איזה מאתרי UCPA הבאים הכי
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל חוות דעת: איזה מאתרי UCPA הבאים הכי טוב לדעתכם, בשקלול של אפרה סקי + גלישה + מיקום + הדרכה. אנחנו זוג שגולשים סקי ברמה גבוהה אך השנה החלטנו להתחיל סנובורד. Les Arcs, Argentière, Chamonix Cosmique Les Contamines -
איזה מאתרי UCPA הבאים הכי:Reהייתי אומר שתלך על האתר סקי היותר מעניין מבחינתך אחרי הכל המגורים הם רק מגורים...והבידור בצרפתית אז מה משנה יותר מדי? בכל אופן נשמע לי שאמוני ממש ממש חמוד, לה פלאן גם כן (נמצא שם בלה פלאן סנטר בבניין ''לה פראנס'' (הייתי שם שנה שעברה) בכל אופן לך לפי הא -
איזה מאתרי UCPA הבאים הכי:Reברור, ומהו האתר הטוב ביותר...כמובן גם מבחינת בילויים וגם מבחינת קירבה למסלולים ומצב השלג והמסלולים? -
איזה מאתרי UCPA הבאים הכי:Reהייתי ב ucpa בטין ואל קלרט. מיקום - פצצה, הליכה של 2 דקות עד לחבל נע שמוליך למעליות ולרכבת של הקרחון, ובחזרה - גלישה ישר לתוך הסקי רום. החדרים קטנטנים - אבל ממש קטנטנים - האוכל לא רע בכלל, והבידור אופייני סטייל קלאב מד. בסך הכל מקום ממש נחמד אבל אני -
דרור, טרחת להכנס לאתר שלהם?אם היית טורח ומתעדכן, היית מצמצם את הרשימה לכ-3 אתרים ואז היית בא ושואל באופן מושכל ומוכוון. הייתי יכול לכתוב לך מגילה שלמה על מה שאתה מבקש, אבל אין לי לא זמן ולא חשק כרגע לעשות את זה. שוורץ אולי היה אומר לך לחפש מישהו עם שיניים חזקות יותר ללעוס בשבילך
UCPA -
דרור, טרחת להכנס לאתר שלהם?:Reהייתי אומר שהתשובה שלך קצת יהירה אבל אנסה בכל זאת להתייחס לתוכן: האמת היא שאני מכיר את האתר של UCPA בע''פ וגם את היתרונות והחסרונות של כל אתר. כל האתרים שרשמתי פה הם אתרים בהם יש ל-UCPA חדרים זוגיים (פרט לטין), שזה הדבר העיקרי שחשוב לי. עם זאת, לא הי -
מתנצל אם פגעתיזו לא היתה הכוונה. הכוונה היתה שיש לעשות עבודת הכנה מקיפה יותר לפני שאתה שואל בוכטה כזו. תאר לך שהיו שואלים אותך שאלה בסגנון שכזה לגבי מסלולי טיול בארץ והיו נותנים לך רשימה ארוכה... מבחן האדם הסביר היה מותיר את השואל ללא מענה. למי יש כח להתחיל להשקיע בתשו -
דרור, טרחת להכנס לאתר שלהם?:Reקודם כל נראה לי שבאמת מעניין הרבה אנשים לדעת באילו UCPAיש חדרים זוגיים, אז תודה על הרשימה. סביר להניח שרק על שמוני, טין, לה פלאן ולז ארק תקבל תגובות, השאר פשוט אתרים לא מתויירים ע''י ישראלים (אולי קטנים ומיועדים בעיקר למקומיים) בתור עונה ראשונה על הבורד -
מתנצל אם פגעתי:Reשמחתי לדעת למשל ש argantier`e לא מחובר לשמוני ואין גישה אליו (חשבתי שיש גישה לשמוני ושהוא באותו קומפלקס) תודה על העצה, על זה אני מדבר. נ.ב לא נפגעתי
-
תודה .