שאלה לגבי APT - פרובאנס
-
נוסעים בסוף מאי תחילת יוני.
מצאנו דירה במלון דירות בעיר אפט והזמנו ל6 ימים שהם אמצע הטיול. היתרונות - זו דירה עם כל הפסיליטיס של דירה - אפשר לקנות בשווקים ולבשל לבד. אפשר לבטל את ההזמנה עד הרגע האחרון - וזה חשוב לנו הפעם באופן מיוחד, ואין צורך בתשלום מראש כמו ביתר הדירות ומקבל ציון גבוה מאוד.
היות ואתמול שמעתי לראשונה שלא נעים באפט של אמצע השבוע (שלא בזמן השוק) הייתי רוצה לשמוע מנסיונם של אנשים נוספים.
ריניני? עודד?
תודה
רבקה
-
שאלה לגבי APT - פרובאנסהייתי פעמיים
פעם אמצע שבוע
פעם יום שוק
יש הבדל מהותי בהמולה ובהמייה
אבל....לא הרגשתי לא נעים בשום היבט (אבל לא נשארתי ללילה!)
העיר שחשתי בה אי נוחות הולכת וגוברת היא קרפנטרה...אבל כאמור זה אישי לגמרי.
מה כן? אם זה טיול ראשוני בפרובנס- המיקום של אפט בקצה יחסית של יעדי הטיול, ויותר נכון ,לדעתי, להתמקם יותר קרוב ל7A ולאזור אביניון -סנט רמי (לא חובה בתוכן!)
אם זה טיול מתקדם--אז תלוי ביעדי הטיול כמובן.
-
שאלה לגבי APT - פרובאנסהי רבקה,
לא הייתי באפט, אבל מזדהה עם תחושתה של יונית לגבי קרפנטרה.
אם תשקלי לחפש מקום לינה אחר, הציצי בקישור, המקום מקסים וממש דקות מרוסיון ושביל האוקר, וגישה נוחה לכפרים ולעיירות באזור.הנה גם האשכול שלי על פרובנס, בדף האחרון יש ריכוז כתובות.
אם יש לך שאלות, אני כאן
תכנון נעים,
מירה
-
שאלה לגבי APT - פרובאנסתודה יונית ומירה.
מירה את האשכול שלך כמובן אני מכירה. מאוד מעודד הצבע הסגול שבתחילתו... ואני אציץ בקישורים בסוף.
יונית תודה. משום מה קרפנטרה לא היתה בתוכנית שלי עד עכשיו...
המיקום של אפט נבחר בתחילה כי חשבנו לככב ממנו גם לכוון הוורדון (בדיוק באמצע), אלא שזה כבר ירד מהפרק, ויש לנו לינה קרובה יותר לימים שאחרי.
תודה
רבקה
-
שאלה לגבי APT - פרובאנסלא הרגשתי לא נעים ב- Apt אבל גם לא היה בה משהו מיוחד להציע. בתור בסיס
ללינה יכול להיות שזה בסדר. פשוט לא היינו בה מספיק זמן כדי לחוות את התחושה
בימים רגילים כי היינו ביום השוק.
-
שאלה לגבי APT - פרובאנסתודה עודד, ובהזדמנות זו גם תודה על הסיפור המפורט שלך שעוזר מאוד בתכנון!

רבקה