עבודה בדרום אפריקה
-
שלום אני מתכוון לנסוע לעבוד בעגלות ים המלח בדרום אפריקה,בעיקר יוהנסבורג,ויש מצב גם לקייפטאון ודרבן.
כל מי שעשה מה שאני מתכוון לעשות הבנתי שלא עשו חיסונים בכלל.העניין שהמרפאה שלי סגרה את כל מרפאות החיסונים באיזור שלי ואם אני רוצה להתחסן זה יוציא לי את המיץ.
איזה חיסונים אני צריך ואם בכלל?
-
עבודה בדרום אפריקהמומלץ להיות מחוסן נגד צהבת A רצוי גם B חיסון נגד טטנוס תקף פחות מ10 שנים
ניתן לקבל את החיסונים הנ״ל בכל מרפאת קופת חולים
מי שמגיע דרך מדינה בה קיים סיכון קדחת צהובה אפילו בטרנזיט יכולים לדרוש ממנו חיסון נגד קדחת צהובה ניתן לקבל במרפאות מטיילים
-
עבודה בדרום אפריקהאני מבין..עכשיו אני לא יודע בדיוק מתי אני נוסע אבל זה אמור להיות בחודש הקרוב.הבנתי שחיסון צהבת A לוקח חצי שנה?מה אני יכול להספיק לעשות?
-
עבודה בדרום אפריקהמאור
אמנם מה שאני הולך לכתוב כאן אינו שייך לפורום זה (פרט לכך שעליך לדאוג לעצמך לביטוח בריאות טוב, מכוון שבדרום אפריקה לא תקבל שום טיפול במידה ואין לך ביטוח או הרבה מזומנים)
הרי, לא חשוב מה מבטיחים לך בעלי העגלות.אין מצב שהם יכולים לדאוג לך לויזת עבודה! (הם יכולים למכור לך סיפורים)
אם אינך בעל תעודת זהות דרום אפריקאית ותתפס עובד ללא רישיון מתאים, הרי לפני גרוש ארצה (ואיסור כניסה גורף לארצות הקומונוורלד) תיעצר למשך זמן במחנה LANDELA ותאמין לי, זה לא יהיה נעים! (כמו מחנה סהרונים בארץ)
ראה הוזהרת!
-
עבודה בדרום אפריקהיתכן שחיסנו אותך בעבר,תבדוק בפנקס חיסונים
במידה ושרת בחייל קרבי קיבלת זריקה אחת של החיסון.בכל מקרה זריקה ראשונה נותנת הגנה ל6-12 חודשים שניה לרוב ל20 שנה או יותר
אין גם בעיה להשלים במקום