Six Flags Great Adventure NY
-
אש כחובבות פארקים ורכבות הרים...סוף סוף סיקס פלגס העלו באתר שלהם שעות פתיחה ו... יששש!!!! הפארק שבניו יורק יהיה פתוח באפריל בתאריכים שאהיה שם

אז כמה שאלות למביני דבר:
1. מישהו יודע מה המרחק נסיעה ממנהטן? האם יש תחבורה ציבורית לשם?
2. האם הפארק שם דומה לפארק סיקס פלגס בלוס אנג'לס?
3. הבנתי שיש גם פארק שלהם בניו ג'רזי, מה עדיף מבחינת מרחקים ומבחינת מה שהפארק מציע?
בכללי אשמח לקבל כל חוות דעת והמלצות ממי שהיה!
-
הפארק הזה הוא ב- NJ ולא ב- NY -
Six Flags Great Adventure NY1. אכן זה בניו ג'רסי ולא ני יורק. משהוא כמו שעה/שעה וחצי נסיעה ברכב.
2. יש להם כל מיני דילים של כניסה + אוטובוס. אפשר לחפש בגוגל.
3. אני אישית הייתי הולך על רכב... נותן אפשרות של גמישות. יש גם אאוטלט מאוד קרוב לשם

4. המלצה אישית - אם מדובר באפריל וזה תקופת ה spring break, מאוד מאוד ממליץ לקנות על ההתחנה את ה gold flash pass. זה מקצר תורים. עולה בערך 60$ לאדם. אמנם יקר, אבל זה אומר שעד אחר הצהריים גמרתם את כל כל כל המתקנים. עדיף מאשר לעמוד שעה ויותר בתור למתקן !
-
הפארק הזה הוא ב- NJ ולא ב- NYהוא על גבול ניו יורק וג'רזי... לפי מה שקראתי.. בג'קסון
-
Six Flags Great Adventure NYמיי איסט תודה רבה!
ה-Spring Break מתפרס בעצם על כל אפריל (מבחינת חופשים מבתי ספר וכד') או שישנה תקופה מסויימת בתוך אפריל?
אני אהיה בניו יורק מה19 עד ה-26 וחשבתי ללכת ב-21.4, יום אחרי האיסטר.
-
הפארק הזה הוא ב- NJ ולא ב- NYהפארק הזה ב NJ. נקודה.
-
Six Flags Great Adventure NYלא יודע בדיוק איך החופשות.
את יכולה לבוא, לראות איך הולך ואז לקנות.
רק צריך לזכור שכמות ה GOLD FLASH PASS מוגבלים.
לא להתבלבל עם ה FLASH PASS הרגיל.
ויש גם PLATINUM FLASH PASS שמקצר עוד יותר את התור, ומאפשר לעשות כל מתקן פעם שניה ברצף ללא המתנה. אבל הוא עולה כפול מה GOLD.
לעקוב אחר מחירי כרטיסים ב איביי.
אני רכשתי אמנם בסוף העונה (ספטמבר/אוקטובר) כרטיסים ב 25$. אנשים רצו להתפטר מכרטיסים שלא השתמשו בהם.
-
וואו אחלה רעיון
ואוקיי... NJ!!
)