כפפות תרמיות
-
שנה שעברה גלשתי בסוף ינואר היה קר מאד!! אבל עיקר הסבל היה בידיים. יש למשהו נסיון בכפפות טרמיות דקות שלובשים מתחת לכפפות? (עלות של כ190 ש``ח) האם הם עושות את העבודה? ושאלה נוספת. ניתן להשיג גרבי סקי במידות לילדים? תודה יפעת -
כפפות תרמיות:Reישנן שני סוגים של כפפות תרמיות, דקות מאוד פוליפרופילן ודו שכבתיות. אני משתמש בדקות וזה עובד מצוין. פעם אחת במינוס 20 הכפפה החיצונית קפאה (ממש קפאה במעלית ולכשהיגעתי הייתי צריך לשבור את הקרח) אבל לא הרגשתי את הקור כלל. מה שכן המחיר נראה לי מוגזם שכן את של
Polypropylene Liners -
כפפות תרמיות:Reלפני שנתיים המדריכה שלנו בואל תורנס הייתה מצויידת בזוג כזה וטענה שהן מאוד עוזרות. -
כפפות תרמיות:Reמצויינות. יש גרבי סקי לילדים. -
ומה עם שקיות החימום?בניגוד אלי החם תמיד ,בת זוגתי שתחי` סובלת בידיה מקור. מעבר לכפפות הטרמיות היא מניחה על גבי גב כף היד[באופן שלא מפריע לאחיזת המוטות] שקית חימום[אותה שקית המכילה חומר כימי שמעיכתו יוצרת ראקציה אקסוטרמית למשך 5-8 שעות]ואז כלי הדם המזינים את האצבעות מקבלים גם -
ומה עם שקיות החימום?:Reקודם כל זה רעיון גדול ! בכפפות שלי יש מן פאוץ` נפרד מעל גב כף היד שמיועד בדיוק למטרה זו, רק שלא מצאתי היכן לקנות שקיות חימום כאלו. אם תוכל להפנות אותי, זה יהיה נחמד
שי -
ומה עם שקיות החימום?:Reראיתי בחנות הוירטואלית של למטייל שקיות חימום שאינני יודעת אם הם מתאימות למטרה אבל לפי הגודל נראה לי שכן 10*15 ס''מ, בנוסף ממליצה על אתר EBAY האמריקאי שם ניתן להזמין בדואר. -
ומה עם שקיות החימום?:Reאכן יש בגדלים שונים ורצוי לא יותר מ5על 10 ס''מ אני קניתי בארץ באחת מרשתות הציוד למטיילים אבל מסכים שזול בהרבה בחו''ל. יש לזכור ששקית אחת מתאימה ליום אחד[מגיעות בזוג בניילון סגור] וגם ברוב אתרי הסקי בעולם תוכל למצוא אבל זה יקר........ והנה קישור לאחד מה
שקיות חימום מחירים והכל... -
ומה עם שקיות החימום?:Re10*15 ?!?! איזה גודל כף יד את חושבת שיש לי ? :)) אני חושב ש 6*6 יהיה יותר מתאים. וזה לא טיפה מוגזם להזמין את זה מ-EBAY? מוזר שבמדינה מתוקנת כמו ישראל אי אפשר להשיג פריטים פשוטים כמו שקיות חימום. מצד שני, במדינות מתוקנות אחרות מעבר לים אי אפשר להשיג -
ומה עם שקיות החימום?:Re -
ומה עם שקיות החימום?:Reניתן להשיג ב''למטייל'' בסניפים או בחנות הוירטואלית כאן. שקיות חימום חד פעמיות או רב פעמיות. מצ''ב לינקים למידע
שקית חימום חד פעמית
שקית חימום רב פעמית -
כפפות תרמיות:Reגם אני גלשתי בשנה שעברה בינואר וקפאתי מקור בכפות ידיים ובכפות רגליים (ביום הקר ביותר היה כמינוס 25 מעלות...). ניסיתי את כל האפשרויות - כפפות פליז מיוחדות, כפפות וגרבי משי - כלום לא עזר! בסופו של דבר קניתי מיטנס (כפפות ללא אצבעות) מגורטקס + שקיות חימום לי -
ומה עם שקיות החימום?:Reבחנות סקיפס בתל-אביב יש סקיות חימום