים בWizz Air
צירפתי סיכומי חופשות עדכניות מהחודשיים האחרונים.
-
4 חיילים מחפשים יעד - קלוז', רומניהואולי בקישור מהפורום,תמצאו משהו מעניין.בהצלחה טיול מהנה ושבת שלום חיים.
http://forum.lametayel.co.il/forum_rview/goto-3893987#msg_38 93987
-
4 חיילים מחפשים יעדהי
בסוף החודש אני מוציא טיול פיילוט להרי רטאזאט במחיר עלות
כמו הסרט הזה
צור קשר חבר
אני בארץ עד יום שלישי
0544619207
-
4 חיילים מחפשים יעדבסוף פברואר--- ובלוח הזמנים שלכם, מאד עדיף להתמקד בעיר אחת גדולה שיש אליה טיסות וחיי לילה תוססים.
מכאן-נגזרות לדעתי בעדיפות, אמסטרדם וברלין.
-
4 חיילים מחפשים יעדתודה לכולם . לאחר בירור עם חבר שטייל בבודפסט - הוא טוען שהערים האלה פשוט דוממות באמצע שבוע . ורק בסופש באמת נהנים מחיי לילה ופעילות . זה נתון שמשנה את כל התמונה
-
ז'נבהאני ממליץ על ז'נבה מקום יפה ומקסים בחורף יש שם שלג והטיסות זולות
-
בודפסטמישהו כאן היה בבודפסט באמצע שבוע ויכול לספר על חיי הלילה ? כי שמעתי שבאמצע שבוע המקום ממש שומם כאילו יום כיפור שם חח
-
בודפסטתראה,
חורף עכשיו.מחשיך מוקדם יותר.חיי ליילה פעילים כמו תל אביב שלנו...

היינו בבודפשט בתחילת קייץ-היא ממש לא היתה שוממת .
ברלין כמובן שאינה שוממת. אבל שוב מה קורה בחורף??מן הסתם שפחות מסתובבים בשעות הלילה הקר בחוץ,יותר יושבים בפנים(פאבים וכו'.)
בקלוג', עיר אוניברסיטאית,לדברי חברה שלי,המון פאבים וצעירים...
הייתי דווקא מנצלת את החורף לטעימה אחרת.אם כבר חורף אז שיהיה כמו שצריך...
אמה
-
בודפסטחבר שלך צודק. בבודפשט חיי הליילה בעיקר בסוף השבוע. אני לא אומר שאין מועדונים באמצע השבוע, אבל הם בודדים. למשל ברח' NAGYMEZO וגם בכיכר LISZT FERENC מועדונים רבים, אבל רובם פתוחים רק בסוף השבוע. ואם לא ימצא חן המועדון, לעבור למועדון מרוחק בלילה במינוס 5 מעלות, זה לא תענוג גדול.
-
ברלין או בודפשטלדעתי ברלין תופסת פה יפה. בודפשט ממש כייפית לטיול חבר'ה.
ואילולא מזג האוויר הייתי אומר שגם אמסטרדם היא יעד פוטנציאלי.
-
4 חיילים מחפשים יעדלמה טיסה למדריד מבזבזת לכם יום? יש טיסות של טורקיש שיוצאות בסביבות 01:30 ומגיעות בסביבות 11:30. ויש טיסות חזרה שיוצאות ממדריד בבסביבות 23:50
-
4 חיילים מחפשים יעדהמחיר של הטיסות האלו הוא מטורף ביחס לחיילים ....
-
4 חיילים מחפשים יעדטוב אחרי בדיקה קטנה הצלחתי להתפשר על טיסות למדריד . שאלה על חיי הלילה במדריד ?? מלונות ? המלצות למקומות בילוי ויופי
-
4 חיילים מחפשים יעדלגבי מלונות חפש בבוקינג, יש מלונות במחירים מעולים, בדוק ציונים של המלון, רצוי ציון 8 ומעלה.
עשיתי חיפוש בסוף החודש ל4 לילות, מרכז העיר וזה מה שיצא, המחיר הוא ל4 לילות לחדר, תכניס תאריכים שלכם עם כמות הלילות הרלונטית ותקבל המון תוצאות.
מצרפת לכם קישורים על חיי הלילה
עד אור הבוקר: מדריך חיי הלילה במדריד
חיי לילה במדריד - שמח בשכונת צ'ואקה
תבלו
-
4 חיילים מחפשים יעדאני ממליצה לכם לנסוע לרומא ופירנצה יש שם המון מה לעשות,פאבים ומסעדות עם אוכל טוב.והעיקר להתלבש חם.