סיכום שבוע במאיירהופן
-
אהלן. הייתי במאיירהופן בשבוע של 7/2-14/2. (אני אנסה לא לחזור על דברים שכבר כתבו כאן) הגענו (חבר שלי ואני) בטיסה למינכן ומשם ברכבת למאיירהופן. כרטיס רכבת מינכן-מאיירהופן עולה 35 יורו. לו''ז ופירוט רכבות והחלפות וכו` אפשר לראות באתרי הרככבת המצוינים של -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reלפבל, תודה על הדיווח המעניין, נשמע מבטיח. אנחנו נוסעים למיירהופן עוד שבועיים ונשמח לשמוע כמה פרטים נוספים. א. האם יש שלג בעיירות שבעמק זילרטל (מיירהופן, HIPPACH וכו`)? כרגע לפי הדיווח באתר שלהם יש כ 10 ס''מ שלג למטה, האם נכון? ב. איזה סקי פס עשית -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reתיאור מצויין פאבל ידידי , כרמית היקרה , מומלץ מאוד לרכוש את הזילרטל סקי פס שעולה בסה``כ 8 יורו יותר מהסקי פס הרגיל (163 יורו)ושכולל בתוכו גם את קרחון הינטרטוקס .המסלולים בהינטרטוקס פשוט מדהימים ,העיירה עצמה מלאה בשלג והכל נראה לבן וחגיגי למרות שהגלישה ע -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reשלום לך.אני סך הכל גולש מתחיל אחרי שבוע ראשון לימוד בצכיה. שאלתי היא האם יש מסלולים כחולים באתר או רק אדומים ושחורים. האם האתר מתאים לגולש בעל ניסיון של שבוע.כמה עולה הסקי פס לשבוע.תודה -
שאלה לפבל וצ`ארלסהדירה שלנו נמצאת ב HIPPACH ןלכן אני מעוניינת שגם ביה''ס לסקי יהיה בכפר. יש בכפר שני בתי ספר ובחרתי אחד מהם, לאחר השוואה עם רוב בתי הספר בזילרטל 3000. המחירים מצויינים וניתן גם להשכיר ציוד. נקודת המפגש ו''גן הסקי'' (יש לנו שני ילדים קטנים ברמת כחולים/אדמד
ביה''ס לסקי ב HIPPACH -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reאהלן. לא יודע לגבי עכשיו, כשהיינו (לפני שבוע) וירד שלג כל העיירה למטה היתה מכוסה שלג לחלוטין, 10 ס''מ בקלות. עשינו את הסקי פס של כל העמק ללא הקרחון, מהסיבות הבאות - ידענו שלא נספיק לכסות את כל המסלולים (גם היה את ההדרכות על הראש, גם ה-jagertee...) וגם -
שאלה לפבל וצ`ארלס:Reהנקודה העליונה של הרכבל מ-hippach היא על ה-penken (לא תהיו מנותקים בכלל) והגישה לכל המסלולים של ה-penken משם היא ''בלי לרדת מהמגלשיים''... המקום עצמו הוא הסוף של כמה מסלולים נפלאים, וכמובן יש אוכל, שתייה ובלאגנים בשפע. -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reאהלן. יש מסלולים כחולים, ורוב האדומים בעצם לא כל כך קשים. נראה לי מתאים למישהו עם נסיון שבוע. סקי פס עולה 155 יורו ל-6 ימים בלי הקרחון, 163 עם. -
פבל, תודה על המידעמה זה jagertee ? האם ראית או שמעת על מדריכי ביה''ס ב HIPPACH Ski-& Snowboardschule Fankhauser או ראית את המרכז שלהם ב top station Horbergbahn? אני יודעת שהוא מקושר ל PENKEN אבל בגלל גן הסקי והילדים הקטנים נהיה חייבים לחזור אליו כל הזמן. -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reשלום חנן אני עשיתי את השבוע הראשון שלי במאיירהופן אל דאגה- יש מספיק מסלולים למתחילים ואם לא הספיק לך, אפשר ללכת לארון במרחק של כ- 10 5 דק` הליכה. אחלה עיירה הייתי חוזרת לשם שוב ושוב תעשה חיים -
פבל, תודה על המידע:Reהי. jagertee - משקה שהולך חזק שם על ההרים - מכיל שנאפס, יין ולא יודע מה - מוגש חם - מצוין כדי לחמם את הגוף ולא להצליח להחליק בקו ישר. ראיתי את הבית-ספר שלהם. לגבי המדריכים - נדמה לי שכל הבתי ספר שם מלמדים בדיוק באותה השיטה, ראינו המון המון קבוצות -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reשלום לך. מה הכוונה ללכת לארון. איזה ארון? -
סיכום שבוע במאיירהופן:Reהכוונה לאיזור הגלישה המכונה אהורן (ahorn ) שהוא קטן יותר ומתאים בעיקר למתחילים . קרא את כל שירשור ההודעות . charls -
לצ`ארלסהיי, נראה לי שפיספסת את השאלה שלי כמה הודעות למעלה לגבי בית הספר לסקי ב top station Horbergbahn. ועדיין אנחנו מחכים לסיכום על מיירהופן... תודה בכל מקרה.
ההודעה הקודמת