ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תרמילאות בסקנדינביה

פורום אירופה
    3
    4
    1367
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רבידספיר
      רבידספיר נערך לאחרונה על ידי

שלום,

האם מישהו יכול לתת לי הערכה של כמה יעלה טיול של כחודש וחצי במדינות סקנדינביה (קצת שוודיה קצת דנמרק, בעיקר נורווגיה ואיסלנד)? האם כדאי להשכיר רכב? והאם אוגוסט-ספטמבר עדיין טובים לטיול או שכבר קר מידי?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

תרמילאות בסקנדינביה

למרות שלא הייתי עדיין ממש בארצות הללו, שתי הערות:

1. לחודש וחצי כדאי אולי לשקול להתמקד רק בשתי מדינות, כי המרחקים גדולים מאוד וכל הכיף בטיול תרמילאי הוא לעשות טיול מעמיק יותר ולא לרוץ ממקום למקום. במיוחד כשהמרחקים משפיעים על המחיר (עלות טיסות/דלק/צורך בהשכרה וכו').

2. נורבגיה היא כרגע היקרה ביותר באירופה. בקיץ טסתי דרכה לאזור הקוטב, והמחירים היו כה גבוהים שאפילו לא יצאתי משדה התעופה באוסלו בעשרים שעות שהייתי שם. גם איסלנד יקרה (ובתכנון שלי לקיץ הקרוב), כך שכדאי לקחת בחשבון שזה הולך להיות טיול תרמילאים מאוד מאוד יקר.

• רבקה.ק.
          רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

תרמילאות בסקנדינביה

1. אני מצרפת את סיפור הטיול שלי בצפון נורבגיה וצפון שבדיה - יש הערכות מחיר בפנים, שנכונים לשנה שבה טיילנו. לא היינו תרמילאים, אבל אפשר לקבל מושג מה.

2. כמו קודמי - ממליצה להתמקד יותר. לאו דווקא להצמד לגבולות המדיניים אלא לגבולות הגאוגרפיים. נורבגיה היה היפה מבין מדינות סקנדיביה. באיסלנד לא הייתי, אבל מקריאה היא יפייפיה.

3. מצרפת עוד שלושה סיפורי טיול תרמילאים של אורה - אמנם ישנים, אבל תוואי הדרך לא ממש השתנה 

נורבגיה

אביסקו- שבדיה

איסלנד

רבקה

• רבידספיר
            רבידספיר נערך לאחרונה על ידי

תרמילאות בסקנדינביה

אוקי, אז בהנחה ואני מתמקד בנורווגיה ואיסלנד, כמה טיול כזה עולה בערך? האם 15 אלף הם סכום שאפשר לעמוד בו (לאדם אחד לכשישה שבועות)?

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון